събота, 27 ноември 2010 г.

Калтек научните изследвания могат да доведат до квантовата твърди дискове, мрежи, паралелни вселени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum е нещо обикновено изпаднали в използвали нашите често категорията "страхотно неща, които никога няма да се случи," но ако член на екипа от изследователи от Калифорнийския технологичен институт са всичко, за да се каже за него, те скоро ще се промени съдбата на това тук сегмент. Отборът доказа неотдавна, квантовата заплетено положение за квантовото състояние се съхранява в четири различни пространствено атомна спомени, и макар че вероятно взривиха на капака на повечето черепи четене това точно сега, разпределението е доста интересно. По същество, те открили квантовата интерфейс между атомните спомени, което се казва, че "представлява нещо подобно на твърдия диск на компютъра за заплитане." Ако удължен, той може да проправи пътя към квантовата мрежи, както и от своя страна, огромни платна от квантови компютри. Ние сме очевидно десетилетия се от разбиране какво е това всички средства, за общата компютърен потребител, но просто не забравяйте това ". Заплете система за квантова, не съществува обективно физическата реалност за имоти на системата" И си мислиш, "Матрицата" беше дълбоко.

Калтек научните изследвания могат да доведат до квантовата твърди дискове, мрежи, паралелни вселени първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 година 11:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Калифорнийския технологичен институт | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар