четвъртък, 9 юни 2011 г.

Сиеменс и Ацер Цхромебоокс сада је доступна за унапред наручити у Бест Буи и Амазон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/samsung-and-acer-chromebooks-now-available-for-pre-order-at-best/:
Неки људи су већ стекли своје руке на Самсунг серије 5 Цхромебоок захваљујући рано продају на позлаћена, али сви остали сада могу коначно добију ред у по неколико од више традиционалних извора: Бест Буи и Амазон. Поред тога Самсунг Цхромебоок (доступан у белој и сребра, са почетком у $ 430), који такође укључује и Ацер Цхроме на бази понуда , који је сада познат као Тосхиба Цромиа и почиње на $ 380 за ВиФи једини модел. Нити је трговац на мало цитира брод датум још увек, али Гоогле је раније изјавили да ће они бити Покрећемо 15. јуна.

Сиеменс и Ацер Цхромебоокс сада је доступна за унапред наручити у Бест Буи и Амазон првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 15:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Цхроме сајта | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

У току Случај Ракофски против интернета

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i87AH8CiP_Q/The-Ongoing-Case-of-Rakofsky-vs-Internet:
Цхмцгинн пише "Јосиф Ракофски, Њу Џерси адвоката чије је потраживање на интернет слава је подношење тужбе против Вашингтон Пост и Америчко удружење за критику наступ у Вашингтону суђењу за убиство, је допуњен да укључи своје одело број блогера и интернет форум чланова - за критику тужбу Што је већа претња за слободу говора -. директне владине мере, или страха од тужби за клевету неозбиљне оптужбе "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кинески Месец Сонда подухватима у дубоку простор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cOA93o575yI/Chinese-Moon-Probe-Ventures-Into-Deep-Space:
хацкингбеар пише "Након завршетка 6-месеци истраживања Месеца мисије, Кина је други месец Орбитер, Цханг'е-2, установљено је да буде у одличном стању и има богато гориво леве стране, па је искључите из своје орбите Месеца у дубоког свемира, тар ка Лагранжове тачке МБ Л2 око 1,5 милиона километара од Земље, или око 4 пута даље од Месеца него. Орбитер оставила месец орбиту у 5:10 послије подне, према државне управе за науку, технологију и индустрију за народну одбрану сонда се очекује. да изврши истраживање на Л2 То је први кинески летелица која подухват изван месец. и успостави способност земље у дубоком свемиру истраживање ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Стек Размена Сајт Профилер сада отвореног кода

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUZD9ljCo5I/Stack-Exchange-Website-Profiler-Now-Open-Source:
СцуттлеМонкеи пише "Џоел Сполски шаље сигнале дим јутрос о недавним ослобађање стека Берзе сајт Профилер, као отвореног кода сам Шафран образлазе о томе зашто ову Профилер је можда" најбољи и најсвеобухватнији производњу веб страници Профилер тамо за било коју уеб платформу.. ' Пројекат је доступан путем Гоогле Цоде или НуГет ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Унутрашњу безбедност Покретање НБЦ-у власништву јавног значаја

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AtkwdMDJU1E/Homeland-Security-Running-NBC-Owned-PSAs:
Анонимни читалац пише: "Пре неколико месеци, за унутрашњу безбедност је лед (имиграцију и царине извршење) група почела постављања борбу против пиратерије Видео ПСА о различитим доменима да је запленила Оно што није рекао је ко је створио ПСА.. Слобода приступа информацијама по захтеву Тецхдирт открила је да видео снимци су заправо креирали и у власништву НБЦ Универсал, али нигде нема унутрашњу безбедност јавно признају ово као Тецхдирт пише. "Можете ли замислити како би реаговали да штампа, рецимо, ФДА је водио од јавног значаја које су креиране и у власништву Мекдоналдс без јасно да јавност како о томе да ли Трезор водио ПСА, креира и у власништву Голдман Сакс Дакле, не? треба да се пита озбиљна питања о томе зашто унутрашњу безбедност и лед раде? једностран, обмањујуће корпоративне пропаганде видео створио и у власништву приватне компаније, не наводећи прилично важне информације о томе ко је то направио? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лични Електроника можда заиста Реметите Авионицс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKZqQc-6vY0/Personal-Electronics-May-Indeed-Disrupt-Avionics:
маттрвиллиамс пише "Постоји све већи тело усмених доказа који указује на личну електронике као прави проблем на плочи авиона Дејв Карсон Боинг, ко-председавајући од федералне саветодавног комитета који истражује проблем електронских сметњи од преносивих уређаја, каже. Педс да зраче сигнале који може да погоди и поремети изузетно осетљиве електронске сензоре сакривен у путничком простору авиона, укључујући и оне за инструментално слетање систем се користи у лоше време. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Форза Моторспорт ДОП-а и ДОП-Елите волан и педале рукама-о

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/forza-motorsport-csr-and-csr-elite-wheel-and-pedals-hands-on/:
Форза Моторспорт ДОП-а и ДОП-Елите волан и педале рукама-о
Ако сте конзолу трка и имате Ксбокс 360 онда знате Форза Моторспорт је међу најбољима, али такође знамо да је ваш избор компатибилних контролера оставио мало да се жељени. На овогодишњем Е3 ово, у којем су Мицрософт за љуштење заштитне траке од браници и блатобрани на Форза Моторспорт 4 је, заправо, постоји обиље компатибилних точкова на екрану, али је јасно која су најозбиљније: две нове точкове од Фанатец. Они зову ДОП-а и ДОП-Елите, а ту је и нови сет педала да одговарају. Кликните на преко наше детаљне приказе.

Наставити читање Форза Моторспорт ДОП-а и ДОП-Елите волан и педале рукама-о

Форза Моторспорт ДОП-а и ДОП-Елите волан и педале рукама-на првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 12:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Моторола 4.3-инчни Пхотон 4Г доноси Тегра 2, кицкстанд магију да спринта (видео запис хандс-он)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Знаш нешто велико треба да иду доле када можете добити директори из две главне технологије компаније да седну за ручак. Како се сумња, данашњи Спринт / Самсунг догађај, којим је председавао Дан Хесе и Сања Јха, обележио деби причало Пхотон 4Г . Телефон поседује 4.3-инчни екран КХД , 1 ГХз дуал цоре Нвидиа Тегра 2 процесор, 1ГБ РАМ, 16ГБ уграђене меморије, као и унапред инсталиране __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ - Плус, за боље или горе, најновију верзију Блур. добио испред мршава новог смартпхоне апарата и позади окренути камерама (последњи од којих је осам мегапиксела), тастер камере, и мини УСБ и ХДМИ портове, који ће у куку ускоро да буде објављен Доцкинг уређаја.

Телефон је први од америчких превозника да понуде глобалну 4Г повезивање, а такође има 3Г подршку, требало би да вам је потребан (то је ЦДМА / ВиМАКС у САД-у и ГСМ међународно). Предузећа функционалност, традиционално мало надзора са Андроид телефона, присутна је превише, захваљујући пословно-оријентисаних алата уграђених у Блур и повећана безбедност, љубазношћу произвођача стицање 3ЛМ ("три закона Мобилност" за своје пријатеље). Спринт сија кроз утицај, као и, уз укључивање уграђених активни кицкстанд на задње, прво за Самсунг уређају. Флип је отворен, и на екрану ће се аутоматски пребацити у ландсцапе мод за оптимално гледање.

Успели смо да се мало руке на време са уређајем пре објављивања, као и све у свему, екран осетљив на додир и софтвер чинило сасвим одговара. Сам уређај је и мршаво и уске и осећа добро у руци, иако глатка леђа не нуди много начина за вучу за оне који су склони да падају своје мобилне телефоне. Тастери на уређају су били помало крути и потопљених, мада ћемо морати да заустави на доношењу пресуда на том плану, јер је то пред-продукцију јединица - надамо се да ћемо изаћи из руке на финале у нешто више блиској будућности. Пхотон 4Г је постављен на хит овог лета Спринт - тачан датум и цени још увек нису објављени.


Дана Воллман допринели овом извештају.

Наставити читање Моторола 4.

Виргин Мобиле поздравља 4.1-инчни Самсунг Тријумф, доноси Фроио да припејд страну

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/virgin-mobile-welcomes-4-1-inch-motorola-triumph-brings-froyo-t/:
Не бој се, паи-ас-иоу-го навијача - Виргин Мобиле видели шешир врх своје на данашњој Спринт / Самсунг догађај у облику Тријумф, осредњи 4.1-инчни Андроид 2,2 телефон који можда не сасвим живи до њега је хиперболички име. Уређај има 2ГБ уграђене у складишту, 512МБ РАМ меморије, камеру од пет мегапиксела, ВВГА екран, 1400мАх батерија, А-ГПС, ВиФи Куалцомм МСМ8655 процесор и ХДМИ излаз. Он такође долази са преинсталираним Богородице уживо 2,0, музички друштвено умрежавање функција која омогућава корисницима приступ ексклузивним музичког садржаја - није баш ствар победу кругова су направљени од, али је свакако добродошао додатак препаид тржиште. Тријумфални Саопштење за штампу, након паузе, која је лишена било какве тријумфално цена / Релеасе информације.

Наставити читање Виргин Мобиле поздравља 4.1-инчни Самсунг Тријумф, доноси Фроио да припејд страну

Виргин Мобиле поздравља 4.1-инчни Самсунг Тријумф, доноси Фроио да припејд страну првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 12:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Врховни суд Правила против Мицрософт у случају и4и

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rk331RWtTNc/Supreme-Court-Rules-Against-Microsoft-In-i4i-Case:
ЦВмике пише "Врховни суд Сједињених Држава је Нека стоји $ 300 милиона владајуће повреда патента против Мицрософт-а, давање победа четвртак и4и (ПДФ), који су поднели тужбу још 2007 правне битке су већ присиљени Мицрософт да измени одређене функционалности у програму Ворд. апликације у 2009, када је окружни суд за Источну округ Тексасу пресудио у корист Торонту и4и и рекао Мицрософт да престане да продаје Ворд у САД у питање и4и патента који покрива технологију која омогућава корисницима да манипулишу и архитектуре. Садржај документа, који и4и наводно повриједио Мицрософт Ворд тако што корисницима да креирају прилагођене КСМЛ документе система Мицрософт уклони функције.. "Овај случај подигао важно питање права које је Врховни суд се доводи у питање ранију одлуку и које смо веровали потребно спорова. Иако исход није оно што смо се надали, ми ћемо наставити да се залаже за промене у закону који ће спречити злоупотребе патентног система и заштите проналазача који држе патената представља праву иновацију "Мицрософт је у саопштењу."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Желите иЦлоуд Уз Виндовс? Јарку КСП

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wLWrlaqVMLA/Want-iCloud-With-Windows-Ditch-the-XP:
халфЕвилТецх пише "Мицрософт није једина компанија која негира једнака основи на мрежи на Виндовс КСП корисницима Аппле рачунара неће дати корисницима приступ иЦлоуд -. свом великом дигиталном сефу на небу - ако њихове машине су покренути Мицрософт старења, али и даље популаран оперативни систем Виндовс КСП. ушушкан на дну иЦлоуд најаве, Аппле каже да морате ПЦ рачунар са оперативним системом Виндовс Виста или Виндовс 7 за скок у верзији Стив Џобс "на интервебс".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.