понеделник, 7 февруари 2011 г.

хитове Pyxis "Работна среда". NET, не оставя вграден чип необърнат (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/pyxis-operating-environment-hits-net-leaves-no-embedded-chip/:
хитове Pyxis "Работна среда". NET Micro Framework, няма да оставя вграден чип необърнат (видео)
Почти точно преди една година ние имаме малко демо на Pyxis любезното съдействие на Томас Holtquist. Той е в основата на микро-OS, с което просто стартиране на приложения и други функции на много ограничен хардуер на Arduino . Той нямаше нищо на Windows 3.1, да не говорим за XP, но със сигурност прави взаимодействаме с хардуер DIY много по-лесно. Сега Pyxis 2 е тук, така наречената "Работна среда", е адаптирана към. NET Micro рамка. . NET МФ е в основата на версията на Microsoft е ". NET платформата, но орязана и оптимизиран за вградени вериги и други подобни, и Pyxis 2 прави ап развитие и изпълнение на тази платформа, много по-лесно. Всичко това е показано в клипа по-долу, както и всички изходния код е готов и чака да отговарят на нуждите на развитие на околната среда.

Продължи четене "Работна среда" хитове Pyxis. NET, не оставя вграден чип необърнат (видео)

"Работна среда" хитове Pyxis. NET, не оставя вградени необърнат чип (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми Февруари 2011 09:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Skewworks | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар