събота, 27 ноември 2010 г.

BendDesk: извити работно място мултитъч на бъдещето (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
В медиите Computing Group - познат и като пичове и dudettes отговорни за вземане на мултитъч хип отново - се завръща, а някои може да каже по-добре от всякога. В BendDesk е необичаен нова работна концепция за бъдещето, които разчитат основно на крива показване мултитъч за привеждане на уау. Бюрото е визията на Групата на сливащите се мултитъч с обща физическа зона, и това е може би най-доброто изпълнение сме виждали още. Пълен десет точки докосване се поддържат, но в долната част е предназначен да се използва като стандарт часа, стопанството си лаптоп, документи и събиране на мастило писалка, ако така решите. Потресаващо достатъчно, всичко изглежда изключително ергономичен, също. Ръководителят на миналото на почивка за един поглед на това се използва, но не задържайте дъха си в очакване на кораба, дата и цена - нещо, което ни казва, че ще бъде известно време, преди някой от тях са публикувани.

Продължавам четене BendDesk: извити работно място мултитъч на бъдещето (видео)

BendDesk: извити работно място мултитъч на бъдещето (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 14:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Медиите Computing Group | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар