събота, 27 ноември 2010 г.

Symbian Foundation axing сайтове на 17 декември, източник хранилища достъпни "при поискване"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
В момента съм чувал, че Symbian Foundation ще претърпи някои драстични промени , тъй като преходът към лицензиращ орган, и тук е номер едно - всеки официален Symbian сайт ще бъде затвор на 17-ти на следващия месец. Това се отнася и за всяка страница от symbian.org надолу към Symbian Twitter и Facebook, храни, и на източника на кода ще бъде отложен. Ако искате достъп до нищо от това, дори и в базите данни на потребителите в съобщения за бъгове, ще трябва да поиска от Фондацията за хартиен носител и плащат номинална медиите и корабната такса след 31 януари. Опитваме се да достигне Symbian точно сега да разбера пълния последици от този ход, но ако е обещание Nokia да Symbian с отворен код все още е вярна, може да искате да започнете stashing далеч на хранилища и за създаване на огледала пред фондация капки от лицето на интернет - и Symbian общност, също.

Symbian Foundation axing сайтове на 17 декември, източник хранилища достъпни "при поискване" първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми Ноември 2010 13:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Symbian Developer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар