вторник, 26 юли 2011 г.

Кинеска влада и прати кориснике слободних ВиФи мала предузећа реагују са сервиса цутоффс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:
Мислио Гоогле је планина величине гомилу ваших изблиза и лични онлине навике? Размислите поново, јер свеприсутна претраге краља свевидеће очи нису ништа у поређењу са кинеском владом , који је недавно усвојен строжи прописи за идентификацију бесплатним бежичним корисницима. Влада издала мониторинг софтвер ће коштати кафићима и ресторанима је мета $ 3.100, стављајући власницима малих предузећа у лепљиве ситуацији - платити или искључите бесплатно сурфовање. Неформалне анкете коју је спровео Њујорк тајмс наћи ни један власник спреман да се повинује притисцима Републике, наводећи из џепа трошкове и мали број стварних корисника. Могуће је потез да се уведе ред по анонимним тренутно је подстакнут недавним младих прихватио, друштвене мреже подржавају устанка, као један у Каиру почетком ове године. Чини се празнина у нето управљања Кине политика омогућава "лаптоп-и иПад који поседују факултетима студената и емиграната" - врло иста група стоји иза недавног побуне - да оде на непримећено. Остаје да се види да ли је Комунистичка партија ће учинити ову нову меру распрострањен, или само да га ограничи на централном Пекингу. Због њих, ми се надамо ехо једног власника да "званична жаром [ће] ... ускоро умрети доле."

Кинеска влада и прати кориснике слободних ВиФи мала предузећа реагују са сервиса цутоффс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 16:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Електрични Авион Ис Цоминг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3ORHwmV4T8/The-Electric-Airplane-Is-Coming:
Анонимни читалац пише "електрични аутомобил је тако јуче;. Електрични авиони долазе батерије на електрични погон ултралаких авиона је лети за прошлу годину серије хибридних мотора једрилицу и концепт за све-електрични, 50 седишта. путнички авион уведен Парис Аир Схов ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дељење Електронски Сцхематицс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J8dk7-Hfbm8/Sharing-Electronic-Schematics:
дерГолдстеин пише са похвала у чине око кола Би. Из чланка: ". ЦирцуитБее је као што је ИоуТубе за кола шеме сте отпремите орао или Кицад шеме, ми крцкање бројева и створи онлајн уметнула верзију вашег шеме."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кс-зраци За посматрање претворити у Цанцер Треатмент

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IWqW00tG-Sk/X-rays-For-Stargazing-Turn-Into-Cancer-Treatment:
дерГолдстеин пише "Откриће послали занимљиву причу о томе како Кс-зраци који се користе астрономи за одређивање различитих хемијских абунданцес унутар звезде би такође потенцијално може користити за ефикасније тему Терапија зрачења:" Поступак се грубо средство у најбољем случају, јер уништава околне здраве ћелије, као и канцерогених тумора Много истраживања је у току. циљним метода да се смањи колатерална штета и нападају само ћелије рака, укључујући и уграђивање наночестице унутар тумора ... Нахар и Прадхам предвиђају прототип уређај који може да генерише Кс-зрака на кључ фреквенције да покрене поплава нискоенергетских електрона у платине и злата, на основу њихове компјутерске симулације злата или платине наночестицама. природно би нагомилају у канцерогене туморе у телу, и може бити заппед са фокусиране Кс-зрака. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кина Мандати Ви-Фи хотспот саобраћају мониторинг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AGpZWeZXKIY/China-Mandates-Wi-Fi-Hotspot-Traffic-Monitoring:
хипносец пише са чланка о пооштравање цензуре у Кини. Од чланак: "Званичници у Кини упозорио предузећа у главном граду да инсталирате технологије Веб надзор да прате своје саобраћаја или могу да се суочимо са високе новчане казне или затварање ... Чини се да корак да интензивира цензуру интернет у земљи. лево предузећа са другог избора него да се заустави пружање услуга Ви-Фи "..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Трговина Гоогле +1 "воли" као бизнис

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dpFSNcmtx-w/Trade-of-Google1-Likes-as-a-Business:
силицонбитс пише "продаје Гоогле-+1" воли "постепено постаје прилично уносан посао, уз помоћ јефтина радна снага и стално пада приступ интернету широм света; тренд није за разлику од онога што смо раније видели са Твиттер и Дигг током дана, осим да је то више распрострањена импликација за СЕО и може претворити у повоју социјалних услуга умрежавање у масовне главобољу за Гоогле, као многи покушавају да игра систем Гоогле +1 продаје сајтове као Гооглеплус1суппли, буигооглеплус1 или Блацкцатсео су појавиле током последњих неколико месеци - међу тако. многим другим сајтовима - са јединим циљем продаје Гоогле-+1 "воли" да издавачи и бизниса ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Успон Полиморфни злонамерних програма

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4cbviz-Mzk/The-Rise-of-Polymorphic-Malware:
твохеадедбои пише "ниво агресивних, полиморфни малваре-а пресрели Симантец-удвостручио у јулу, у односу на податке од пре шест месеци Ова врста малвера се обично налазе у оквиру извршне прилогу ЗИП фајл маскиран као ПДФ фајл, и. је прилично дарн добар у све око традиционалних антивирусних производа. "Постоје снажни Дарвинов сила које делују на развој малициозних програма злочинци, 'рекао је Мартин Ли, виши софтверски инжењер у Симантецов" Они који гледају да иновирају и унапређују своје злонамерних програма обично. зарази више рачунара и стекну средства реинвестира у даљи развој и иновације. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нови Сони Валкман појави на УК малопродаје сајту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/new-sony-walkman-pops-up-on-uk-retail-site/:
Преносни касетофони једном скоро универзално идентификован као Валкман можда видели боље дане , али је њихов дух још увек жив, колико Сони је у питању. Компанија је очигледно подешена на ослобађање најновији унос у линији, клизав изгледа НВЗА865Б, 16ГБ портабл медиа плејер са бежичним дељење датотека и способности стриминг музике. ЦНЕТ указује на то да уређај вероватно неће имати уграђен ВиФи, због доказе из ФЦЦ , која изгледа да ограничи наведених стриминг опције. 16ГБ модел је вероватно један од неколико могућности да се понуди, од 8ГБ до 64ГБ. Уређај је доступан за приказивање на Великој Британији продавца Буи.цом са £ 130 ($ 213) цена и 31. јула Релеасе Дате.

Нови Сони Валкман појави на УК малопродаје сајту првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 11:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор Плаи.цом | Емаил тхис | Цомментс

Мистериозни Самсунг појављује у Дев центру спортске __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ и 1280 к 768 екран

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/mysterious-samsung-shows-up-in-dev-center-sporting-gingerbread-a/:
СХВ-Е120С
Поздрав, и добродошли на друго издање позоришта Мистерија мобилни телефон. Ове недеље Енигма нам долази захваљујући Т продавница, корејски апликација на тржишту, где је центар за развој листе ненајављено Самсунг уређају са број модела СХВ-Е120С. Сада, не можемо вам рећи много о Е120С, само да извештаје спорту ВКСГА екран (то је 1280 к 768), __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ и сингле цоре МСМ8250 Снапдрагон. Самми има Кореја само за телефон са СХВ-Е110С ознаку и више стандардних 800 к 480 екран, а компанија је направила никаква тајна о његовом жељом да притисак густина пиксела и даље 300ппи знак - још увек, нема гаранција је ово у ствари телефон. Веома добро се могу __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ , или само чудне извештај из емулатора. Без обзира, ми смо интригирало, а вођење наше прсте прешао за 4,3-инчни ХД екран.

Мистериозни Самсунг појављује у Дев центру спортске __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ и 1280 к 768 екран је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 11:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦареАце | извор Т-продавница Центар за развој | Емаил тхис | Цомментс

РадиоСхацк ровова Т-Мобиле за Веризон, свитцхероо се дешава 15. септембра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
Па, изгледа као Т-Мобиле је више није у пријатељским односима са доста радио колиба да га зову "колиба". Трговац најавио је данас да је закључно партнерство са превозника у корист новог са ривалским Веризон, који ће се придружити тренутни партнери АТ & Т и Спринт. Последњи дан за куповину Т-Мобиле телефон или услугу плана на колиба ће бити 14. септембра, са Веризон креће у и постављање продавнице већ следећег дана. Као Ројтерс примећује, међутим, потез није све што изненађује -. Партнерство је очигледно био и непрофитабилне један и камените један, са Радио Схацк је недавно тврдећи да Т-Мобиле је имао "материјално прекршила" је уговор Иако је то мало ударац за Т-Мобиле, потез изгледа да разради прилично добро за Радио колиба - своје деонице већ је скочила више од 20 одсто данас на вестима.

РадиоСхацк ровова Т-Мобиле за Веризон, свитцхероо се дешава 15. септембра првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 12:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мобилни Бурн | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Мозилла Изградња Андроид базираних мобилних оперативни систем

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F5PNmPUfGyo/Mozilla-Building-Android-Based-Mobile-OS:
картхикмнс пише "Фирефок Мозилла је предузела корак да се развије све нови ОС за мобилне платформе Овај интернет претраживач гигант покренуо боот 2 Гецко (Б2Г) пројекта.. Слично као и за Фирефок Б2Г је опен соурце пројекат који има за циљ чишћење мобилни фрагментације. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Научници Откријте Типпинг Поинт за ширење идеја

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aqnxO2XECBE/Scientists-Discover-Tipping-Point-for-the-Spread-of-Ideas:
Анонимни читалац пише "Научници на Ренсселаер политехничког института су открили да када се само 10 одсто становништва има непоколебљиву веру, њихово уверење ће увек бити усвојен од стране већине друштва" Када је број почињених мишљења носилаца испод 10 одсто. , нема видљивог напретка у ширењу идеја је буквално би време да се пореди са старости универзума за ову величину групе да се постигне већина. ", рекао је директор СЦНАРЦ Болеслав Сзимански." Када се тај број расте изнад 10 одсто, идеја се шири као пламен. " Налази су објављени у јулу 22, 2011, рано онлајн издању часописа Пхисицал Ревиев Е. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.