вторник, 5 април 2011 г.

Енгадгет интервјуи Двејн Вејд: технологија иза фли Вејд (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/engadget-interviews-dwyane-wade-the-technology-behind-the-fly-w/:
То није све тако тешко да завире у неком гаџета, без пуно разумевање вештина и магија које помаже у њима вожње од концепта до стварности. Увек је пријатно видети теардовнс од наших омиљених гаџета који откривају раде унутрашњим и ценимо лепо помоћи фактичког топлоте, али да ли ципеле икада крст свој ћуп као технолошки оку-отварање? Наравно, мало пара од удараца су ухваћени нашу пажњу током година, али да пар патика буде више од тога? Смо копали дубоко у нашим табанима да одговорим на то питање, уз помоћ некога ко дели свој двор са одређеним неког другог који је довео своје таленте на Соутх Беацх. Уколико сте заинтересовани за упознавање са фли Вејд, шеф прошлости паузу да би Двејн Вејд , дизајнер Марк Смит и себе да представим свој мозак на најновију технологију у ципелу.

Наставити читање Енгадгет интервјуа Двејн Вејд: технологија иза фли Вејд (видео запис)

Енгадгет интервјуи Двејн Вејд: технологија иза фли Вејд (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 15:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

СпацеКс открива планове за најмоћније ракете на свету, соко Тешка

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
СпацеКс обецао нешто велико , и то је сада испоручује. Компанија је данас открио своје планове за тешке соко, који обећава да ће бити "најмоћније ракете на свету." Колико је то моћна? СпацеКс каже 22-прича ракета ће моћи да носи сателита или свемирске летелице тежине преко 53 тона (или 117.000 фунти) на ниском Земљиној орбити, што је скоро дупло Шта Спаце Схуттле може да понесе. Шта више, ово није само далеко обећање. СпацеКс каже да ракете ће бити "спремна" негде следеће године, а први пробни лет је планиран за 2013. Сама величина ракете није то је само продајно место, али - то је такође обећава да ће драстично смањити трошкове слања ствари у свемир, са сваким лансирање требало би да кошта "само" 100 милиона долара. Шеф у прошлости пауза за укус онога што је у продавници.

Наставити читање СпацеКс открива планове за моћне ракете на свету највише, соко Тешка

СпацеКс открива планове за моћне ракете на свету највише, Соко Тешка првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 16:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце СпацеКс , Спаце.цом | Емаил тхис | Цомментс

, Најмоћније ракете спреман у 2012, каже СпацеКс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI7Fp1zPPxo/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Велцроман1 пише "Елон Муск, милионер оснивач приватног простора компаније Спаце Екплоратион Тецхнологиес Цорп (СпацеКс за кратко) је дуго планирана соко тешких возила ће бити спреман за подигните на крају 2012 ракета, које је назвао. Већину моћан у свету, ће бити у стању људи да узимање Међународне свемирске станице, возила и одустајање астронаута на Месецу - а можда чак и крстарења на Марс и назад ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Подстрек због пиратерије, Адобе стил

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o3i-aAjIA8/Inducement-To-Piracy-Adobe-Style:
С Вулпи пише "Пост на друштвене науке истраживачког савета сајт говори о томе како пиратерији масти точкове пакета Адобе Цреативе Суите тржишту тако што олакшава да се носе са Адобе разбијање компатибилност између верзија Цитирање:" ... што су некомпатибилности не. укључити егзотичне функционалност, само право распоред текста у колоне и кутије врста ствари које су основне функционалности објављивања софтвера од раних 1990-их.. Преведи ову дилему у Бразил или Русији, где су приходи који део САД и добићете веома једноставан исход. масовно пиратерије Адобе производа у ствари, пролазе кроз овај процес у последњем месецу 4-годишње пројекат рока и може се разумети постаје изузетно наклоњен такве перспективе Ово је, као што смо тврдили. , није дефект Адобе пословни модел, то је бизнис модел "."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Соларна олуја Скоро брисе Мессенгер НАСА

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/usk6cE1mn90/Solar-Storm-Nearly-Wipes-Out-NASAs-Messenger:
тцд004 пише "Било је близак позив прошле недеље када је огроман круна избацивањем скоро ударио Меркур и кружи Мессенгер летилице Научници Спаце Веатхер Лабораторија летео у акцију, моделовање догађај. да се утврди колико је дошло до летилице користећи податке из Твин СТЕРЕО сунце посматрачи група је користила анимиране моделу под називом Енлил-ВСА, назван по сумерском господар ветра и олује. Енлила, која носи круну од рогова, је познат. због врсте, али и сурови Бог који шаље даље несрећа , укључујући и велике поплаве која је збрисао човечанство Срећом Мессенгер побегао. Енлила гнев. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле-ов нови цлоуд базиран андроид апликације Музика исцури

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/googles-new-cloud-based-android-music-app-leaks-out/:
Питате се шта Гоогле одговор на облак музички плејер Амазон за Андроид ће изгледати? Онда би било сада имате ваш одговор - Технологија Од 10 сајт је некако успео да добије верзију програмер Андроид Маркет, који је омогућио да преузмете Музика андроид 3,0 и покушајте га за себе. То сајта нажалост доле у ​​овом тренутку (уз преузимање саме апликације да је обезбеђивање), али то не изгледа као да је превише изненађења се могу наћи. Ствари су готово идентични постојећим Андроид музички плејер у погледу изгледа, а мени Поставке није очекивано је појачана са разним стриминг опције везане. Андроид Маркет сама је, такође, наизглед незнатно намештена, а Девелопер верзији су неколико изненађења, као и, укључујући и нове камере и апликација сат сто. Нажалост, још увек нисмо у стању да га сами испробате, али можете држати на оку извор линк испод за преузимање да се врате.

Упдате: Изгледа Баја Живот је такође домаћин нека преузимања сопствене. Можете их наћи овде .

[Хвала, Џо]

Гоогле-ов нови цлоуд базиран андроид апликације Музика исцури првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 13:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пословни Инсајдер | Соурце Технологија Од 10 | Емаил тхис | Цомментс

Апп прегледа: СПБ Схелл 3Д за Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:
Као што сви знамо, лепота Андроид проистиче из чињенице да добијате широк спектар могућности када је реч о уређајима и интерфејс, мада ово друго може понекад да буде мач са две оштрице . Срећом, корисници који су сити са својим надувен андроид интерфејс, али не желе (или не може), неред около са РОМ-а сада имају још један једноставан решење. Хлађење рерне полица је СПБ је Шел 3Д апликација за Андроид, који инсталира као замена (али преносиви) почетни екран који долази са неким диван додаци (Радио прекидачи, позадинско осветљење тамнија, временска прогноза са 3Д графикона, сат са преко 60 скинова, светско време са 3Д света, итд) и ресизеабле фасцикле.

Као што можете видети горе, врхунац показују овде је кул изгледа 3Д Цароусел за пребацивање између до 16 панела, а можете га активирати било додиром или хоризонтално превлачењем доњег центра дугме. Док у карусел режиму, можете да преуредите панела, промените своје боје, или зврчка вишак панела. Све ово није било потребно упутство за читање на нашем крају, тако да је сигурно рећи да је ово прилично интуитиван Апп. Читајте даље да видимо шта је као перформанс.

Наставити читање Апп прегледа: СПБ Схелл 3Д за Андроид

Апп прегледа: СПБ Схелл 3Д за Андроид је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 13:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

ФЦЦ.гов: Модерна Опен Платформ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grz6WyXn25I/FCCgov-A-Modern-Open-Platform:
Анонимни читалац пише "ФЦЦ.гов недавно лансирао јавну бету која има за циљ да узме агенцију у будућности $ 1,35 милиона сајт прати ВхитеХоусе.гов довести до Друпал директора Агенције Стивен. Ван Роекел. Разговарао са О'Рајли о гурнути агенције за отворене платформе: "То није пробој ствари, али то је пробој за формирање владе."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


, Најмоћније ракете спреман у 2012, каже СпацеКс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UfgW6-h8JR0/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Велцроман1 пише "Елон Муск, милионер оснивач приватног простора компаније Спаце Екплоратион Тецхнологиес Цорп (СпацеКс за кратко) је дуго планирана соко тешких возила ће бити спреман за подигните на крају 2012 ракета, које је назвао. Већину моћан у свету, ће бити у стању људи да узимање Међународне свемирске станице, возила и одустајање астронаута на Месецу - а можда чак и крстарења на Марс и назад ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фејсбук Обсессион

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7gKgxrliq38/The-Facebook-Obsession:
рабидмускрат пише "Да ли смо превише опседнут Фацебоок са 500 милиона корисника и ЦНБЦ-прича о томе, одговор би Чини се да Да ПостРандомониум белешке опседнутост медија са Фацебоок, и како то утиче њихова вијести -?. посебно, а то је ЦНН-Једна од сваких 13 Земљани и три од четири Американаца. је на Фацебоок-у, а један од 26 знакова у Фацебоок на дневној бази. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Најстарија британска телевизија Радна За продају

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FBuLPf8pNQA/Britains-Oldest-Working-Television-For-Sale:
Ако вам се деси да се у Лондону 19. априла имате прилику да своје парче историје. Маркони тип-702 телевизора, који је изграђен коришћењем Енглеској је онда тајна Радар истраживања, иде се на аукцији у Бонхамс Машинском Музика и научни инструменти продаја. Изграђена у 1936, постављен Верује се да је најстарије телевизије раде у Британији. Од чланак: "Машина је купљена за готово 100 фунти три недеље пошто су телевизијске преносе почела Али г. ГБ Дејвис од Дулвицх, југо-источном Лондону би само био у стању да у стању да га гледате за неколико сати у близини Кристал Палас.. и предајник спалили три дана након што је купио господин Дејвис Маркони тип-702 постављен 26. новембра област није могао добити слике све до 1946. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.