вторник, 26 юли 2011 г.

СанДиск Ултра ССД насловом у продавницама, доноси младалачки претек на старење ПЦ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/sandisk-ultra-ssd-heading-to-retailers-brings-youthful-exuberan/:
Који није потребно да надоградите своје личне радне станице када понестаје о средствима? Дефинитивно смо били тамо. Као срећа би то, СанДиск нуди све нас који смо мало привезан за готовину опција за побољшање наше старење рачунара. Компанија најавила је данас да су њени најновији понудама, Ултра ССД, иде се на мало као и ми говоримо. Обећавајући 280МБ / с чита заједно са 270МБ / с брзине писања, дискови пружају добродошлицу Туне-уп за, хм, искусни машина. Рандом брзине на овим сат дискова у брзином до 3Гб / с са три величине на располагању: 60ГБ, 120ГБ, 240ГБ и, у распону од $ 130 до $ 450. Дакле, сачували свој додатни новац за ручак, јер је то свакако леп начин да се дише нови живот у ваш тренутни сет-уп не иде у потпуности сломио. Ко зна, можда можете да користите те долара уштедећете на неким од овог . Што се тиче пуног Рундовн, обим из ПР-после паузе.

Наставити читање СанДиск Ултра ССД насловом у продавницама, доноси младалачки претек на старење ПЦ

СанДиск Ултра ССД насловом у продавницама, доноси младалачки претек на старење ПЦ првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 03:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор СанДиск | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар