понеделник, 13 декември 2010 г.

Aigo е iPhone 4 батерията случай интернализира таксуване кабел, кутия Snap батерия облекчава товара

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/aigos-iphone-4-battery-case-internalizes-your-charge-cable-inc/:
Нашите търсене на перфектната iPhone 4 батерията случай продължават да се увеличават с Exolife Exogear в момента държи да доведе, малко преди началото на Mophie Juice Pack Air и Мили PowerSpring . Точно като тези фини селекции, на aiPower Aigo i616 твърди, че "почти двойно" живот на батерията, но има друг трик в ръкава си: един скрит USB конектор за зареждане, така и данните, вградени в случая. Ако искате за по-дълъг кабел синхронизация, отколкото предвижда сам по себе си има и втори порт MicroUSB вградени в лявата страна, както и преминаването на външните 1500mAh батерия и удобен бутон за показване на сегашното си ниво на заплащане. Не е зле за приятно сравними 125.8 х 62.6 х 17.25 мм, нито на $ 80 цената на имота.

Ако търсите нещо по-строен, обаче, 60 $ кутия Snap на батерията може да бъде повече, за да ви хареса - тя добавя 900mAh батерия в мека рамка, която кутия вземания е най-тънкият наоколо. Не можем да кажем изглежда, че предлага много защита, само покриване на ъгли и задната част на телефона, но мода отдавна е суров любовница на тези, които се подчиняват си сирена повикване.

Aigo е iPhone 4 батерията случай интернализира таксуване кабел, кутия Snap батерия облекчава натоварването първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември, 2010 година 08:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink iLounge | източник AigoMade , в кутия | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар