вторник, 5 април 2011 г.

Ленсбаби искушава озбиљна публика са композитором Про сочива периферне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/lensbaby-tempts-the-serious-crowd-with-composer-pro-lens-periphe/:
били смо велики љубитељи Ленсбаби већ дуже време, али до сада, својим роба нису били баш идеални за професионалну публику. Изгледа да компаније пецање да се то промени својим најновијим издање, уредно под називом Композитор ПРО. За све намере и сврхе, то је свеже преузети постојеће Композитор , са надоградити окретања лопте / фокус механизам који пружа лакше фокус и тилт контролу они који треба да саставе крај с крајем. У случају да сте питате, Про је компатибилан са Ленсбаби Оптички Пребаци Систем, а то ће брод са било дуплог стакла оптиц ($ 300 за пакет) или нови Слатки 35 оптиц ($ 400) инсталиран. Шеф у прошлости пауза за пуну слома спецификације, и траже да се овај тренутак брод са ФАВ-О-Рите Е-Таилер.

Наставити читање Ленсбаби искушава озбиљна публика са композитором Про сочива периферне

Ленсбаби искушава озбиљна публика са композитором ПРО сочива периферне првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 20:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Ленсбаби | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар