вторник, 5 април 2011 г.

Веризон и МетроПЦС примедбе на ФЦЦ-нето правила неутралности отпуштен у случају прераног спора

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/verizon-and-metropcs-objections-to-fcc-net-neutrality-rules-dism/:
ФЦЦ жели да нова правила на место обезбеђивање приступа Интернету је, као и правде, слепи за када је лице из равнодушни и где на Интернету да ће. Веризон је прва реакција на ове нове директиве је био да их јавно осудити као оверреацхинг , а друга је да поднесе тужбу, која је брзо одјекнуо је МетроПЦС. Једини проблем са својим плановима? Правила још нису објављени у Савезној регистар, што чини правне изазове са две жељан мобилних оператера "неизлечиво" преурањене. Такав је био утврђивање америчког Апелационог суда, која је одбила да суштинску одлуку и само је бацио из предмета због формалност. Веризон је не обесхрабрује, међутим, и обећава да ће чекати своје време све док домине су пали на место пре покретања другог правног напада. Хеј, шта год да води тим адвоката у својим фенси одела.

Веризон и МетроПЦС примедбе на ФЦЦ-нето правила неутралности отпуштен у случају прераног спора првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 17:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Асошијетед прес (Вести Иахоо!) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар