събота, 27 ноември 2010 г.

Как бихте промяна на Microsoft Internet Explorer 9 Beta?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/how-would-you-change-microsofts-internet-explorer-9-beta/:
Не се случва често, че уеб браузър прави в нашия състав HWYC , но това също е рядко явление за Microsoft за издаване на изцяло нов уеб браузър. Internet Explorer 9 Beta е на свобода (и по този начин, на вашия компютър ) за няколко месеца, и виждам, че браузърът войни са бушуват по-трудно от всякога тези дни, ние почувствахме, че е разумно да попитам как бихте се променят нещата в света на IE. В крайна сметка, е, че това е бета, все още има достатъчно време за Microsoft действително внимание мъдростта и внася промени преди пълното, окончателно, не-бета версия. Така че, да не си бил доволен от представянето? Tab оформление? Всяко ощипвам искате да предприеме по отношение на потребителския интерфейс? Съвместимост? Отиди и се сложни в коментарите по-долу, won'tcha?

Как бихте промяна на Microsoft Internet Explorer 9 Beta? първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември, 2010 год 22:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар