вторник, 12 юли 2011 г.

Ксбок 360 појављује се у Виндовс 8 кода, конзолу компатибилност долазе на ПЦ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Ксбок 360 референца у Вин8 код
Није тајна да је Мицрософт планира да интегрише Ксбок ЛИВЕ у оперативном систему Виндовс 8 , али гласине су сада врти да би Ксбок 360 игре заправо да се репродукују на следећу верзију Редмонда ОС. Позивање на "КСБОКС_360_СИСТЕМ_ЦРАСХ" пронађени су у кернел кода - чудан мало текста да се појави у софтвер који није дизајниран да ради на ПоверПЦ процесора 360. Постоје, наравно, друге, световне могућности - као што је могућност да даљински контролишете своје конзоле за покретање ажурирања и игара, или да примају обавештења од машине на радној површини. Али, ако Мицрософт доноси Ксбокс наслова на ПЦ, само ће послужити да учврсти Виндовс као платформу избора играча. Претпостављам да смо само морати да сачекате батед дах да виде шта Балмер је да нам каже у јануару.

Ксбок 360 појављује се у Виндовс 8 кода, конзолу компатибилност долазе на ПЦ? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 13:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВинРуморс | извор Прозора Италија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар