неделя, 29 май 2011 г.

Андроид 3,1 упдате за Асус Еее писање трансформатора исцури

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-3-1-update-for-asus-eee-pad-transformer-leaks-out/:
АСУС Службени андроид 3,1 ажурирање би требало да буде долази ускоро , али је Еее ПЦ за писање трансформатора корисници који једноставно не могу сада чека имати другу опцију на располагању. Наизглед коначна верзија ажурирање процурила током викенда и, по свему судећи, изгледа да раде сасвим у реду. Наравно, не постоје тоне изненађења с обзиром да је акција андроид 3,1, али је рано извештаји указују на то да перформансе и општа одговорност побољшане су (са изузетком ЈаваСцрипт перформансама, који је заправо узети мало ударио), и 3,1 надоградњу омогућава нови фирмваре упдате за трансформатор пристаниште, које са собом доноси неке исправке грешака и нови режим штедње енергије. Хит се извор линк испод за све информације које треба да га инсталирате.

[Хвала свима који су послали ово у]

Андроид 3.1 упдате за Асус Еее писање трансформатора исцури првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 16:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Централна форум | Емаил тхис | Цомментс

ГамеСтоп у част Древни Дуке Нукем пред-поруџбине

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IOF2-tRgm-8/GameStop-To-Honor-Ancient-Duke-Nukem-Pre-Orders:
доуг141 пише "ГамеСтоп подстиче кориснике који унапред је наредио више од годину дана да провери своје резерве са својим локалним Сторе 'Под условом да корисник има признаницу. ми ћемо поштовати чак и оне пред-поруџбине узети давно. У овом тренутку, ми очекујемо да ће све унапред како би корисници добијају војвода Биг Пакет у време куповине, без обзира када резервације је направљен "Ако имате посебно стари поредак., мада, можда ћете желети да посетите продавницу са оригиналном пунцхцард, или дагеротипија тога.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уеирд Сциенце ужива пинту Гуиннесс још у Ирској

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC7wiV_xHt4/weird-science-enjoys-a-pint-of-guinness-more-in-ireland.ars:

Они претенциозни снобови пиво може бити у праву: икада рекао да, да стварно ценимо Гинис, морате да путујете у Ирску? Четири истраживача је преузео на себе да путују свету и сазнати , прикупљање "Подаци о уживање Гинисове и сродних фактора." Уживање Стоут био је тестиран у 71 кафанама проширила преко 14 земаља, а закључак је да је заиста више уживање на кућни праг, налаз да је "остао статистички значајне након кориговања за истраживача, пивница амбијент, Гинис изглед и сензорне мере моутхфеел, укус, и заостали укус у устима. " Међутим, истраживачи признају да њихова студија има нека ограничења, тако да смо у нади да се прошири на њој мало.

Илузија да су Горан: Овај рад је у ствари усмерена на прилично значајне когнитивне Питање: Шта је крајњи референтна тачка за наш визуелни систем? Да ли је наше тело, или ми комад заједно референтну тачку из нашег окружења? То је метод за добијање на питање које је мало чудно: аутори користе виртуелне реалности наочаре да убеди људе да су величине Доллс -они буквално позив једног од њихових подесавања барбику експеримент. Други подешавање дао људима осећај да су дивови, до 13 метра. "Наше тело величине утиче на то како опажамо свет", аутори закључују.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Скипе узима у задатак од стране корисника љути због тврдио црапваре носивост

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/skype-taken-to-task-by-angry-users-over-claimed-crapware-payload/:
ЕасиБитс Даље
Скипе- форуми су кошнице панике и живахан са оптужбама да је било предузеће груписање црапваре са својим ВоИП апликација, или има озбиљан безбедносни проблем. Корисници су пријављивали да чудно, ново, и тешко да бисте деинсталирали програм проналази свој пут на своје рачунаре зове ЕасиБитс ГО. ЕасиБитс је компанија која је електронско Скипе игре каналу од 2006, али је бар до сада његове роба нису самостални софтвер. Један модератор је објавио ЕасиБитс Идите није део Скипе и предложио корисницима одмах покренути скенирање малваре-а, али Модови су волонтери, а не званични представници компаније, тако да смо узимајући га са резервом. Још један (касније) Пост од администратора форума једноставно наводи да Скипе је изгледа у питању и да изда званично саопштење, мада немамо појма када се то може стварно десити и ми смо чека одговор на сопствени захтев за коментар.

Изгледа да је представник из ЕасиБитс медија је предузела на форумима да угуши неке од беса, али без успеха. Порука од тима су болно нејасне, рекавши да је то део упдате за гаминг платформу и извињење за неспоразум, пре него што повезују директно на софтвер. Еке који тврди да ће уклонити спорни. Рећи да корисници форума су опрезни извршну би потцењивање (већина одговора су укључени бујица псовки). Извештаји су да сумњиве апликација сама инсталира без икаквог одобрења од корисника, али не можемо потврдити, јер све покушава да инсталира у лабораторију пропасти довело само у грешке приликом преузимања. За сада, само ћемо морати да сачекамо речи са скипе-а, и компанија боље потез брзо - бол недавних испада још увек у свежем купаца главама многих.

[Хвала свима који су послали ово у]

Скипе узима у задатак од стране корисника љути због тврдио црапваре носивост првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 14:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Скипе Форуми (1) , (2) , Аваст Форуми | Емаил тхис | Цомментс

Ово је Асус ПадФоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/this-is-the-asus-padfone/:
Уоу, тако да наши теорији и прототип испоставило се да прилично тачка на: заиста, чудно име Асус ПадФоне не себе Туцк у оклопљени пристајања ували на полеђини својих пратиоца __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, и је окретна покривају други изгледа да се појављују након ослобађања резу. Такође можете само да се два порта у коме ће вероватно бити ХДМИ и микро-УСБ - један за вожњу већи екран, а други за бригу о унос додиром, а вероватно пију сок из додатну батерију негде. Сада, оно што заиста воле да знају коју верзију Андроид ће бити послани (ако икада) са овим Сплит-личност телефон - наш новац на сладолед Сендвич , имајући у виду да ће овај укус радо разонодити телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ облику фактора касније овог године. То значи да, имајући у виду јединственост овог производа, Асус би се вероватно и даље да се извуку са Такинг Бацк корак и покренули то као __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. Па, ми ћемо се копају више одговора за И'алл сутра, као и Стаи тунед за неке слатке руку-на време.

Наставити читање Ово је Асус ПадФоне

Ово је Асус ПадФоне првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 14:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Поцкетнов | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: најбољи план за смартпхоне САД за одмор?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WsJ2ANQPLk0/Ask-Slashdot-Best-Smartphone-Plan-For-a-US-Vacation:
СЈрКс пише "Ја сам планирање на посети на северозападу земље за неколико недеља, и био је у потрази за најбољим смарт опција доступна роаминг брзине преноса података и СМС стопе су смешно високе. (Најбољи планови су 0,80 долара / МБ, а 0,75 УСД / поруке) Иза АТ &. Т- и Веризон препаид, да ли постоје неке друге опције (ја сам на иПхоне-4, тако ГСМ мора.) Претпостављам у САД, немам кредитну историју за које се квалификовала за план, а уговор је очигледно се питања података и СМС. једине вазне ствари, са неколико стотина минута биће довољно да само ја планирање на буде у САД за 2 или 3 недеље, али углавном у руралним срединама (УС Роуте 101) толико велики. ( 3Г), покривеност је важно. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хапшење у $ 740м Њујорку Време и Гледалаца система за случајеве

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iAWknfJU2uw/Arrest-In-740M-NYC-Time-and-Attendance-System-Case:
тхеодп пише "Градоначелник Блумберг је перцепција новца, опинес Готхамист је Кристофер Робинс, је нешто другачији од већине не-милијардера Само неколико сати пре него што је лидер у $ 740 милиона градски ЦитиТиме веб-базираних време и присуство боондоггле. ухапшен је због наводног узимања $ 5М на мито , рекао је Блумберг на свом недељном радио програму који "ми заправо овде прилично добар посао, у ретроспективи." Пробијања пројектованих $ 68М би то кошта, додаје Робинса, "прилично звучи као потпуно супротно од" прилично добар посао '.' УС адвокат рекао САИЦ Менаџер пројекта Џералд Денаулт је оптужен за прихватање више од $ 5М на мито пере кроз међународне љуске предузећа, док управљача више од $ 450м града средстава Технологија компанија која стоји иза мито. У децембру, ЦитиТиме консултанти су били оптужени за крађу $ 80 милиона. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Метафора софтвер за препознавање има за циљ да разликују пријатеља од непријатеља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/metaphor-recognition-software-aims-to-distinguish-friend-from-fo/:
Мада то је само право да људи буду заштићени од лоше поезије, ово може бити узимање ствари мало предалеко. Обавештајни званичници у Канцеларији Инцисиве анализу (не, стварно) су утврдили да би метафоре бити од виталног значаја за националну безбедност. До, добро, инцисивели анализирајући начин на који људи користе метафоре у свакодневном разговорима, они верују да могу да открију "основна уверења и погледа на свет" - као што су негативне осећања према одређеној земљи. Сада се позивају на цивилне научника и академика да им помогне да то урадите аутоматски помоћу препознавања образаца и суперкомпјутера . Наравно, увек постоји ризик да ће терористи паметно пребаците на коришћење уместо поређења.

Метафора софтвер за препознавање има за циљ да разликују пријатеља од непријатеља првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 13:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телеграф | Соурце ИАРПА | Емаил тхис | Цомментс

РМС Отказује предавања у Израелу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o9lVZU0CY7A/RMS-Cancels-Lectures-In-Israel:
ЕЕСХ пише "Харец глобус и извештај који Сталман отказао своје планове за предавања у израелским универзитетима као део посете палестинске власти, због претње од стране палестинских организаторима да неће плаћати за своје путовање, ако он то не глобусе. писати: '. Сталман је требало да посети Израелу у јулу и да говори у Хаифи универзитета, Универзитета у Тел Авиву и Схенкар колеџ Палестинци иницирала посету, али када су схватили да би Сталман се говори на универзитетима Израела су му рекли да не би више фонд пут у одговору, Сталман је најавио да ће отказати гостовања у Израелу, и да ће бити задовољни са само посетити палестинске управе регије.. "" Ево емаил са РМС-а и одговор од израелских организатора. Надам се да РМС ће дићи руке од нечега што се зове "Линукс оснивача" од Харец.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Андроид Маркет најпопуларнији емулатори нестају без трага

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-markets-most-popular-emulators-disappear-without-a-trac/:
Ако сте андроид играч, вероватно сте чули за Несоид, Снесоид, Генсоид, Н64оид , Атароид, Геароид и Гамебоид: сви су видео игре конзоле Емулатори развили ионгзх, а многи рангирана међу најпопуларнијим плаћени апликација на Андроид Маркет. Ове недеље, они имају нешто заједничко, такође - сви смо били изненада уклоњен. Након жалбе Сега, две емулатори су никед крајем прошлог месеца, али смо чули да је Гоогле од ионгзх'с Девелопер одузета привилегија, баш као и ПСКС4Дроид друже по оружју ЗодТТД. Тренутно допру до обе ионгзх и Гоогле за коментаре, и надам се да се ускоро чути, али је изгледа као суморна недељно за емулацију заједницу.

Андроид Маркет најпопуларнији емулатори нестају без трага првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 12:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Тиме Лапсе Видео ВЛТ У Чилеу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bywIXYXIzHE/Time-Lapse-Video-of-the-VLT-In-Chile:
сцхвит1 пише са спота "хвата Стефан Гуисард и Хозе Франциско Салгадо на Европска јужна опсерваторија Вери Ларге Телесцопе (ВЛТ) у Чилеу Атакама А можда те никада расплакати Оно што чини ову Тиме Лапсе посебно невероватна -.., јер смо сви види доста видеа Тиме Лапсе о ноћном небу - је четири телескопа у првом плану Гледање ових инструмената раде против црну позадину би се бескрајно фасцинантан на сопствену жалост нећете моћи да их плаћају превише пажње Зато... Проклетство, шта небо. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

РСА СецуреИД хакери могу да имају приступ Локид Мартин пословне тајне, кафетерија менији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:

РСА СецуреИД донглес додате слој заштите за све, од канцеларије Пилатес распореда часова за корпоративне налоге е-поште, код банака, технолошких компанија, па чак и амерички министар одбране радова коришћења хардвера безбедности токене како би заштитили своје мреже. Након повреде на РСА, у марту, међутим, фирма је позвао клијенти да појачају безбедносне друге методе, као што су лозинке и ПИН кодове, теоретски заштити мрежа од хакера који могу стекли способност да критички дупликат те СецуреИДс. Сада, Лоцкхеед Мартин тврди да је мрежа на удару, због чега ЈАР да изда 90.000 жетона замену Лоцкхеед запослених. Министарство одбране извођач није детаљно шта може подаци су хакери приступали, али СецуреИД обилазнице треба јасно узети веома озбиљно, нарочито када се то мало Кеицхаин адаптер је пружање помоћи у заштити наше националне безбедности. Ако је прошлог месеца Сони повреде нису већ убедили да ојача своју безбедност рачунара, а сада је можда добро време да замените у 'Па55верД1 "за прилично јадно" лозинка "коју сте користили да заштите своје компаније пословних тајни ваш за последњих десет година.

[Хвала свима који су послали ово у]

РСА СецуреИД хакери могу да имају приступ Локид Мартин пословне тајне, кафетерија меније првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 11:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Боинг Боинг | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Амазон и Барнес & Нобле лактање Преко Подаци за батерије кутак, Киндле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1WWzpb_YGDk/Amazon-and-Barnes-amp-Noble-Jostle-Over-Battery-Life-Figures-for-Nook-Kindle:
дестиниланд пише "Амазона само удвостручио пријављених батерије за њихово Киндле дигитални читачи - али је то урадио смањењем процењена свакодневној употреби у пола понедељак Амазон конкурент Барнес анд Нобле објавила нови тоуцх-сцреен верзију свог кутак читача, и Ц |. Нето наводи да је очигледно Амазон "је питање како је свог конкурента израчунавање и представљање његове батерије бројеве." Када Барнес анд Нобле тврдили да кутак је батерија је трајала дупло дуже на основу пола сата дневно употребе, Амазона једноставно прерачунавају запалити је батерија користи исту формулу среду, Барнес анд Нобле инсистира да кутак је задужен и даље трајала два пута. док Киндле је. "Ако је то тачно, онда Барнес анд Нобле унакажена лансирање својих екраном осетљивим на додир кутак," Извештаји један запалити блога, 'сликар ботцхинг њихов опис једног од њених главних продајним местима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мартин Јетпацк пење 5000 метара изнад нивоа мора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uYHSHIXL-Ck/Martin-Jetpack-Climbs-5000-Feet-Above-Sea-Level:
рх2600 пише "Годинама Мартин Јетпацк је остало само неколико метара изнад земље, позивајући се на честе сумње о његовом праву способности. Па, данас да се све променило [Видео] са првог теста успон на Новом Зеланду (пондерисане са тестова судара лутке ) обухвата преко 5.000 метара изнад нивоа мора помоћи падобрана тест такође. успех. Кивис може заиста лети. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.