сряда, 19 октомври 2011 г.

Је Ц-Спире добијају иПхоне 4С? Свом сајту каже да је (Упдате: потврђено)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/is-c-spire-getting-the-iphone-4s-its-website-says-so/:
Вхоа, престаните Пресе - нисмо сигурни да ли је то званично у плану, или ако је то само питање лепих жеља, али Спринт не може бити најмањи превозника у САД да понуди иПхоне-4С за много дуже. Тако је: регионални носилац Ц-Спире (раније познат као мобилни Југ ) је чувена уређај сплаттеред предњи и центар на почетној страници, наводећи да је то ускоро. Ми нисмо одређене ако иПхоне 4 ће бити понуђен и, и нема специфичне доступност или цену је још дато, али можете се пријавити да буду обавештени чим више 411 је спреман. Могућност једног од мало момци добијају иПхоне је узбудљива могућност, јер то може довести задужен за већу регионалну услуга да се Аппле'д горе. Ми волимо навијање за аутсајдера, на крају крајева.

Упдате: И баш тако, то је званично, народе! Ц-Спире само да допре до нас да се потврди да иПхоне пререгистрације почиње данас, са уређајем лансирање у "наредних недеља". Непотребно је рећи, ако си Ц Шпире купца, одмор листу жеља може имати само порастао.

[Хвала свима који су послали ово у]

Је Ц-Спире добијају иПхоне 4С? Свом сајту каже да је (Упдате: потврђено) је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 10:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Ц-Спире | Емаил тхис | Коментари

Веризон Мој ФиОС апликацију ставља целу дневну собу под једним кровом Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/verizons-my-fios-app-puts-your-entire-living-room-under-one-and/:
Остављање дом је тешко, нарочито када имате нагомилани на захтев филмова и ТВ емисија буље у вас са великим очима штене пса. На срећу, међутим, Веризон је сада изашао са Мојим ФиОС - нова апликација за Андроид кориснике који обећава да ће вас стално повезан на сва Ваша системима за кућну забаву, и још много тога. Објавио јуче, ова апликација омогућава корисницима да даљински приступите филмовима, Флекс Погледај ТВ емисијама и кућне аутоматизације и мониторинг система директно са својих телефона, док управљају својим рачунима и наплате преко провајдера уграђене алате кориснички сервис. Веризон клијенти могу да користе Мој ФиОС за контролу својих телевизора, ДВР играча или куће телефона, па чак могу да приступе неки садржај директно из њихове уређаје. За сада, апликација је доступна само на Андроид 2.1 или изнад, иако Веризон каже иОС верзија би требало да се појави на тржишту "пре краја године." Обрано прошлости паузе за више информација у пуном ПР-а, или притисните горе на линк испод да бисте извор довнлоад ФиОС за себе.

Наставити читање Веризон Мој ФиОС апликацију ставља целу дневну собу под једним кровом Андроид

Веризон Мој ФиОС апликацију ставља целу дневну собу под једним кровом Андроид је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 10:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Коментари

Спринт ослобађа ХТЦ ЕВО Дизајн 4Г, доступан 23. октобра за 100 $

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/sprint-unleashes-the-htc-evo-design-4g-available-october-23rd-f/:
Да ХТЦ ЕВО Дизајн 4Г процурела пре пар месеци? Ох, то је прави - и Спринт је коначно спреман да подели своју причу са светом. Прича о ЕВО Дизајн 4Г је довољно једноставан: за динар мање од $ 100, можете имати ВиМАКС способан уређај са ГСМ роамингу који поседује 4-инчни КХД (960 к 540) екран, 1.2ГХз Куалцомм МСМ8655 процесор , Андроид 2.3 са ХТЦ Сенсе УИ, Мобилни ХотСпот, 5МП камеру позади са ХД видео снимања (720п, претпостављамо) и 1.3МП предње стране брег. Укратко, Дизајн 4Г је у основи Херо С са ВиМАКС и глобални роаминг могућности. Потражите овај уређај да се појави онлине и у продавницама 23. октобра, а изгледа након паузе за штампу.

Наставити читање Спринт ослобађа ХТЦ ЕВО Дизајн 4Г, доступан 23. октобра за 100 $

Спринт ослобађа ХТЦ ЕВО Дизајн 4Г, доступан 23. октобра по цени од $ 100 је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 11:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Спринт | Емаил тхис | Коментари

Моторола РАЗР да се ажурира да Сендвич Сладолед почетком 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/motorola-razr-to-get-updated-to-ice-cream-sandwich-in-early-2012/:
Знамо да је Самсунг прва пукотина на Андроид 4.0 са Галаксија Нексус , али то ће бити само питање времена пре него што почнемо да видимо појавити на ривала уређаја. ХТЦ је већ направио званичну изјаву о својим плановима (или недостатак истог), а сада је Моторола ред. Алаин Мутрици, виши потпредседник портфолио производа и управљање, био је у Немачкој говори до европских најаве РАЗР , и склизнула у неколико детаља о Сендвич сладолед. Мутрици напоменуо да, док нова перјаница компаније уређај је дизајниран за __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__, планови су да уведе најновију верзију Андроид у почетку 2012, са више тачан датум, наравно, на свом путу. Имајући у виду искуства из прошлости, међутим, то је вероватно да ће унбрандед верзија уређаја би освежили пред Дроид РАЗР на Веризон, тако да корисници могу да САД морају да овде вежба ситне мало стрпљења. Без обзира, то је време за такмичење на корак до - ако РАЗР је следећи у линији да се ОТА упдате, Галаксија Некус ће имати рефлектора све да се за тачан износ времена.

Моторола РАЗР да се ажурира да Сендвич Сладолед почетком 2012 првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 09:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Џеп-Линт | Емаил тхис | Коментари

Балмер: Ми смо Луцки Мицрософт није купио Иахоо

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7OuWfHy1b1c/ballmer-were-lucky-microsoft-didnt-buy-yahoo:
алпхадогг пише (цитира Нетворкворлд): ". извршни директор Мицрософта Стив Болмер сматра интензивно среће да је $ 44 милијарди понуда његове компаније за Иахоо још у 2008 никада није материјализовала" Понекад имате среће, "рекао је са осмехом на Веб 2.0 Самиту, одговарајући на питање са конференције копредседник Џон Баттелле опрезни да не увреди свог партнера тражи на тржишту. Балмер ставио коментар у контексту, говорећи да би сваки директор осећају захвални за не прави велике куповине у месецима пре глобалне финансијске пропасти која је почела у другој половини 2008. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ГЛОРИА Дај Да Умрем Певајуци Астрономи аматери Приступ Роботски Телескопи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1lWydJvvFak/gloria-to-give-amateur-astronomers-access-to-robotic-telescopes:
Зотхецула пише са извод из Гизмаг чланак: "Астрономи аматери који желе да посматрају небеска тела ускоро неће бити ограничен на само своје личне телескопе, или посете локалним јавним опсерваторије почетком следеће године, први у свету мрежу. роботски телескопи ће ићи на мрежи, који корисници са било које локације на планети ће бити у могућности да ради бесплатно путем Интернета Познат као ГЛОРИА (Глобал Роботски телескопа Интелигентна Низ за е-науку). трогодишњи европски пројект ће на крају су 17 телескопи на четири континента, који је водио 13 партнерских група из Русије, Чилеа, Ирска, Велика Британија, Италија, Чешка, Пољска и Шпанија. Не само да ће корисници бити у могућности да контролише телескопа из својих рачунара, али ће такође имају приступ базама података астрономских Глориа и других организација. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Вредност Битцоин "крах"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GaT9CE8maZM/value-of-bitcoin-crashes:
соуравззз пише са ажурирање о стању Битцоин. Позивајући се на Арс Тецхница чланак: "Битцоин, први светски пеер-то-пеер дигиталних валута, пао је испод $ 3 је у понедељак да представља 90 одсто пада, јер валута ударио врхунац почетком јуна.." То је и даље три пута своју вредност у априлу 2011.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука постова на форуму почаст Стив Џобс, ће се на кратко затворити неке радње данас

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/WQhwkci72WQ/apple-posts-online-tribute-to-steve-jobs-will-briefly-close-some-stores-today.ars:

Две недеље након ДЕАТ х Аппле суоснивач и бивши извршни директор Стив Џобс, Аппле је ажурирао своје " Сећајући се Стив "страница са причама поднети од стране Аппле фанови. Писма, које периодично померите се надоле од при врху странице, прикупљени су из цланака послатих у ремемберингстеве@аппле.цом е-маил адресу и састоје се од приче, сећања, и добро жеље за породицу Послови ".

Тренутни Аппле-директор Тим Кук деле нека кратка речи о Послови са штампом и аналитичари током четвртог уторка фискалног квартала позив конференцију , као добро. "Свет је изгубио визионара, креативни геније и невероватно људско биће", рекао је Кук на позив. "Стив је био велики ментора Његов дух заувек ће бити основа Аппле-а и ми смо посвећени да наставак невероватне дело које је толико волела.."

У међувремену, гласине су учврстио о Аппле-затварање неких малопродајних објеката у среду како би се омогућило мало запосленима да даљински учествују у спомен компаније посао. Сада смо чули из сопствених извора да је то заиста случај, бар за веће радње и да гашење ће се одржати за отприлике три сата. Чули смо румблингс да може да постоји ливе стреам неке врсте од Цупертино до малопродајних објеката, али то и даље није потврђено.

ифоАпплеСторе тврди спомен ће се одржати од 9 до подне ПДТ, тако да ако сте били планира да посети Аппле је данас продавница, то може бити мудар да би се избегло то време, осим ако могу да потврдим продавница ће бити отворена.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Нови Вакцина половине маларије ризика

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aqkwW892lKU/new-vaccine-halves-malaria-risk:
Анонимни читалац пише "Према извештају у Ројтерс, научници су славили крај клиничког испитивања који је нашао маларије вакцина смањује ризик инфекције од половине деце из члана:" Док научници кажу да није. "Сребрни метак" и неће зауставити комараца имати инфекције по себи, она се слављен као кључни оружје у борби против маларије и једна која би могла брзина пут до евентуалног искорјењивања свету Маларија је изазвана паразитом одвија у пљувачки комараца.. То убија више од 780.000 људи годишње, од којих је већина беба или веома мала деца у Африци Коен вакцина иде на посао у тренутку када паразит уђе у људске крвоток после комарца ујед.. Стимулисањем имуни одговор, може да спречи паразит из сазревања и множењем у јетри. ... Коен је рекао да ако све иде да планирају, РТС-а, С, може бити лиценцирани и одвити до 2015. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле и Самсунг представили Галаки Нексус, Андроид 4 на догађај

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UGF2FS4HLbo/google-and-samsung-unveil-galaxy-nexus-android-4-at-event.ars:

На посебан догађај у Хонг Конгу у среду, Самсунг и Гоогле-заједнички најавили Галаксија Некус и представила Андроид 4, под кодним именом Сладолед Сендвич (ИЦС), следећој верзији од мобилни оперативни систем компаније Гоогле. Хардверске спецификације су импресивне и платформи ажурирање нуди неке убедљиве нове функције.

Гоогле први објавио планове за ИЦС-а током свог Гоогле И / О конференцији у мају. Тражи гигант је рекао да ће вероватно доћи ажурирање у четвртом кварталу и да ће окупити Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ и смартпхоне окружења у кохезивног корисничко искуство. Велики Разоткривање је очекивати да ће се заједно са ЦТИА раније овог месеца, али је гурнуо назад на ове недеље и пресељена у Хонг Конгу уз АсиаД конференцији.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Гоогле "веома близу" да покретање дигиталне преузимање продавница са 'мало заокрет'

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/googles-very-close-to-launching-a-digital-download-store-with/:
Гоогле музика може бити недостаје мало зачина у овом тренутку, али овде у АсиаД, виши потпредседник Енди Рубин је само потврдио да је његова компанија "врло близу" долази са дигиталном преузимање продавницу, као што је говорило раније овог месеца. Поред тога, ова услуга ће чак укључити и "мало обрт" неке врсте, тако да треба очекивати нешто више од обичног МП3 продавници. Док издавачке куће нису били вољни да преговарају са фирмом у начин на који су са компанијом Аппле, Енди је рекао да је осећање моћне оптимиста да Гоогле "готово" са пеглања ван неопходне послове, тако да би требало да Андроид навијача седи чврсто и држите на оку за покретање ускоро.

Гоогле "веома близу" да покретање дигиталне преузимање продавница са 'мало заокрет " првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 07:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Кодирање игре у 48 часова

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PAE3tGfMsFo/coding-games-in-48-hours:
Оппосабле Дефаулт блогу покрива 48 сати дуге "игра џем" на Куеенсланд Университи оф Тецхнологи у Аустралији. Двадесет тимова игара - 16 инди и четири професионална - такмиче током викенда да се изгради функционалну игра базирана на неколико намјерно нејасан кључних речи. Овај чланак докумената браинсторминг сесије, а почетком прототипа рад. Цитирање: ". Тимови постају мање причљиви као поноћ приближи и индивидуални чланови тима све смири у свој посао сви изгледа одлучни да не дозволите спава преузети још увек узимам обилазак неке друге екипе Бадгерс се.. анимирани, нога покрета први са статичким тела изнад њих Остали тимови. нема уметности још увек и само користите боје правоугаоника као што се спустите механике остали су и даље лепе скицирање концепта уметности и кодирање на нивоу уредника.. 'За кретање по просторији је да се чује Рандом одломака креативности и математике. "Ако кренемо з-осе, такође, можемо да урадимо ову ствар" или "шта ако процедурално генерисаних тог објекта." У том једном месту, шеснаест игре долазе у биће које нису биле чак ни концепт пре осам сати. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како Гоогле Аутономне Возила рад

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AiG7RCeKS84/how-googles-autonomous-vehicles-work:
Анонимни читалац пише ", ИЕЕЕ извештава да су Гоогле-ове аутономне возила пријављени више од 190,000 миља вожње у свим врстама саобраћаја, а компанија је такође тестирање флоте од себе вожње за голф колица на свом кампусу у последњих разговор, Себастијан Тхрун и. Крис Урмсон Гоогле дао детаље пројекта и показали видео снимке робота аутомобила саме вожње, па чак и раде неке вратоломије Циљ је да ће технологија помоћи да се смањи гужве, гориво отпада, и несрећама.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВМваре виртуелизована Андроид телефона који долазе у Веризон

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KqtapbyHRE/vmwares-virtualized-android-phones-coming-to-verizon.ars:

ВМваре-ов пројекат да донесе технологија виртуелизације на Андроид смартпхоне има затворили главни носилац партнера у Веризон Вирелесс, која ће почети продају виртуелних телефоне "у наредним месецима", ВМуаре саопштио је данас.

Технологија, позната као ВМваре Хоризонт мобилни , у суштини ствара два телефона на истом апарату инсталирањем гост оперативни систем у виртуелној машини, што је довело радној средини која је изолована из личног окружења корисника, апликација и података. ЛГ и Самсунг су се сложиле да се изгради телефоне са ВМваре-ов хипервизор мобилни.

Поред Веризон, ВМуаре је данас рекао да је потписао до Телефоница за продају виртуелних телефона у Европи, укључујући Самсунг Галаки СИИ. Веризон објава имена ЛГ као хардверски партнер, али и Веризон и Телефоница ће ослободити средства из више Андроид продаваца.

Системски захтеви за ВМваре-ов хипервизор мобилни није тешко да се састане: 700МХз процесор и 512 МБ РАМ-а. Телефони са инсталираним хипервизора не би требало да кошта више него што би иначе-то је само још једна од карактеристика које корисници могу омогућити или игнорисати им је воља. "Ваш телефон долази са претраживача. Ви не плаћате вишу цену за претраживач, "Сринивас Кришнамурти, виши директор за мобилна решења при ВМваре, рекао Арс.

Тачан датуми нису најавио превозника.

Телефоница Андроид телефони ће обезбедити могућност да посебне услуге преноса података и две телефонске бројеве на истој СИМ картици, један за рад и један за личну употребу. То још увек није најављено да ли ће Веризон имају двојно-број телефона спремна на тржиште, али једна од могућности је везивање корпоративни бочној страни телефона на ПБКС систем, Кришнамурти каже. Чак и ако телефон има само један број, одвојена профила створио Хоризонт Мобилни задржати порука рад и претраживање одвојена од личног део телефона, и пустите да управљају корпоративним стране без додиривања личних података.

ВМваре и партнери су спроведена суђења предузећа са 50 корисника од 5 предузећа да добију повратне информације о перформансама и употребљивост, а спроводи више суђења следећег месеца. ВМваре је такође развио паметни телефон менаџмент платформа за ИТ продавнице познат као Хоризонт Мобиле Манагер, Веб производ дизајниран да помогне администраторима одредбе, праћење и управљање корпоративним профиле телефон запослених власништву уређаја. Телефоница ће препродавати Хоризонт Мобилни менаџер у облаку на бази услуга.

Прочитајте коментаре на овај чланак