вторник, 12 юли 2011 г.

Нинтендо видео стиже на јапанском 3ДС сутра, амерички еквивалент и Нетфлик "касније овог лета"

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/nintendo-video-arrives-on-japanese-3ds-tomorrow-american-equiva/:
Нинтендо видео стиже на јапанском 3ДС сутра, амерички еквивалент и Нетфлик долази "касније овог лета"
Не би било Нинтендо производа ако ЈДМ ослобађање нису добили посебан третман, а да пракса се наставља овде за 3ДС . Нинтендо видео сервис хитова јапанске верзије паралакса-кршења ручни сутра, омогућавајући преузимање 2Д и 3Д садржаја које је било "препоручује" од куће Марио изграђена. То је заправо други видео сервис погодити јапанске системе, након СпотПасс ТВ -а раније покренути са оригиналним садржајем. Када ће ми Американци добили нешто испуњава? "Касније овог лета", наводи се Нинтендо изјаву, која такође потврђује Нетфлик ће бити доступан "ускоро" - ускоро довољно да сачувате своје претплате ?

Нинтендо видео стиже на јапанском 3ДС сутра, амерички еквивалент и Нетфлик "касније овог лета" првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 15:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андриасанг | извор Нинтендо , Јоистик | Емаил тхис | Цомментс

Веарабле Компјутери и Преносиве електричне

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Y_8yG6D2eE/Wearable-Computers-and-Portable-Power:
Анонимни читалац пише: "Прошлог викенда, Силиконска долина ВК Марк Андреессен позвао" ношење рачунара "као Нект Биг Тхинг Сада МЦ10, три-годишњи компанија која флексибилне електронике, узима стара идеја да се новим местима.. Покретање развија здравствени сензора који су у складу са људским телом, сензора за слику који крива као мрежњаче, као и стретцхи соларне ћелије (и других кола) који могу бити уткана у ткиво шатор или ваздухоплова коже. За разлику од органских или штампане електронике, који су склони да буде неефикасан, МЦ10 користи силицијум острва повезана еластичан повезује Још увек је рано, али. компанија има нове подршку од Подесавање тастатуре, реебок, и америчке владе да развије ношење уређаја, Мини-сензора, и преносни моћи. Замислите само пуњење беспилотну летелицу са ситним камере на броду, и можете рећи шта жели војну из тога. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интервју са уредницима Бесплатно Графика Магазин

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t9kcWY7tOdA/Interview-With-the-Editors-of-Libre-Graphics-Magazine:
ТхеСилентНумбер пише "Недавно сам имао задовољство интервјуа уредника Бесплатно графика, часопис је у потпуности користећи слободни софтвер (чак и користећи контролу верзија, тако да можете видети сваку промену икада направљену) након што су дали да прича у Бесплатно овогодишњем састанку Графика ово. Пројекат је живи доказ штампе способности слободног софтвера, "То је заиста константан рефрен чак и унутар сопствене заједнице Људи увек и даље причају о штампању проблема.. И шта штампа проблем?" Бесплатно Графика Магазин ради заиста изванредан посао презентацијом бесплатно ради се са слободним алатима, стварајући објављивање записа, као и да допру до дизајнера са овим пројектом. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АМД за штампу Најбржи Мобилни ГПУ-а

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PSncYfA871M/AMD-Releases-Fastest-Mobile-GPU:
Стообалоу пише "АМД је постигао још једна тачка у односу на своје графичке ривала нВидиа са оним што тврди да је најбржи на свету једном ГПУ мобилни графички процесор, Радеон ХД 6990М Док црвени тим је мало вероватно да одржи круну дуго у брзим. свет дискретну графику, најновији чип компаније је свакако импресиван довољно основу ТераСцале 2. јединствен процесорску архитектуру и Бартс ГПУ језгра, Радеон ХД 6990М - мобилни еквивалент до врхунских компаније Радеон ХД 6990 ПЦИ-Екпресс графичке картице дизајн. - има 1.120 ток јединица за обраду, 56 текстуре јединица, 128 З / матрица РОП јединица, и 32 РОП јединице боје ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Звездане стазе ПАДД Апп је ЛЦАРС-спортског Треккие референце библију за иПад

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Стар трек ПАДД Апп
Се окупе око иПад Треккиес, да ли смо добили посластица за вас - ЦБС Интерацтиве је управо ослободила Звездане стазе ПАДД Апп. У суштини је дубоко база података о емисија и филмова, укључујући и баци и карактер податке, детаље о планетама које попуњавају универзум, и епизода водич. Најбоље од свега, цео доживљај је представљен у класичном ЛЦАРС интерфејс који треба да буду упознати на било љубитељ Нект Генератион (или ТНГ као кул деца су га позива). Поред служи као референца за све стазе, око вуче у храни од званичној Фацебоок и Твиттер странице. Можете добити зграби га, у свим њеним црне и пастелне боје славу, за $ 5 на извору линк и погледајте испод галерије.

Звездане стазе ПАДД Апп је ЛЦАРС-спортског Треккие референце библију за иПад првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 14:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Апп Сторе | Емаил тхис | Цомментс

Јабука Главни патената Адвокат лишће Андроид Губитак

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmnUghFkNEI/Apple-Chief-Patent-Lawyer-Leaves-After-Android-Loss:
Хју Пицкенс пише "ПЦ Магазин наводи да Ричард ЛУТТОН, Аппле-ов тренутни шеф патента адвокат, наводно напуштајући предузеће, након неуспеха да блокира Андроид произвођачи користе иПхоне као што су карактеристике" Могуће је да Аппле руководство жели патентно одељење да постане ефикаснији. нарочито у погледу спора ", каже интелектуалне својине аналитичар Флоријан Милер." Вероватно су разочарани што први ИТЦ-тужбу против ХТЦ није ишао баш најбоље. " ... Поред тога Аппле је агресивно траже налог на водећи Галаксија Самсунг постави. " Самсунг је такође дешава да се незадовољан са Аппле користећи своје бивше браниоца.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ксбок 360 појављује се у Виндовс 8 кода, конзолу компатибилност долазе на ПЦ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Ксбок 360 референца у Вин8 код
Није тајна да је Мицрософт планира да интегрише Ксбок ЛИВЕ у оперативном систему Виндовс 8 , али гласине су сада врти да би Ксбок 360 игре заправо да се репродукују на следећу верзију Редмонда ОС. Позивање на "КСБОКС_360_СИСТЕМ_ЦРАСХ" пронађени су у кернел кода - чудан мало текста да се појави у софтвер који није дизајниран да ради на ПоверПЦ процесора 360. Постоје, наравно, друге, световне могућности - као што је могућност да даљински контролишете своје конзоле за покретање ажурирања и игара, или да примају обавештења од машине на радној површини. Али, ако Мицрософт доноси Ксбокс наслова на ПЦ, само ће послужити да учврсти Виндовс као платформу избора играча. Претпостављам да смо само морати да сачекате батед дах да виде шта Балмер је да нам каже у јануару.

Ксбок 360 појављује се у Виндовс 8 кода, конзолу компатибилност долазе на ПЦ? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 13:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВинРуморс | извор Прозора Италија | Емаил тхис | Цомментс

Транспарентан грапхене звучници одштампан уз инк-јет штампача Ло-Фи музички прозори су на путу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/transparent-graphene-speakers-printed-with-inkjets-lo-fi-musica/:
Транспарентни Грапхене звучника
Додају да магичне материјал познат као грапхене на листу ствари које можете да направите са инкјет штампаче уз ОЛЕДс , соларне панеле , и светло-савијање метаматеријали . Научници у Сеулу Народног универзитета користе штампачи и техника позната као депоновање да остави танак филм графит на бази диригент на листова ПВДФ (поли винилиден флуорид). Од сандвицхинг ПВДФ између грапхене електрода и примена струја од извора звука истраживачи су успели да створе равну и транспарентан звучника који се могу интегрисати у прозора или заклона. Не очекујте то мале снаге извор звука да замени ваш Хи-Фи мада - будући да се ослања на дисторзије склони пиезоелектрични ефекат, то вероватно неће звук много боље него слушалице на мобилни телефон.

Транспарентан грапхене звучници одштампан уз инк-јет штампача Ло-Фи музички прозори су на путу првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 13:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Грапхене-Инфо | извор РСЦ | Емаил тхис | Цомментс

Конгрес да укине гласање Инцандесцент Бан сијалица

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ESs5K7wBk4/Congress-Voting-To-Repeal-Incandescent-Bulb-Ban:
Боб супер Хамсте пише "ЦНН Монеи је покренут као прича о рачуну Конгрес ће се гласати данас да се укине" обичне забрана сијалицу "која је стављена на своје место током Бушове администрације закон је подржан од стране републиканаца у Конгресу који су. тврдећи овог места непотребна ограничења на тржишту За оне од вас питате се. Да ли довести до стандардних питања енергетске ефикасности, живе (у оба сијалице и да емитују угаљ моћи), а трошкови сијалица закон је увео. текас конгресмен Џо Бартон. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Крис ДиБона на слободном софтверу и Гоогле

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CIISd3_WLso/Chris-Dibona-On-Free-Software-and-Google:
дкд903 написао у са интервјуу са Крис ДиБона у Дер Стандард. У оквиру, он изјављује Андроид као "... сан То је ваша Линук десктоп., То је ттхе крајњи успех прича о Линук-то сам радио на лично од 1995." Постоји много других добрих ствари на интерну употребу Гоогле ГНУ / Линукс "Ако би се осврнемо на лаптоп то можда је 70 одсто Мац ОС Кс и већина остало је Линукс, ми смо велики клијент компаније Аппле Инжењеринг Десктоп рачунари се претежно ради. на Линук-Ми имамо своју Убунту-дериват назива Гообунту "интерно за то, интегрисање са наше мреже - што покреће све наше директоријума кући са сервера датотека -. и са неким додатним алатима већ уграђени за програмере".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ТиВо око скоковима од иПад на иПхоне, додаје подршку за Сериес3 и ХД ДВР

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/tivo-app-jumps-from-ipad-to-iphone-adds-support-for-series3-and/:
Часопис открила да је на путу , а данас је дошао преко ТиВо ослобађањем верзију свог удаљеног око за иПхоне и иПод Тоуцх. в1.5 не више него само се постојеће иПад интерфејс спремна за мање екране, такође повећава компатибилност додајући "ограничене компатибилност" (претраживање, прегледање и распоред снимања, као и виртуелни даљински) са старијим ТиВо Сериес3 , ТиВо ХД и ТиВо ХД КСЛ ДВР, као и ТиВо премијере добили од кабловских провајдера РЦН и Судденлинк. Још увек чека у крилима је обећао Андроид верзија - осим ако сте у Великој Британији . Погледајте саопштење за медије након паузе или једноставно кликните на иТунес линк испод и да га сами преузимање, посебно будући да чак и ТиВо-мање да претражујете своју робу захваљујући новом режиму госта.

[Хвала, @ БреннокБоб & Ларри]

Наставити читање ТиВо око скоковима од иПад на иПхоне, додаје подршку за Сериес3 и ХД ДВР

ТиВо око скоковима од иПад на иПхоне, додаје подршку за Сериес3 и ХД ДВР првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 12:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Затз није смешно | извор иТунес | Емаил тхис | Цомментс