понеделник, 7 февруари 2011 г.

Takara Tomy на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/takara-tomys-ningen-gakki-musical-toy-lets-you-smack-your-frien/:
Takara Tomy на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео)
Ако искате да си проводник оркестър тялото става, вече не ви трябват 15 бикини модели и куп проводими боя. Ти просто се нуждаят от Ningen Gakki, идващи през това лято от Takara Tomy . Тя има четири проводими петна по крайниците на неясно anthropomorphized формата си. Ако двама души се докоснете до един от петна и след това се допират една верига е създаден и бележка се играе. До четирима души могат да играят песни или барабани с пляскане на ръце, или, както можете да видите във видеото по-долу, обикновено шикозен взаимно за. Отбелязва, не изглежда да получите силен толкова по-трудно на резултата, но може би това е за добро.

Takara Tomy Продължавам четене на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео)

Takara Tomy на Ningen Gakki музикални играчки ви позволява да пляскам на приятелите си в ритъма (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари, 2011 год. 12:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigInfo TV | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар