сряда, 20 април 2011 г.

ОП Границе Куповина Мицрософт компаније Новелл патената

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sxZGr0pD-Eg/DOJ-Limits-Microsofts-Purchase-of-Novell-Patents:
итвбеннетт пише "Новелл-а, дистрибутера СУСЕ Линук оперативни систем, је пристао да промени свој предложени споразум о продаји патената ЦПТН грађи, Мицрософт организовао конзорцијум предузећа, како би се задовољиле ОП забринутост због утицаја на опен-соурце софтвер, ОП је рекао споразум захтевају Мицрософт да прода Новелл патената Назад на Аттацхмате и Мицрософт ће добити лиценцу за коришћење тих патената и патената стекао остала три власницима ЦПТН.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Коначни аудио Десигн Клавирски форте слушалице обећавају концертне дворане звук у банци-разбијање цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/final-audio-designs-piano-forte-earphones-promise-concert-hall/:

Ево Коначни аудио Дизајн најновији хигх-енд слушалице : Клавирски Форте Кс-ВИИ серија. Свака од четири модела који чине серију карактерише велики Неодимијумски магнет возача, смештеном у крутом метално кућиште направљено од легуре у праху и природних смола, дизајниран да минимизира лоше вибрације. Возач је тежак 16 мм у пречнику, и има око три пута површина ваше слушалице врт разноликост, што доводи до побољшане звучне ниске фреквенције. Коначни аудио дизајн такође додао власнички притисак прстен дијафрагме сваког модела (за одбрану од звука артефаката), као и посебне притисак отвори (за оптимизацију притиска ваздуха око дијафрагме). Интерни притисак ваздуха, с друге стране, држе под контролом захваљујући металик наушница Кс-ВИИИ серије, која је наводно омогућавају ухо да се природно прилагоде сваком барометарски смене. Свака од четири модела долази у јединствен металик кућиште, наводно у стању да испоручи различитих аудио мјешавине. Али, сви они имају једну важну карактеристику - Они су стварно скупи. На крају високе цене спектра су КСГ и Кс-ЦЦ моделима, који ће вам вратити неке ¥ 220,000 ($ 2,668). Преговарање ловаца, у међувремену, ће морати да се задовоље ВИИИ, по цени од нешто мање непристојан ¥ 80,000 ($ 970). Наравно, ова слушалица може да гарантује да врло добро врста новца и научних претеривање, мада је свакако тешко измерити њихове вредности без њих изношење за себе спина.

Коначни аудио Десигн Клавирски форте слушалице обећавају концертне дворане звук у банци-разбијање цене првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 14:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмаг | Соурце Коначни аудио Дизајн | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: миран Јава Веб сервиси

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/btF2du2s8Qg/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
јм2дев пише "наслов је само описно, научићете шта ОДМОР архитектура, концепт иза њега, предности и ограничења, и како да примени веб сервиса на миран начин приказивања и троши садржај помоћу Јава програмског језика, као командне линије апликација, стони графички клијент, води Апплицатион Сервер, или чак и као самостална апликација Скоро све што вам је потребно. знам да почнете да радите са веб сервиса у Јави ОДМОР пут је обухваћен овом књигом. " Прочитајте о за остатак прегледа Хозеових.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УСАФ Ф-35 добија симулатор летења

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wl6nJxO1s6M/USAF-Gets-F-35-Flight-Simulator:
цилонловер пише "Еглин ваздухопловној бази тек узети испорука комад хардвера који ће сигурно бити крајњи играчка за лет навијача СИМ картице Гаминг Ф-35 Муња ИИ Пуна мисије симулатор (ФМС), систем укључује високе верности 360-степени. визуелни приказ система и реконфигурисати кокпита који може да симулира све три варијанте Ф-35 Муња ИИ за САД и међународним партнерским службама - конвенционално полетање и слетање (ЦТОЛ) Ф-35А, кратко полетање и слетање вертикалне (СТОВЛ) Ф- 35Б и Ф-35Ц превозник варијанта ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел потврђује да андроид 3,0 долази у 86 таблете

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nu4qGXvlOE/Intel-Confirms-That-Android-30-Is-Coming-To-x86-Tablets:
Тимоти пише "С обзиром да је к86 и АРМ играју прескочи бар у својој будућности * обећао * ефикасност, као и да постоје тоне к86 таблета у делима, то је добро видети платформи оперативног система избор најпопуларнијих Линук дистрибуција. (Убунту), као и неколико других конвенционалних Линукс опције Виндовс (чак и ако до сада ограничена на Тецх демо), и Андроид - занимљиву мешавину ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: миран Јава Веб сервиси

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x9XhmZ_Pfk8/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
јм2дев пише "наслов је само описно, научићете шта ОДМОР архитектура, концепт иза њега, предности и ограничења, и како да примени веб сервиса на миран начин приказивања и троши садржај помоћу Јава програмског језика, као командне линије апликација, стони графички клијент, води Апплицатион Сервер, или чак и као самостална апликација Скоро све што вам је потребно. знам да почнете да радите са веб сервиса у Јави ОДМОР пут је обухваћен овом књигом. " Прочитајте о за остатак прегледа Хозеових.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нииари враћа Атари 400 носталгије са УСБ тастатуру, браон никада није изгледала тако добро

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/niyari-brings-back-atari-400-nostalgia-with-usb-keyboard-brown/:
Ми никада није добио око на разматрање Атари 400 давне 1979, али вероватно је за најбољег - по Тецхнабоб, игре конзоле мембрану тастатура је више од прста мучење алат. Али ако копају без обзира ову неоригиналан дизајн, онда можете узети у обзир Нииари сличан изглед тастатуре цхицлет "из Јапана. Наравно, $ 148.55 је прилично стрме за иначе обичан УСБ периферија, али неке старе сцхоолерс могу радо платити за ово много боље куцање, додуше 32 година прекасно. Шеф прошлости паузе за упоређивање овог уређаја са стварним Атари 400.

Наставити читање Нииари враћа Атари 400 носталгије са УСБ тастатуру, браон никада није изгледала тако добро

Нииари враћа Атари 400 носталгије са УСБ тастатуру, браон никада није изгледао тако добро првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 14:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецхнабоб | Соурце Монструм ствари 4 у | Емаил тхис | Цомментс

Званичници кажу да "Ртови за незапослене" План није супер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C007msm-7UU/Officials-Say-Capes-For-the-Unemployed-Plan-Not-Super:
Након што мора бити епски маркетинга састанак, Флориди незапослености агенција је одлучила да 6.000 црвено ртовима са посла као део свог "Рт-ност изазов" јавна кампања односа. Ртова цену (у ствари није лош цену за 6к ртова) $ 14,000 и садржану цртани лик под именом "Др Зло Незапосленост". Као један може замислити, званичници позивају на истрагу да буде покренут. То је добра ствар постоји обиље огрнут доброцинитеља без посла у области, који би требало да буде у стању да помогне.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Линукс патентне заштите мреже Лурес Фацебоок КС

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4apnt52FybQ/Linux-Patent-Protection-Network-Lures-Facebook-HP:
јбродкин пише "Фејсбук ХП, Рацкспаце, Клека, Фујитсу и десетине других организација придружило групи Изградња одбрамбене патентним портфолио за заштиту Линук користећи чланова од могућих тужби Отворени Проналазаштво мрежа (ОИН) - основан 2005 од стране ИБМ-а,. НЕЦ Новелл, Филипс, Ред Хат и Сони - стекао 300 на Линук-у у вези патената и лиценци за 2.000 укупно, у покушају да заштите Линук заједнице из интелектуалне својине тужби групе је додао 74 нових цланова ове године и даје вођство. улога да Гоогле, који се бори тужби циљање Линук базиране Андроид ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Влада Интернет ИД Предлог

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ajsIayiYaE/The-Government-Internet-ID-Proposal:
Анонимни читалац пише: "То је почетак влади праћење експерт о електронској приватности води кроз могућности и опасности? На националној мрежи покрене систем безбедности, делом, од стране УС Департмент оф Хомеланд Сецурити."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Истраживачи су пронашли доказе ИОС 4 записа свим вашим путовањима, поново (ажурирано)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/researchers-find-ios-4-records-your-location-in-system-file-syn/:
Ако нисте већ мислим да свој смартпхоне зна превише о вама, овде је згодно подсетник. Дуо британски истраживачи открили су потенцијално забрињавајући (и Чудно је, недокументоване) карактеристика у ИОС 4 : то тражи ваш иПхоне на своју локацију непрестано снимање, а затим временске ознаке да су подаци и евиденција је за потомство. Невоља са овом нежељене локација праћење је да скривена датотека која садржи податке - цонсолидатед.дб - је релативно лако да открије и читају, што све десктоп сте ваш телефон подржава и до самог телефона још веће опасности приватности него што се обично ће бити. Неке додатне копања открио ово понашање је око познат по добро док (погледајте Цоурбис линк испод), али углавном од стране људи који су укључени у компјутерске форензике. Осим тога, враћање резервне копије или прелазак на нови уређај чува податке логовање иде, што истраживачи указују да као доказ да је оно што се дешава није случајно. Погледајте неколико визуелни издвојене резултата на видео након паузе.

[Хвала, Тома]

Измена: Оригинални текст овог чланка је ажуриран да одражава да је ово већ познати проблем, мада у ограниченим круговима.

Наставити читање Истраживачи пронашли доказе ИОС 4 записа свим вашим путовањима, поново (ажурирано)

Истраживачи су пронашли доказе ИОС 4 записа свим вашим путовањима, поново (ажурирано) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 11:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гардијан | Соурце иПхоне Трацкер , О'Реилли Радар | Емаил тхис | Цомментс

Логирање Јабука Локације свих иПхоне корисници

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ld1XL2poLAo/Apple-Logging-Locations-of-All-iPhone-Users:
Анонимни читалац пише "Гардијан извештава да истраживачи су открили скривене датотеке на свим иПхоне, иПадова, рачунари и све их синхронизовати са евидентирање тиместампед географске координате за корисника, од јуна 2010 алатка је доступна на њиховом сајту да проверите. сами. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.