четвъртък, 9 юни 2011 г.

Богата Зелена, Сони ЦТО, узима одсуство за "личних разлога"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/rich-green-nokia-cto-takes-leave-of-absence-for-personal-reas/:
Богата Грина тек са Нокиа још од 2010, што је начин на лидерског тима у фебруару, када Елопцалипсе ваљане кроз Еспо. Као што је ЦТО, бивши потпредседник компаније Сун Мицросистемс се терети да је дефинисање визије Нокиа технологија , било да је хардвер, софтвер, кориснички доживљај, облак услуге, или програмер програма. Тако да, он је момак гледа шта је следеће, шта је иза Виндовса Телефон и С40. Па, ми смо само добили званични реч од Нокиа да је он узимање одсуство на неодређено време трајања за "личних разлога". Наравно, то би могло да значи ништа - бизнис је увек лична , без обзира од тих празних бромиди бацио око кад год се нешто деси између корпоративних одвратно личности. Прича прво избио у финском новинама Хелсингин Саномат, наводећи два независна извора тврде да ће он вероватно неће бити повратка на компаније. Интересантно, зар не мислите?

Богата Зелена, Сони ЦТО, узима одсуство за "личних разлога" првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 09 Апр 2011 03:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Талоуссаномат.фи | Соурце ХС.фи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар