вторник, 26 юли 2011 г.

Цанон лансира Кс Марк И миш Лите парова десет цифара калкулатор и Блуетоотх ласерски миш (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/canon-launches-x-mark-i-mouse-lite-pairs-10-digit-calculator-an/:

Да ли сте икада гледали лонгингли на миша, наводећи његове недовољно улазни уређај за некретнине? Цанон- има, замењујући да претерано неискоришћени простор са уграђеним калкулатор у својој Кс МАРК сам миш, најавио је данас људи у САД. (Ако ћеш сећате, ми смо провели неколико тренутака квалитет са овог момка у Немачкој прошле године на сајму Фотокина). Цомбо уређај омогућава корисницима и физичким десет цифара додајући машина и Нумеричка Блуетоотх 2.0 тастатуре које можете користити без проблема са различитим апликацијама, заменити нумерички пад сада нема на многим десктоп и преносиве тастатуре. Камера дизајн компаније Тим помогао да се створи хибрида уређај улаз, који такође укључује трио тастера миша и ласерско праћење. Цанон такодје најавио своју Кс и Марка Тастатура, пуне величине калкулатор са Блуетоотх подршку која је покреће или ААА батерије или уграђени соларни панел. Оба уређаја ће бити доступан за $ 60 у августу и септембру, односно, и да ће брод у оба црна и бела.

Наставити читање Цанон лансира Кс МАРК сам миш Лите парова десет цифара калкулатор и Блуетоотх ласерски миш (видео запис)

Цанон лансира Кс Марк И миш Лите парова десет цифара калкулатор и Блуетоотх ласерски миш (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 09:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар