понеделник, 7 февруари 2011 г.

Cisco иска да придобие Вход технологии, стават още hipper с стрийминг

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/cisco-looking-to-acquire-inlet-technologies-get-even-hipper-wit/:
Cisco иска да придобие Вход технологии, стават още hipper с стрийминг Не сме чували много за Вход технологии през годините, дружество, което работи най-вече зад кулисите на модерни технологии за кодиране, но тя е точно там на най-модерните на Blu-Ray банда през 2008 . Сега той търси да се превърне в най-новото попълнение на Cisco , с които компанията обяви намерение да се откажа $ 95 милиона и да видим на придобиване чрез. Това не е съвсем ясно какво Cisco ще направя, ако го взима тази играчка, но със сигурност звучи като мобилността е в съзнанието на Енрике Родригес, Сиско доставчик Video Technology Group Управител:
Сиско Videoscape платформа ще играе ключова роля в преоткриването на телевизия опит, както и придобиването на всмукателните ще даде възможност на нашите клиенти с цел увеличаване на мрежата като платформа за предоставяне иновационни практики видео за потребителите на всяко устройство.
Ако това име ви звучи познато, доскоро Енрике работи в Microsoft , наред с други неща, Zune и Media Center. Това може да даде още една улика, където Cisco ще.

Продължавам четене Cisco иска да придобие Вход технологии, стават още hipper с стрийминг

Cisco иска да придобие Вход технологии, стават още hipper с стрийминг първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари 2011 год. 09:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Улицата вестник Wall | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар