събота, 27 ноември 2010 г.

Intel изследователски проекти въвеждат Legos на живот, да хранителни стоки интерактивни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/intel-research-projects-bring-legos-to-life-make-groceries-inte/:
Kinect хакове не са единствените проекти, които използват дълбочина фотоапарати в наши дни, на Intel Сиатъл изследователската лаборатория също така е работила по редица проекти, които използват това, което тя описва "Kinect стил" камери, и това е вече фука някои от резултатите. Сред най-интересните са двойка на проекти, които съчетават дълбочина камера с проектор за някои доста изобретателни увеличен приложения реалност. Един от тези примери може да изнесе Legos на живот (като на снимката по-горе), а останалите добавим цяла нова степен на интерактивност на предмети от бита, а именно хранителни стоки - които могат да ви позволяват да управлявате магазин за хранителни стоки списъка, използвайки реални плодове и зеленчуци, например , или дори предупреди, когато сте напуснали вана на сладолед заседание на тезгяха твърде дълго. Това е само чесане на повърхността, все пак - групата е също така, измислихме една система, която може да се изобрази една стая само с разхождат с дълбочина камера, които след това могат, разбира се, навигация с много същата дълбочина камера и чифт 3D очила. Ръководителят на миналото на почивка за няколко видео и удари на източника връзката по-долу за останалата част.

Продължавам четене Intel изследователски проекти въвеждат Legos на живот, да хранителни стоки интерактивни

Intel изследователски проекти въвеждат Legos на живот, да хранителни стоки интерактивни първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември 2010 год. 18:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Якото Gadgets | източник Intel Labs Сиатъл | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар