събота, 27 ноември 2010 г.

Боинг Spectrolab дъщерно дружество, определени за масово производство 39,2% ефективна слънчеви клетки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Боинг Spectrolab дъщерно дружество работи по вземане на слънчеви клетки все повече и по-ефективни от години, и изглежда, че сега е настроен на най-новата си постави рекорд клетки в масово производство. Тези дойде под формата на дружеството е новото C3MJ + слънчеви клетки, които разполагат средно ефективност преобразуване на 39,2%, което ги прави най-ефективно масово производство клетки към днешна дата. Нещо повече, Spectrolab казва, че тъй като новите клетки са толкова сходни с настоящата си продукция C3MJ клетки, тя трябва да бъде сравнително лесно за клиентите вече използват тези за ъпгрейд към новите клетки. Все още няма думата при цена, както изглежда, но на новите клетки трябва да бъдат на разположение през януари. И, да, Spectrolab е трудно по време на работа относно разрушаването на свой собствен регистър - той се надява да се справи на 40 марки на сто по-късно през 2011 година.

Боинг Spectrolab дъщерно дружество, определени за масово производство 39,2% ефективна слънчеви клетки първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми Ное, 2010 16:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gizmag | Изпрати | Коментари

Сателити шпионира Черно Клиенти петък

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/na5M-UBHgmo/story01.htm:
MojoKid пише "Тези спътници в космоса не просто да шпионски снимки. На тази Черен петък 2010 г., те действително са направили снимки на вас, и да бърза да си оферти Черно пазаруване петък. Изследването се прави за да видим какво потребителското търсене през тази година средства за търговия на акции. Запазва се тенденцията, че досега е положителна. дружествата, които участват в това са дистанционни показания и Digital Globe. дистанционни показания е Чикаго консултантска фирма, която прави анализ на сателитни снимки. От друга страна, той купува тези изображения от Колорадо на компанията Digital Globe, която разполага със собствени спътници. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




На Intel Sandy Bridge процесори започват да се стичат се, 2GHz четириядрен Core i7-2630QM идващи към HP dv7

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
На Intel Core i7-2630QM чип е направил скок от компанията пътна карта на първото си чернова, с любезното съдействие на на HP dv7. Ние се намира напълно подробни компонент регистрация за развлечение лаптоп на HP, което включва 2GHz четири-ядрени процесора като звездата на шоуто си. Сега, разбира се, нито HP, нито Intel е казал нищо официално по въпроса, но Laptoping също е надничаше около и е установено, обяви в онлайн търговците на дребно за лаптопи от Gateway и Lenovo предлагат и на все още необявени част. Това не е точно тайна, че Intel възнамерява да раздухат кървава врати на разстояние CES 2011 с Sandy процесор мост избор, но това е успокояващо, за да видите продавачи търсят нетърпеливи и готови доколкото преди датата на стартиране - това трябва да означава имало недостиг на избора когато Пол Отелини накрая засилва и прави нещата по-официално длъжностно лице.

На Intel Sandy Bridge процесори започват да се стичат се, 2GHz четириядрен Core i7-2630QM идващи към HP dv7 първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 15:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HP , Laptoping | Изпрати | Коментари

DHS Взима 75 + домейн имена

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/va-679xmqVs/story01.htm:
Много от читателите са изпратили по актуализация на историята от вчера за Министерството на вътрешната сигурност изземване на торент-finder.com, домейн, те мислят, че са свързани с онлайн пиратството. Както се оказва, това е само един от десетки сайтове, които са били цел на имиграционната и митническата. "При обявяването на тази операция, Джон Т. Мортън, помощник-секретар на ДВГ, както и представители на Филмовата асоциация на Америка така наречената от него продължителни усилия срещу онлайн пиратството, и каза, че заподозрени престъпници ще се търси навсякъде по света. "американския бизнес е в процес на нападение от фалшификаторите и пиратите всеки ден, седем дни в седмицата," каза г-н Мортън. "Престъпниците се краде американски идеи и продукти и ги разпределят по интернет." Статията TorrentFreak ние обсъдихме вчера е била актуализирана със списък на блокираните сайтове.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




BendDesk: извити работно място мултитъч на бъдещето (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
В медиите Computing Group - познат и като пичове и dudettes отговорни за вземане на мултитъч хип отново - се завръща, а някои може да каже по-добре от всякога. В BendDesk е необичаен нова работна концепция за бъдещето, които разчитат основно на крива показване мултитъч за привеждане на уау. Бюрото е визията на Групата на сливащите се мултитъч с обща физическа зона, и това е може би най-доброто изпълнение сме виждали още. Пълен десет точки докосване се поддържат, но в долната част е предназначен да се използва като стандарт часа, стопанството си лаптоп, документи и събиране на мастило писалка, ако така решите. Потресаващо достатъчно, всичко изглежда изключително ергономичен, също. Ръководителят на миналото на почивка за един поглед на това се използва, но не задържайте дъха си в очакване на кораба, дата и цена - нещо, което ни казва, че ще бъде известно време, преди някой от тях са публикувани.

Продължавам четене BendDesk: извити работно място мултитъч на бъдещето (видео)

BendDesk: извити работно място мултитъч на бъдещето (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 14:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Медиите Computing Group | Изпрати | Коментари

Вгледай се в началото Iconia на Acer Dual Touchscreen устройства

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp-G0bQO3OI/story01.htm:
йоний изпраща в новините на ранен поглед върху предстоящия преносим компютър на Acer Iconia, на която те заменят клавиатурата област с втори 14 "дисплей, който приема, мулти-докосване вход." Актовете изправен показване като основен дисплей, а върху дисплея остава успоредна на повърхността обикновено служи като навигационния панел, като алтернатива, който представлява просторна клавиатура на екрана, на докосване колело и други на екрана контрол допир, и дори за разширяване на това, което се показва на първичния дисплей. Последната възможност реално дава двойно-монитор мобилно устройство за презентации или учат сложни електронни таблици в двете монитори, или за гледане на един документ в един монитор, и друг на втори монитор. В два монитора направи Iconia як устройство -. £ 6.1 на това е малко вероятно да бъде устройството, с което хвърли в чантата за замени "Engadget има някои снимки и видео на устройството.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Symbian Foundation axing сайтове на 17 декември, източник хранилища достъпни "при поискване"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
В момента съм чувал, че Symbian Foundation ще претърпи някои драстични промени , тъй като преходът към лицензиращ орган, и тук е номер едно - всеки официален Symbian сайт ще бъде затвор на 17-ти на следващия месец. Това се отнася и за всяка страница от symbian.org надолу към Symbian Twitter и Facebook, храни, и на източника на кода ще бъде отложен. Ако искате достъп до нищо от това, дори и в базите данни на потребителите в съобщения за бъгове, ще трябва да поиска от Фондацията за хартиен носител и плащат номинална медиите и корабната такса след 31 януари. Опитваме се да достигне Symbian точно сега да разбера пълния последици от този ход, но ако е обещание Nokia да Symbian с отворен код все още е вярна, може да искате да започнете stashing далеч на хранилища и за създаване на огледала пред фондация капки от лицето на интернет - и Symbian общност, също.

Symbian Foundation axing сайтове на 17 декември, източник хранилища достъпни "при поискване" първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми Ноември 2010 13:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Symbian Developer | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Android 2.1 пускане в действие на Ericcson X8 Sony Xperia, в зависимост от кода на продукта

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/android-2-1-rolling-out-to-sony-ericcson-xperia-x8-depending-on/:
Ето и едно допълнително предимство за тези от вас, които разграбиха незаключена Xperia X8 на една мразовита сутрин петък - Sony Ericsson започва да настоява Android 2.1 на телефона в момента. Тридесет и две вкусни партиди Eclair вече са във фурната, и лесно можете да проверите дали сте вероятен кандидат за надграждане чрез сканиране на гърба на телефона. Ако осем цифри "SI-номера (например 1242-4859) съответства на всяка от тези в списъка на нашия източник връзка, вашият режим на запис 720p видео, подобрена социална интеграция в мрежа и пет homescreens са на път. Просто не е задължително да се очаква да го види в скоро време на AT & T .

Android 2.1 пускане в действие на Xperia Sony Ericcson X8, в зависимост от кода на продукта първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември 2010 год 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sony Ericsson продукта Блог | Изпрати | Коментари

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Windows 7 Телефон продажби продължават да се борят

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seddmuvXxSE/story01.htm:
rtfa-трол пише "Дори и с предварително закупуване на Коледа бързаме, Microsoft вече е отчаяно предлага нов купи получават един безплатен предлагат сходни на тези, които дадоха за близките. Според статията," Windows 7 Телефон устройства не могат да дори управлява два процента от продажбите на двуседмична. " Това не са официални данни на Microsoft, те идват от сайтове за онлайн пазаруване, но тъй като Microsoft официално данни за продажбите изглежда обект на манипулация, това е може би една от най-добрите предположения ще стигна до успеха на Windows 7 Телефон, докато добре през следващата година.. Това също така силно подкрепя други доклади на дълбоко разочарование продажби телефон. Дори Microsoft привърженици са били за известно време се чудех дали не е време за Балмър да отида. Ако отчети на продажбите, са верни, тогава той може да бъде преместен, преди да скача. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Калтек научните изследвания могат да доведат до квантовата твърди дискове, мрежи, паралелни вселени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum е нещо обикновено изпаднали в използвали нашите често категорията "страхотно неща, които никога няма да се случи," но ако член на екипа от изследователи от Калифорнийския технологичен институт са всичко, за да се каже за него, те скоро ще се промени съдбата на това тук сегмент. Отборът доказа неотдавна, квантовата заплетено положение за квантовото състояние се съхранява в четири различни пространствено атомна спомени, и макар че вероятно взривиха на капака на повечето черепи четене това точно сега, разпределението е доста интересно. По същество, те открили квантовата интерфейс между атомните спомени, което се казва, че "представлява нещо подобно на твърдия диск на компютъра за заплитане." Ако удължен, той може да проправи пътя към квантовата мрежи, както и от своя страна, огромни платна от квантови компютри. Ние сме очевидно десетилетия се от разбиране какво е това всички средства, за общата компютърен потребител, но просто не забравяйте това ". Заплете система за квантова, не съществува обективно физическата реалност за имоти на системата" И си мислиш, "Матрицата" беше дълбоко.

Калтек научните изследвания могат да доведат до квантовата твърди дискове, мрежи, паралелни вселени първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 година 11:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Калифорнийския технологичен институт | Изпрати | Коментари

Кой ще спечели контрол в мрежата?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_IQ17e9Yx_0/story01.htm:
Barence пише "Контрол на мрежата е за грайфери Всяка от трите големи компютърни фирми -. Microsoft, Apple и Google - разполага със собствен коренно различна визия за насърчаване, както прави най-голямата в света творчески софтуерна компания, Adobe и HTML себе си е. променя, твърде Тази статия разглежда случая за всеки от претендентите във войната на Мрежата и с помощта на експерти от индустрията, която оценява -. ако има такива -. най-вероятно ще се превърне в победител "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.