неделя, 29 май 2011 г.

Метафора софтвер за препознавање има за циљ да разликују пријатеља од непријатеља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/metaphor-recognition-software-aims-to-distinguish-friend-from-fo/:
Мада то је само право да људи буду заштићени од лоше поезије, ово може бити узимање ствари мало предалеко. Обавештајни званичници у Канцеларији Инцисиве анализу (не, стварно) су утврдили да би метафоре бити од виталног значаја за националну безбедност. До, добро, инцисивели анализирајући начин на који људи користе метафоре у свакодневном разговорима, они верују да могу да открију "основна уверења и погледа на свет" - као што су негативне осећања према одређеној земљи. Сада се позивају на цивилне научника и академика да им помогне да то урадите аутоматски помоћу препознавања образаца и суперкомпјутера . Наравно, увек постоји ризик да ће терористи паметно пребаците на коришћење уместо поређења.

Метафора софтвер за препознавање има за циљ да разликују пријатеља од непријатеља првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 13:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телеграф | Соурце ИАРПА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар