понеделник, 7 февруари 2011 г.

Lenovo ThinkPad X120e преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/lenovo-thinkpad-x120e-review/:
Повечето неща заслужават втори шанс, нали? Хей, ако те обещават подобрение, ние мислим така, и това е точно това, което ние даваме на Lenovo ThinkPad X120e. Ако си спомняте, на предишното X100e беше доста разочароващи, и това е всъщност го поставя доста добре - не само на 11.6-инчов система предефиниране на понятието "lapburner", но той се бореше за последните 3,5 часа по обвинение. Той е граничещи с трагични, но Lenovo е готов да прави всички тези грешки с X120e. Макар да е запазил шасито и прекрасната клавиатура Chiclet непроменени, това е subbed на AMD Neo-големият чип за дългоочакваното Fusion Zacate APU . Същата платформа вече доказа, че е доста страхотно в Палата dm1z на HP с почти перфектно съчетание на мощ, графики и издръжливост, но не на X120e извлекат същите облаги? До $ 399 ($ 579 за нашия преглед единица), е добра, достъпни ThinkPad ултрапортативен най-накрая тук? Има Lenovo най-накрая го придобили право? И как се сравняват с други нови Fusion достъпни ultraportables или notbooks , тъй като ние сме направили да ги наричаш? Имаме тези отговори добре - хит на почивка за пълноправното ни преглед.

Продължавам четене Lenovo ThinkPad X120e преглед

Lenovo ThinkPad X120e преглед първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари, 2011 14:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Преглед на книги: OSGi и Apache 3.0 Felix

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JGbG1lD5Ovo/Book-Review-OSGi-and-Apache-Felix-30:
RickJWagner пише "OSGi е рамка на Java, който е проектиран да се опрости прилагането инсталации в общите условия. Тя позволява на приложенията с различни зависимости да работи рамо до рамо в един и същи съд, без да избягват усложненията време за мобилизация. Крайният резултат е, че вашата кандидатура, която трябва FooLib v2.2.2 може да работи точно до моята кандидатура, която трябва FooLib v1.0, нещо, което често не е възможно в днешния сървъри на приложения. " Дръжте четене за останалата част от прегледа на Рик.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Motorola Droid Bionic в FCC?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/motorola-droid-bionic-in-fcc/:
Това е общоизвестно, че Droid Bionic е все по-така леко-нисък клас CDMA братовчед на силни Atrix 4G , липсва малко оперативна памет и съвместимост с интересни лаптоп Dock. В противен случай, все пак, все още имам прекрасно 1GHz Tegra 2 действия и двубандов 802.11n, който всъщност е как да дойдем да подозира, че това устройство, че просто премина днес FCC е наистина Bionic. Dual-бандов WiFi поддръжка все още е изключително рядко - на Atrix 4G го има, разбира се - така че, когато се добави, че в с CDMA клетъчни радио, което ни дава много доказателства, за да работите. Нито дума по дата на пускане все още за това нещо, но нека се надяваме, че не пътека на Atrix от дълго, нали?

Motorola Droid Bionic в FCC? първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари, 2011 година 14:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Alcatel-Lucent Свива Mobile Cell кула на малки кубчета

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QylN2j3BoIg/Alcatel-Lucent-Shrinks-Mobile-Cell-Tower-To-Small-Cube:
pbahra пише "френски производител на мобилни телефонни инфраструктура Alcatel-Lucent днес представи технология, която се свива мобилна клетъчна кула в полето на размера на куба на Рубик, реално да променят структурата на клетъчната мрежа, намаляване на емисиите на парникови газове и изправянето мобилни широколентови услуги в нови области. Според Вим Sweldens, президент на безжични дейности за Alcatel-Lucent, чрез намаляване на технологии от нещо с размерите на метален шкаф, мрежи ще намали общите разходи за притежание на половина, както и намаляване наполовина на глобалните емисии на CO2 от индустрията на мобилните оператори - понастоящем еквивалентни на 15 млн. коли годишно ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


X-47б безпилотни бомбардировачи стелт завършва първия си полет (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/x-47b-unmanned-stealth-bomber-completes-its-first-flight-video/:
Злите гении на Northrop Grumman успешно първия полет на X-47б си безпилотни бомбардировачи стелт преди няколко дни на Едуардс ВВС база в Едуардс, Калифорния. Във въздуха за пълно двайсет и девет милиона минути, на tailless, боец по големина БЛА лети до 5000 фута и завършени няколко модела пистата тип, преди кацане благополучно в 14:38 PST. Самолетът ще продължи да се подлагат на тестове в Edwards AFB, преди да замине за военноморски въздух Patuxent река, Мериленд, по-късно тази година. Крайната цел е да се получи това лошо момче излитане и кацане на американските превозвачи флот. Carrier проучвания в момента плоча за по някое време през 2013 година. Видео, PR след почивката.

Продължавам четене X-47б безпилотни бомбардировачи стелт завършва първия си полет (видео)

X-47б безпилотни бомбардировачи стелт завършва първия си полет (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари, 2011 13:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Samsung PL20 обяви и ES80, носи 2011 състав фотоапарат до 12 общо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/samsung-announces-pl20-and-es80-brings-2011-pocket-camera-lineu/:
себе си презрамки, Samsung е нова точка-и-стрелям да попълните малко джобовете на консуматорството не са били заинтригувани от някое от дружествата пет стрелците CES ... или дори още пет обяви само няколко седмици по-късно. Първо е PL20 (вляво на снимката). А 14 мегапикселов сензор CCD, 27 мм широкоъгълни обектив, 5-кратно увеличение, цифрова стабилизация на изображението, 720p HD видео с 24 кадъра в секунда Smart филтри. Онзи излиза през март, за една стотинка под $ 120, с възможност за избор на сребърен, розов, черен, червен и домати (описание на Сами). За ES80, се изважда два мегапиксела от сензора, нищо записа HD, поддържа опциите за цветовете, блъскайте датата съобщение на един месец, и се изважда $ 20. Можете да получите представа. Пълна информация и съобщение за пресата след почивката.

Продължавам четене Samsung PL20 обяви и ES80, носи 2011 камера състав джоб за 12 от общо

Samsung PL20 обяви и ES80, носи 2011 камера състав джоб за 12 от общо първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми Февруари 2011 г 13:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

USB Автомобил атаките срещу Linux

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8Cy4IHwy2us/USB-Autorun-Attacks-Against-Linux:
Orome1 пише "Много хора мислят, че Linux е имунизиран от типа на атаките Автомобилите, които са измъчвани Windows системи със злонамерен софтуер през годините, обаче, е имало много постижения в използваемостта на Linux като десктоп ОС -. Включително добавянето на функции, които Автомобилът може да позволи на атаки. Това представяне Shmoocon от Джон Larimer от IBM X-Force започва с определение на автомобил уязвимости и някои примери от Windows, а след това скача направо в страна Linux на нещата. Larimer обяснява как нападателят може да злоупотреби с тези функции, за да получат достъп до реалната система с помощта на USB флаш диск. Той също така показва колко USB като експлоатация платформа може да се позволи лесното байпас на защитните механизми като ASLR и как тези атаки могат да се осигури ниво на достъп, които други методи за физическа атака не е така. " Аз бях приложено видео ако сте любопитни. Напред първите 2 минути, ако не ви е грижа, когато губи и е установено, е.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


LG Optimus 2X преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/lg-optimus-2x-review/:
Светът извика за двуядрени смартфони и LG и NVIDIA отговори на повикването. Всъщност, светът само съм мечтала за многоядрени архитектури мобилни нагоре, докато в края на миналата година, но понякога това е всичко необходимо, за да получите тези шут инженерни инженери. Така че ние сме тук, в началото на февруари 2011 г., който гледа първия смартфон на света, изграден около двуядрен процесор, Optimus 2X . Това е голямо събитие в телефона повече от един аспект, обаче, тъй като присъствието им на пазара сигнали първо искрено на LG набег в хай-енд Android. Въпреки, че компанията изнесе две напълно компетентен устройства за платформа с Optimus S и T през 2010 г., те са самата дефиниция на среден клас смартфони и истината е, че Samsung, HTC и Motorola бяха оставени да се борят помежду си за най-взискателните трудно спечелените рубли Android на потребителите. Така че сега, че LG се присъедини своите редици, бе, че чакането си струва?

Продължавам четене LG Optimus 2X преглед

LG Optimus 2X преглед първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари 2011 12:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Нова техника за вземане JPEG изображения копиране Очевидна

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndqDfCP37e4/New-Technique-For-Making-JPEG-Images-Copy-Evident:
Gunkerty Джеб пише "Дните се чудя дали тези пиянски снимки секс парти наистина са Olsen Twins, или ако те са само на Мери-Кейт и Ашли е изправена пред фото-покупки на органите на Линдзи Лоън и Ейми Уайнхаус се свърши! А група академични изследователи от университета в Кеймбридж е разработил нова техника за извършване на JPEG изображения копие-очевидна, така че потребителите да знаят дали изображението е recompressed и копира. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


TI OMAP обявява 5: две с висока производителност и два ниска консумация на енергия ядра, устройства през следващата година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/:
Ние сме все още чака първата OMAP 4 устройства, за да се появи на пазара, но за планиране TI напред - пътят - с неговото обявяване днес на OMAP 5 платформа, която наистина започва нещата в висока предавка. Функцията заглавие ще бъде включването на две Cortex-A15 ядра, всяко движение със скорост до 2GHz; Cortex-A15 е най-бързият архитектура ARM обяви до момента, с участието на изпълнение около 50% по-добри от Cortex-A9 със същата скорост, часовник. Нещо повече, има още две Cortex-M4 процесори заедно в надпреварата, готови да поемат по-малко интензивни задачи при много по-ниска консумация на енергия да се подобри отзивчивостта устройство. Платформата може да поддържа до четири камери, работещи на едно и също време, предлагат 3D възпроизвеждане, запис и 2D Пресемплиране при 1080p резолюция и управление на до 8 GB оперативна памет. Чиповете началото на проби от хардуерните производители, през втората половина на тази година на дребно устройства се очакват през втората половина на 2012 година. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене TI OMAP обявява 5: две висока производителност и два ниска консумация на енергия ядра, устройства през следващата година

TI OMAP обявява 5: две с висока производителност и два ниска консумация на енергия ядра, устройства за следващата година, първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари 2011 год. 12:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TI | Изпрати | Коментари

Takara Tomy на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/takara-tomys-ningen-gakki-musical-toy-lets-you-smack-your-frien/:
Takara Tomy на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео)
Ако искате да си проводник оркестър тялото става, вече не ви трябват 15 бикини модели и куп проводими боя. Ти просто се нуждаят от Ningen Gakki, идващи през това лято от Takara Tomy . Тя има четири проводими петна по крайниците на неясно anthropomorphized формата си. Ако двама души се докоснете до един от петна и след това се допират една верига е създаден и бележка се играе. До четирима души могат да играят песни или барабани с пляскане на ръце, или, както можете да видите във видеото по-долу, обикновено шикозен взаимно за. Отбелязва, не изглежда да получите силен толкова по-трудно на резултата, но може би това е за добро.

Takara Tomy Продължавам четене на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео)

Takara Tomy на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари, 2011 год. 12:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigInfo TV | Изпрати | Коментари

Асанж Wikileaks "Започва битка екстрадиция

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_pFp4W2AzYo/Wikileaks-Assange-Begins-Extradition-Battle:
arisvega пише "Wikileaks основател Юлиан Асанж започна неговия двор битка срещу екстрадиция от Великобритания до Швеция. Той е изправен пред обвинения в сексуално насилие срещу две жени, което той отрича. Г-н Асанж, 39, твърди, шведски прокурор не е имал право да издаде заповед за арестуването му, защото той все още не е обвинен в никакви нарушения. В екстрадиция съдебното заседание, в съда Belmarsh Magistrates 'в Лондон, неговите адвокати са предизвикателство в движение на човека основания права. правния екип на г-н Асанж, водена от Джефри Робъртсън, QC, твърди, че ако техният клиент е принуден да се завърне в Швеция той може да бъде екстрадиран в САЩ или дори в Гуантанамо Бей, за да посрещнат отделни такси, свързани с публикуването на секретни документи от Wikileaks. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.