вторник, 5 април 2011 г.

Савезни тужиоци истражују Пандорину других смарт телефона апликације преко питања о приватности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/federal-prosecutors-investigating-pandora-other-smartphone-apps/:
Аппс прикупљање 'информација корисницима без њиховог знања не може се ништа ново , али то није свакодневно видимо ствари доводи до нивоа Савезне Великог жирија истраге. То се десило данас, међутим, са савезним тужиоцима у Њу Џерсију покретање истраге да утврди да ли смарт апликације су прикупљање личних информација као што је локација појединца, без одговарајуће унапред о томе. До сада су само Пандорину и један независни програмер да иступе и кажу да сте добили судске позиве, али каже да верује Пандорину сонда је индустрија на нивоу једне, и да то "није специфична мета истраге". Као што је Валл Стреет Јоурнал белешке, истрага је још увек само у раним фазама и може добро не резултира у било ком стварном оптужби, али изгледа да се протеже изван само око одлука себе. "Лице упознат са овим питањем", рекао је Валл Стреет Јоурнал "да и Аппле и Гоогле је затражено да пружи информације о апликацијама и око одлука у питању, мада није ни Коментаришући питање јавно у овом тренутку.

Савезни тужиоци истражују Пандорину других смарт телефона апликације преко приватност првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 22:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар