вторник, 12 юли 2011 г.

ТиВо око скоковима од иПад на иПхоне, додаје подршку за Сериес3 и ХД ДВР

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/tivo-app-jumps-from-ipad-to-iphone-adds-support-for-series3-and/:
Часопис открила да је на путу , а данас је дошао преко ТиВо ослобађањем верзију свог удаљеног око за иПхоне и иПод Тоуцх. в1.5 не више него само се постојеће иПад интерфејс спремна за мање екране, такође повећава компатибилност додајући "ограничене компатибилност" (претраживање, прегледање и распоред снимања, као и виртуелни даљински) са старијим ТиВо Сериес3 , ТиВо ХД и ТиВо ХД КСЛ ДВР, као и ТиВо премијере добили од кабловских провајдера РЦН и Судденлинк. Још увек чека у крилима је обећао Андроид верзија - осим ако сте у Великој Британији . Погледајте саопштење за медије након паузе или једноставно кликните на иТунес линк испод и да га сами преузимање, посебно будући да чак и ТиВо-мање да претражујете своју робу захваљујући новом режиму госта.

[Хвала, @ БреннокБоб & Ларри]

Наставити читање ТиВо око скоковима од иПад на иПхоне, додаје подршку за Сериес3 и ХД ДВР

ТиВо око скоковима од иПад на иПхоне, додаје подршку за Сериес3 и ХД ДВР првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 12:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Затз није смешно | извор иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар