вторник, 26 юли 2011 г.

Јабука патента узима тешко кључеве из тастатуре, обећава равну површину решење

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-patent-application-takes-the-hard-keys-out-of-the-keyboard/:
Аппле-ов нам даје патента Завирите у своје пост-ПЦ рачунара будућности , и изгледа као тешко тастери ће бити тако 2008. Недавно ревелеад подношење показује ван виртуелног, стан тастатура концепт за линију Цупертино о не-иОС производа који флертује са метала, пластике и стакла облик фактора. Користећи комбинацију пиезоелецтрицс , повратне информације и акустичне пулс признање, ови потенцијални дизајна ће моћи да открију ваш прст-лупа улаз површину. Ако сте брзо куцање врсте, вероватно се питате како ће препознати цифре тастерима поглед невиђено. Па, постоји неколико решења за то. У свом метала и пластике итерација, Посао и ко. Планирамо да печат или микро-перфорате распоред на своје место, док је њихов колега стакло ће добити графички прекривач. Апликација такође обећава ЛЕД осветљен екран за тешко видети услове и укључивање цапацтиве сензора да би мулти-тоуцх функције, тако да можете избећи ЕЕ Цуммингс стилу е-поште. Наравно, апликације нису нужно показатељ поуздан производа, али оне који су заинтересовани за голицање своју машту могу да дају извор везу изглед.

Јабука патента узима тешко кључеве из тастатуре, обећава равну површину решење првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 22:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Очигледно јабука | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар