сряда, 10 август 2011 г.

Наранџаста Гу напада Аљаске Село

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2DAAdoglI8/Orange-Goo-Invades-Alaskan-Village:
с31523 пише "Када становници Аљаске села Кивалина пробудио прошле недеље, неочекивано призор поморанџе Гоо покрива површину воде била је прилично алармантна Сумњајући изливања нафте или неких других вештачких катастрофа, становници забринути. токсичности супстанце. После НОАА истрагом, утврђено је да је Гоо је непознат врста микроскопских јаја Према НОАА научник Имајте Рајс. 'Ми смо сада сматрају да су оне нека врста малих ракова јаја или ембрион, са липида нафте капљице у средини изазива наранџасту боју. " Више посла је потребно да се идентификује шта су јаја и шта је изазвало их да се појаве. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Стари Аргументи могу коштати Линукс Десктоп

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fGJpjTZylDw/Old-Arguments-May-Cost-Linux-the-Desktop:
итвбеннетт пише "стара Линукс аргументе који јаму један алат против друге - Еволуција вс Тхундербирд, ЛибреОффице против ОпенОффице, и ГНОМЕ3 против јединства вс КДЕ вс све остало - може коштати Линукс своје пуцао на радној површини, блогер, тврди Брајан Проффитт "Можемо поредити ЛибреОффице да ОпенОффице.орг на Оффице док краве дођу кући,". Проффитт каже. "Али шта се дешава када Гоогле документи добија заиста довољно робусна за пословне и хигх-енд документ производње или Прези добија довољно миндсхаре за почетак? горе путања корисника бројева? ' То би требало да буде случај да ће повећање ослањање на облак софтвер олакшавају фирмама да бирају Линук, али да се то догоди, Линукс заједнице морају да престану да се боре стара се бори, каже Проффитт. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хандс-он са запалити читач облак: може да замени домаће апликација иПад?

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:

Амазон је коначно лансирао Веб верзију свог Киндле читача, што омогућава корисницима да читају њихове куповине запалити на било ком уређају са Веб прегледача, без потребе за преузимање посебан софтвер. Веб читач, који се зове читач Киндле облак, спортске и онлине и оффлине режиму и могу чак и синхронизацију последњој страни чита (између осталог) преко Киндле уређаја. Али док Киндле облак читач може да се користи скоро било кога, јасно је да пројекат је у великој мери је за иПад, омогућавајући Амазон да пренебрегне Аппле у Апп садржај ограничења , па чак и нуди иПад-пријатељски продавница Киндле није могао да спроведе у матерњи иОС апликација.

Пошто сам страствени запалити читач на мој иПад, дао сам нову ХТМЛ5 заснован читач спина на тој платформи да видим како се разликује од матерњег запалити Апп. По логовање преко реад.амазон.цом (који се може приступити са претраживача, иПад или не), Амазон ће вас упозорити да ћете морати да одобри око Веб прошири своју локалну величину базе података до 50МБ, тако да можете да преузмете и продавница књига за оффлине читање. Ако сте забринути због простора, не морате да сачувате књиге онлине-Ви их можете читати директно из "облака", докле год имате интернет конекцију. Међутим, како се већина корисника Киндле атест, има доста времена у којем сте вероватно се налазите у расположењу да чита, али без везе-воз, на плажи, током нестанка струје, тако да је на форуму функција је дефинитивно Плус.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Индијски влада жели да монитор Твиттер и Фацебоок, Гоогле и Скипе-Можда Превише

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2fVflMiTEEg/:
Indian-Flag

Дакле, запамтите да је један када РИМ- ко-директор Мајк Лазаридис врсту одлепио током интервјуу за ББЦ. Чињеница да је у љуспицама на интервјуу врсте наговестио разлоге због којих је почео нервозна на првом месту - Индија. Индијска влада је пооштравање контролу над друштвеним медијима и другим облицима комуникације у земљи усред растуће претње тероризма, РИМ укључени. Али, влада је сада у потрази за праћење комуникација на две од најпопуларнијих сајтова на свету, преноси ХацкерНевс .

Можда сте чули за њих: Твиттер и Фацебоок .

Превозници већ помоћи индијска влада праћењем комуникације на њиховим мрежама, Твиттер и Фацебоок укључени. Али, као што је већ требало да знате, не све што радите, или рећи на Твиттер и Фацебоок је информисање јавности, а неки од података / текст је шифрован. То је оно што влада у Индији је после, иако у којој мери није разјаснити.

Овде је проблем: у Индији нових ИТ Закон каже да мора сајтова и провајдери нуде до информација као што су лозинке из приватне рачуне, чак и без судског налога. Међутим, и Фацебоок и Твиттер приватности политика диктира да личне и приватне информације неће бити објављен без судског налога.

Заједно са РИМ, који је одбио да одобри приступ индијске владе да своје БлацкБерри ® Ентерприсе Сервер базиран на чињеници да је немогуће да то уради, Индија је такође рекао да жели да прати Скипе-а и Гоогле- . Међутим, ни компанија је заправо чуо ништа од владе.

То неће утицати на нас много у САД, али то је лош преседан да плутају у било којој земљи, а камоли растуће технологије електрана попут Индије.



Компанија:
ТВИТТЕР
Лансирање Датум:
21/3/2006
Финансирање:
$ 760М

Твиттер, коју је основао Џек Дорси, биз камен, а Еван Вилијамс у марту 2006 (покренут јавно у јулу 2006), је друштвено умрежавање и микро-блоггинг сервис који омогућава корисницима да ...

Т-Мобиле промене мишљење о ниском коришћења, "Не престар" Подаци

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:
200mb

Т-Мобиле корисници су постали доста километражом од своје бр вишак података планове: док сви опрезни да не користите реч "неограничено" Т-Мобиле-ов приступ и даље омогућавају корисницима да троше до што више података које су хтели тако дуго као што су није ум (прилично драстичан) смањење брзине.

На 200 МБ и 2 ГБ, Т-Мобиле смартпхоне података нивоа изгледа познато , али не вишак трик даје корисницима најбоље од оба света: фазни подаци цене и неометан употребу.

Заправо, допустите да преформулише да: Нема вишак трик дао купцима најбоље од оба света. Према извештају из Т-МоНевс Т-Мобиле ће врло ускоро бити промена услова њихове 200 мб карактеристика података. Уместо да допусти корисници настављају да користе своје везе за пренос података на брзинама смањен, Т-Мобиле је повратак класичних модела престар накнаду.

Идући напред, Цлассиц плана корисници ће се наплаћивати по цени од $ оверагес .10/МБ, са преливом задужен ван на 30 долара. Клијентима Вредност планови ће морати да се суочи са истим, осим за максималну вишак наплаћује $ 35.

Разлог? Очигледно, потражња за 200 мб карактеристика "премашила Т-Мобиле очекивања", и они ће бити враћањем на пуњење вишак накнаде почев 13. августа. Нема речи о томе да ли још Т-Мобиле других Нема вишак података планови ће задесити иста судбина, али је свакако нешто да ваше очи огуљен за све исти. Без бриге, постојеће Т-Мобиле корисници: ако сте тренутно има функцију, онда ћете бити у грандфатхеред у догледној будућности. Ако су планирали да скачу на Т-Мобиле воз, можда ћете желети да то урадите брзо, пре него што овај посао иде пут Додо.




После Фоурскуаре, Клоут Додаје Блоггер, Тумблр, Инстаграм, Флицкр и Ласт.фм Да Мера друштвени утицај

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LMrPJmANLMw/:
klout

Клоут , покретање који мере утичу на Твиттер, Фацебоок, ЛинкедИн , ИоуТубе, и недавно Фоурскуаре , додаје више услуга у данашње време, у укупном износу од 10 различитих начина да измерите свој друштвени утицај на Вебу. Клоут додаје пет нових мреже-услуге Блоггер, Тумблр, Флицкр Инстаграм и Ласт.фм, омогућавајући корисницима да додају Клоут њихов утицај на овим мрежама своје Клоут резултат.

За позадину, Клоут процењује понашање корисника са комплексним алгоритму рангирања и семантички анализе садржаја за мерење утицаја појединаца на друштвеним мрежама. На Твитеру, Клоут утицај резултат се заснива на способности корисника да вози акције кроз Туеетс, ретвеетс и још много тога. На Фацебоок-у, Клоут ће испитати како разговора и садржај интересовање и ангажовање, преко воли, коментари, и више, са мреже је скоро 700 милиона корисника.

Док Клоут није дао детаље о томе како ови нови сервиси су факторинг у свој резултат, можете да претпоставке на основу сваког појединца мрежи. За ЛинкедИн Клоут могао оцењивати Ваш број конекција, и ажурира на сајту. И вероватно, ваш Фоурскуаре Клоут се заснива на колико често проверите, колико је маиорсхипс сте зарадили, и још много тога.

За Инстаграм, мерење може бити колико воли имате на слике. Флицкр би такође користе исту метрику. Ласт.фм је занимљив додатак, с обзиром на његове прве музичке базирани сервис који Клоут додао. Можда Спотифи интеграције ће доћи Цоон?

Корисници могу да изаберу повеже њихове рачуне својим Клоут скор у свом профилу. Клоут каже да повезивање налога Вил никада смањи резултат, али то може да повећа резултат.

И не треба заборавити, Клоут треба додати Гоогле + као мера метрика ускоро.



Компанија:
КЛОУТ
Лансирање Датум:
8 / 2008
Финансирање:
$ 10М

Клоут мере утицај преко друштвено ткиво. Клоут омогућава корисницима да прате утицај своје мишљење, везе и

ОпенСтаге покрета органске покрета је снимање систем зграби 200фпс, без кулиса потребно (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:
На нешто мање од 40.000 долара за осам камера подешавање, тешко да смо у хоби територији овде, али нове ОпенСтаге Органски покрета у 2.0 Мотион Цаптуре систем може сигурно да уради у просеку подруму. За разлику од неколико конкурентских решења приказана овде на СИГГРАПХ , овај заправо нема позадину мандат, а још боље, не захтева да се резу један сензор на ваш предмет. Магија лежи у камере висиле изнад - комплети се продају који садрже између осам и 24 камера, па чак и касније се може руковати са једне радне станице. Мулти-особе праћење није ни Тханг, и док ви нисте овде снимање ХД материјала, велике брзине ВГА омогућено до 200 фрејмова у секунди бити пријављени. Није изненађујуће, компаније чији је циљ ове недвосмислено на анимације и медицинске царства, и требало би да почне снопови испоруке већ следећег месеца. Тражите да се доле Пиксар? Мораћете много више од 40 велики, али можда видео након паузе ће вам дати мало инспирације.

Наставити читање ОпенСтаге Мотион Цаптуре Органски покрета систем зграби 200фпс, без кулиса потребно (видео запис)

ОпенСтаге покрета органске покрета је снимање систем зграби 200фпс, без кулиса потребно (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 10:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Органски покрета

ТабЦо одговоре на Ваша питања __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ са више питања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:
Како да диференцира своје __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ у већ препуна тржишту? Па, једноставно могао да покрене најбољи уређај тамо - или сте могли крећу на мистерију кампање, одговарајући радознали народ са лукав одговора. Ко год да стоји иза ТабЦо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тврди да уради оба. Компанија, до сада познат по серији бефуддлинг ИоуТубе је постављен да се потпуно откривају у понедељак. У међувремену, представник је предузела на ГДГТ да одговори на питања у вези производа - врсту. Постоје делове информација разбацане ту и тамо, али одговори су углавном покушаји да се не "поквари" било шта, затим обећање да више неће бити откривена 15. августа.

Ево шта компанија ће рећи, почев од најједноставнијих прва: ТабЦо је скраћеница за "__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ компаније," посао ће бити лансиран нови __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ у САД овог месеца, након чега избаце у неким европским земљама долазе септембра. Компанија неће рећи да ли је производ ради нека верзија Андроид, али је обећао да, без обзира на ОС, коначни облик производа ће "понудити нови начин да комуницирају са уређајем", укључујући "предиктивни корисничког интерфејса "да је очигледно зна шта желите да тражите и куповину пре него што га говоре. __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Има СД слот, 3Г и ВиФи, као и "јединствени" физички дизајн и резолуцију. Нема 3Д или ХТЦ Флајер стилу оловку функционалност на ствар, међутим. Ох, и квалитет израде? ТабЦо каже да је "као добро или боље него Нокиа и Аппле уређајима."

Дакле, шта је то? Нова __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ од људи који су вас довели Табаско линију топле сосове? Велики Импров свуда у стилу провокација? Стварно, знате, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__? Много и много вирусних типа видео за међународну __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ мистерије после паузе. И слободно да спекулише своју утробу у коментарима

Наставити читање ТабЦо одговоре на Ваша питања __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ са више питања

ТабЦо одговоре на Ваша питања __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ са више питања првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 11:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ГДГТ | Емаил тхис |

Аппле ЛГ жалбу открива такође је тужио Самсунг због Ксоом

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/apples-samsung-complaint-reveals-its-also-suing-motorola-over/:
Да, сада смо дошли до тачке у току Јабука против Самсунг броухаха где имате тужбе открио у тужби. Као што је запазио ФОСС патенти блокирање продаје __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10,1 у Европи такође садржи кратак пасус указује да је Аппле је тужила Самсунг преко одлучно __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ налик Ксоом као добро. Оно што није јасно је, међутим, да ли Аппле је такође тражи забрану Самсунг да блокира продају Ксоом, али Милер указује на то да је заиста вероватно (Аппле је такође наводно тужио и добио забрану локалног немачког __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ произвођача Јаи-Тецх). Наравно, Аппле и Моторола нису странци правне замке , али ово је први пут да смо видели ствари проширио ван телефоне __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с.

Аппле ЛГ жалбу открива такође је тужио Самсунг због Ксоом првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 11:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФОСС патенти | Емаил тхис | Цомментс

Бежични Пуњење На Дроид Биониц?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KUqug7xbfzs/Wireless-Charging-On-the-Droid-Bionic:
махискали пише "Нови документи који се односе на све хипед и много касни Моторола Дроид Биониц су се појавили на сајту ФЦЦ Перусинг кроз документе, приметио сам веома занимљив: индуктивни намотај за пуњење (кликните на 'Интерни Фотографије'), изграђен. . у батерију врата стамбене Чини се Самсунг ипак могу имати неке трикове у рукаву - али ће то бити довољно да победи ван конкуренције (читај: Самсунг Галаки С2 иПхоне-5)? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука, издавачи уротио против $ 9.99 Амазона е-књиге, каже да тужбу

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6bAQJS6T8Bs/class-action-suit-targets-apple-and-five-publishers-for-price-fixing.ars:

"Террифиед" од стране Амазон запалити е-читач и е-књига са попустом цене, пет главних издавача наводно деловали заједно да се повећа е-књига ценама и приморавају Амазон да одустане од продајне стратегије попуст. То је суштина нове класе акција антимонополских тужби поднета у америчком Окружном суду за северни округ Калифорније од Хагенс Бермана парнице групе .

Пет књига под називом продавци у оделу су ХарперЦоллинс, Хацхетте књига групе, Мацмиллан, Пенгуин Гроуп Инц, а Симон & Сцхустер доо, као и још један оптужени Аппле.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Јабука Блокови продаје Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 У ЕУ, Моторола Ксоом Следећа?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fS5l-x6SR7k/:
Samsung-Galaxy-Tab-10.1_1

У априлу када је била само гомила оштре речи и претње зачарани , говедине између Самсунг и Аппле је прилично забавно. Али ствари су само смешни док неко не добије повређен, а овога пута то је Европа која ће осетити бол. У свом бескрајном ТИФФ са Јужна Кореја-базиран Нокиа, Аппле је добио привремену меру да блокира продају __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 у целини Европске уније, минус Холандији.

Шта је чудно је да је Самсунг изгледа да су имали појма ништа од тога се дешава доле све док није било прекасно. Конкретно, да би добио "без икаквог саслушања или презентацију доказа Самсунг", наводи Самсунг портпарол Ким Титу, који је потврдио са Блумберг . Очигледно да је ово нормално у Немачкој - тужиоци морају само доказати да повреде дошло да се ваљање меру, било прелиминарне или трајно, без захтева да обавести другу страну. Међутим, суд често само даје прелиминарну забрану (као што је овај) када се верује да касније стални судски налог ће бити одобрен, као и. Ако није и Аппле губи, Цупертино компанија ће свакако дугује накнаду штете на Самсунг.

Према немачком услугу вести ДПА , налог је у потпуности у вези са дизајном и права интелектуалне својине, а не софтвера или хардвера у вези патената. Јабуке су га дуго јасно пре него што било шта отишао у Европи, да није задовољан изглед и осећај ГалТаб 10.1, па чак и отишао толико далеко да кажу да је Самсунг копирају Аппле стилу паковање, такође. Реч "ропски", падне на памет. Али и даље постоји мали делић наде за наше европске пријатеље који су били само умиру да се играте са 10-инчним шкриљац Самсунг. __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__с Још увек на лагеру ће наставити да продаје све док тренутни инвентар је нестао. Дакле, ако вам је потребан, само оставите сада. Чак и не наставите са читањем.

Ја то значи ... Иди!

У сваком случају, Самсунг је одговорила на налог, обећавајући да ће "деловати одмах да бранимо наше интелектуалне својине кроз правни поступак у току у Немачкој и да ће наставити да активно одбрану ових права широм света. [Ми ћемо] предузети све потребне мере да осигурају Самсунг иновативних мобилних комуникационих уређаја су на располагању купцима у Европи и широм света. "

У међувремену, Аппле је изгледа да су се преселили на још један такмичар, извештаји СласхГеар . Моторола и Аппле су уплетени у парнице за последњих неколико месеци, али тек након копања у __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ вест је да је открила да је Аппле већ поднео жалбу у Европи у погледу дизајна __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ погон Ксоом. Пошто Нокиа имали појма ињунцти

Вредност Технологија П & Понуде скоро удвостручен је у К2 2011 до $ 52.1 милијарди

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eYK_gnlmFK8/:
ey4

Док тек компаније ИПО ухваћена зујање у последње време, изгледа да М & активности у сектору је у процвату. Према Ернст & Иоунг извештају, великих послова возио укупна вредност глобалних технологија М & А до $ 52.1 милијарди у другом кварталу 2011, скоро удвостручио се баве вредности из првог квартала (до 92 одсто да будемо прецизнији).

Ернст & Иоунг је рекао да је талас био је углавном приписује консолидацију индустрије и иновације у току у областима као што су облак рачунарство, паметан мобилност, интернет и мобилни видео, паметне мреже и соларне енергије.

Све у свему, баве звука за кварталу повећан 24% у односу преко годину (међугодишње) до 777 послова, али је одбио 2% секвенцијално од 794 послова у 1. кварталу 2011. То је био први квартални пад од секвенцијалног 1. квартал 2009.

Ово последње четвртине М & вредност је 69% више него у истом кварталу 2010 године, када М & бави су у вредности од $ 30.8 милијарди долара. Просечна вредност за послове у К2, уз објављене вредности порастао је на 194 милиона долара, што је највећи квартални просек од првог квартала 2000, током дот-цом бума. К2 2011 такође укључује 20-највеће светске технологије баве икада доларску вредност (можда 8,5 милијарди долара готовине стицање Скипе од стране компаније Мицрософт?).

Извештај такође показује да, иако је 61% свих вредности обелодањена је концентрисана у првих 10 се бави, тек индустрије и дошло је до значајног баве одлука снаге бави мање од 100 милиона долара.

Мицрософт-Скипе је највећи посао у четвртфиналу, а потом Текас Инструментс је 6,5 милијарди долара стицање Натионал Семицондуцтор. Други велики-карту бави у овом кварталу укључују Апплиед Материалс $ 4,6 милијарди стицање Вариан полупроводника и Тосхиба 2,3 милијарде долара купи Лендис.

Конкретно, полупроводника П & донели $ 10.9 милијарди у кварталу и цлоуд цомпутинг и СааС компаније наставио да вози и великих и малих послова. На пример века линк купио Саввис за 2,3 милијарде долара у кварталу.

Више компанија се такође траже ван своје земље за аквизиције. Ернст & Иоунг подаци показују да се баве обим "прекограничне" у 2. кварталу 2011 био 16% виши редом, у поређењу са 11% пад бави "у границе". У извештају се указује на то да све веће глобализације и растуће обима "у иностранству" готовина залихама од стране америчке компаније могу бити иза повећања во благајни ~ ки договор одлука као у САД стекао 56% свих ЦБ вредност остварена.

Неки од других већих М & бави у другом кварталу су ЕА 1,3 милијарде долара куповину ПопЦап Гамес, Провиденс капитала је 1,6 милијарди долара стицање табла, Епицор и Ацтивант је скоро 2 милијарде долара уговор, и Ниво 3 је 3 милијарде долара куповину Глобал Цроссинг.



ХДИ 3Д на брод нову линију 3Д пројектора следеће године, ми хипотека нашим домовима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/hdi-3d-to-ship-new-line-of-3d-projectors-next-year-we-mortgage/:
Били прилично смо импресионирани када смо добили прилику да погледа у свиленкасти хди 3Д-а глатко, 43-инчни 3Д ЛЦД екран прошле године, због чега наше очи проширен, када је компанија најавила да је почела производњу нове линије 3Д пројектора, најављено за пуштање на слободу, као Још 2012. Прво у неспретно назван Лас ЕР-Дривен 2Д/3Д Променљива Динамички Видео пројектори серије ЛСС Про 1 (на слици горе) - резервоар који је покреће многи као два Ласерски диск Мотори и може да прикаже 2Д и 3Д слике на хди је 300 инча Ласерски сребра. Пуни 100 система ће бити доступна 14. фебруара као део пред-продукције рок, али они сигурно неће бити јефтина, са ценама у распону од $ 55,000 до $ 85,000. Чак пет сличних модела се очекује да ће почети да се испоручују до краја наредне године, укључујући индустријске, оригами и полигон. Сноп прошлости паузе за више детаља у саопштењу, или погледајте нашу галерију да бисте видели комплетну линију.

Наставити читање ХДИ 3Д брод нову линију 3Д пројектора следеће године, ми хипотека нашим домовима

ХДИ 3Д на брод нову линију 3Д пројектора следеће године, ми хипотеке наши домови првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 09:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ХДИ 3Д | Емаил ову |