четвъртък, 9 юни 2011 г.

Разер Тачна Хидра палицама и 6400дпи дуал сензор мишева Е3 2011, идемо на руку-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/razer-totes-hydra-sticks-and-6400dpi-dual-sensor-mice-to-e3-2011/:

Разер Сикенсе електромагнетне куглу бацио око доста интрадименсионал портала на ЦЕС-у, али нажалост компанија не би нам игру. Данас на Е3 2011, међутим, коначно смо били предати узде. Они близанац штапићи су импресивно одговара и прецизан у специјално направљена Сикенсе нивоима за портал 2, и то је циста мира забавно да физички испружи блокова, положај портали са окретањем зглоба и физички бацање предмета кроз ваздух. Међутим, добили смо утисак да ван игара посебно дизајниран за рад са палицама, то може бити друга прича. Машући право Стицк око ради прилично адекватно за контролу курсора миша, али када смо изашли из Виндовс, штапови нису радили - очигледно, контрола мора да буде одвојено мапиран у десктоп клијент да ради са ОС и друге игре или програма. Ми не мислимо много ПЦ играче ће овде уму шест метара домет и жичну конопац, али то не ограничава оне у нади да се завалите уз игру на великом екрану.


Такође смо добили да покушамо Разер нови "4Г" Дуал-сензорске технологије, која ће бити ваљање од нових Мамба и Свеопшти гејминг миша одмах - то пара и ласерски сензор оптички сензор за прецизност приликом подизања мишева искључен површине за Напредна првог лица пуцачина моусинг технике, да не помињемо 6400дпи праћења. Ми то је за Спин са Разер Мамба згодан, а ми смо одмах се заљубила у - да ли смо бацили око миша неорганизовано, бесно га збрисали преко Подлога за миша или једноставно суди за брзо Хеадсхот, летилиште је са нама. Курсор се пузање подигните ако и испустите веома брзо, мада и без оригиналног Мамба да се упореди са, тешко је рећи колико је било много боље. Срећом, то неће бити много фактора у куповини одлуку: платићете исти $ 130 за Мамба или $ 80 за Свеопшти када су погодио полицама овог месеца. ПР након паузе.

Наставити читање Разер Тачна Хидра палицама и 6400дпи дуал сензор мишева Е3 2011, идемо на руку-

Няма коментари:

Публикуване на коментар