събота, 23 юли 2011 г.

Тим Соња Води награда на РобоСуб 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NMspgVlfYfw/Team-Sonia-Takes-Prize-at-RoboSub-2011:
Анонимни читалац пише "РобоСуб 2011 такмичење коначно је одржана 17. јула сваке године, тимови из свих крајева света окупљају да виде ко има најбоље аутономне подводна возила.. Циљ конкурса је да заврши курс препреку без интервенције човека Ове године тим из Монтреала, Канада - тим СОНИА АУВ из ЕТС - освојио прво место. ". Прочитајте о за листу топ пласман тимова.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гиллмор Ганг 7.23.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/apVriPeQim4/:

Гиллмор Ганг - Роберта Сцобле, Ендру Кин, Кевина марака, а Стив Гиллмор - сазива за још један Г + разговор. Ово је, међутим, познат по евенхандеднесс као @ ајкеен и @ сцоблеизер тргује социјалне дува преко нови Гоогле услуга. Као неко у Фриендфеед ћаскање на ливецаст приметио, @ стевегиллмор изгледа изненађујуће позитиван о новој услузи. Као Жудан приметио, то је зато што мислим да нова услуга Фриендфеед поново.

Наравно, то је. Али такође је Твиттер без 140 знакова, Фацебоок-без невидљиви ауторитет алгоритам, и Гиллмор Ганг без људске директора (Хангоутс). @ Кевинмаркс каже мало другачије, видевши Г + раста добијају на Цлуб Пенгуин. И то је основни разлог Гоогле је победник, истицањем најбољих делова сваког од ових сервиса и плутајући све пловила на растућем таласу.



Гербер Расте више алата укључује статив, ставља Беар Гриллс и Кен Роквел на заједничку основу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Икада били на шест миља пешачење и потребно минијатурни статив да снимите слику о вама и вашим колегама истраживачима? Да, ми смо били тамо превише. Као срећа би то, Гербер је бацање преко потребан, али обично превише гломазан, фото прибора у једну од наредних Мултитоолс. Ево Расте, нови члан прикључак компаније свих трговина алата породице. Међутим, овај, са својим паром ногу с једне стране и склапање статив завртањ на друге, учиниће да сви-важан групе пуцао у сред нигде а камоли за изазов. Наравно, уобичајени 12 алат арсенала је укључена заједно са ножем ... можда за отварање свих оних фрустрацију-су меморијске картице и дехидрирану оброк пакете који ћете носити са собом. Моћи ћете да отме алат џепу до негде следеће године за $ 65, померајући Јоби један корак ближе незапослености.

Гербер Расте више алата укључује статив, ставља Беар Гриллс и Кен Роквел на заједничку основу првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 15:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар , Унцрате | извор Гербер | Емаил тхис | Цомментс

Када Патенти Напад - НПР верзија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hYbm4LF-4Ig/When-Patents-Attack-mdash-the-NPR-Version:
Фермион пише "Тхис Америцан Лифе ради приче ове недеље о интелектуалној подухватима, фирма неки сматрају лидер патента тролови Прича Делвес у порекло термина патента трол и успон индустрије патента трол.. Много времена је провео представљања Интелектуална подухватима и као фирма патента трола и легитиман посао који омогућава беспомоћна проналазачи да уновчите патената Предвиђено је да за интелектуалну подухватима не, у ствари, тужи никоме.. Такође је навео да за интелектуалну подухватима ствара многе фиктивним компанијама, вероватно да би сакрио такву активност Интелектуална подухватима. је у односу на рекет мафији заштите који можда никада неће стварно спали посао који не плаћају чланарину, али се подстакне што гори да се догоди. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ГНОМЕ и КДЕ Девс препирка преко "Систем Сеттингс" Име

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pj_Ate5DWVM/GNOME-and-KDE-Devs-Wrangle-Over-System-Settings-Name:
Анонимни читалац пише "програмер за КДЕ Систем Сеттингс примена је покренула званичну жалбу против Гнома за 'Контролни Центар' преименовање у 'Систем Сеттингс" у Гному 3.0 Овај развојни захтева да Гном одмах променити име својој области контролне табле. Програмери на обе стране. сада разматрају тај чин. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мац ОС Кс Лав: оно што је сломљен (или радни) за вас?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/mac-os-x-lion-whats-broken-or-working-for-you/:
Фунни - ми (скоро) поставио ово исто питање тачно у августу 2009, непосредно након Снов Леопард је био пуштен на УН сумњу јавности. Али, као што судбина изгледа да га имају, сваки оперативни систем ремонт доноси гобс питања, и без обзира на то колико је проблем тражила у Цупертино раду, постоји једноставно превише непроверена променљиве да сквош сваки грешке пре пуштања. И са тим, представљамо вам само неколико највећих куиркс које су појавиле пошто кул милиона од вас преузети Лав. За једну, можете Росетта пољубац подршку збогом, а друго, изгледа као да 10,7 озбиљно грчеве треће стране НАС подршку за Тиме Мацхине. Такође смо имали бројне извештаје људи који имају проблема превлачењем апликација инсталира на њихове фолдер Апплицатионс, да не помињемо уптицк у гуест налог судара. Наравно, ту је цела "Не могу да добијем бесплатно упдате за Лава!" ствар, избацио Виндовс партиције и прави мноштво дилема када се гледа Про Тоолс и Цубасе. Хит линкове испод да се придруже странци беду, или слободно да започнете сопствени у коментарима испод. Ох, и ако сте бесни да Лав и некомпатибилности су упропастили своје издржавање ... добро, добро дошли мана раног усвајања. Ево надају сплав о новостима лечи све вас болесни у данима и недељама које долазе.

[Хвала свима који су послали ово у]

Виев Полл

Мац ОС Кс Лав:? Шта је сломљена (или радни) за вас првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 13:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јабука Форуми (1) , (2) , ЦНЕТ , звук на звук | Емаил тхис | Цомментс

Буллет Воз Дераилс у Кини

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rj2PcAQHhSI/Bullet-Train-Derails-In-China:
цхрб пише "Синхуа извештава да кинеска метак воз је искочио из шина, што је резултирало у два тренера воза пада са моста Ово долази само неколико месеци након што званичници Железнице Министарству изразили забринутост да градитељи је игнорисао сигурносне стандарде у потрази за. граде брже возове у рекордном року - тврде да је након тога повукао ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Див тело воде се налазе у простору, црна рупа тврди да је био само хидратантни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Да ли је то интергалактички талас базен, или само гладан, гладан квазара? Испоставило се да је то мало и - добро, не таласа базен мало, али је водене. НАСА је финансирала Пееп у најудаљеније космоса је открио овај "храни црну рупу" далеко 12 милијарди светлосних година. АПМ 08279 +5255, јер то збијен маса неизбежном пропасти милоште је познато, је горгинг на водену пару и спевинг ван енергије. Колико Х2О тачно? То је само "највећи и најдаље резервоар воде икада откривена у универзуму", а тежак је 140 трилиона пута износ у нашим океанима. Смештен путем сарадње два тима астронома и њихове звезде гледање опрему - З-Простор инструмент на Калифорнијском институту за технологију Субмиллиметер опсерваторије у Хавајима и Платеау де Бесплатно интерферометар у француском Алпима - ово откриће доказује воденом мокре ствари више универзално свеприсутан него што смо се некад мислило. Такође, сурфовање ванземаљци, зар не?

Див тело воде се налазе у простору, црна рупа тврди да је био само хидратацију првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 12:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор НАСА | Емаил тхис | Цомментс

Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Астрономи Пронађи највећа позната ванземаљску воде резерви

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N7YZONSw8Jw/Astronomers-Find-Largest-Known-Extraterrestrial-Water-Reserve:
герддие пише "Две екипе су астрономи открили највећи и најдаље резервоар воде икада откривена у универзуму вода, што је еквивалент до 140 трилиона пута све воде у океану свету, окружује огроман, храњење црна рупа, који се зове квазар. удаљен више од 12 милијарди светлосних година Један тим,. челу Мет Брадфорд, направио своја запажања почев од 2008, користећи инструмент који се зове "З-Спец" на Калифорнијском институту за Субмиллиметер опсерваторије Тецхнологи, 33 метара (10 метара ) телескоп у близини самита Мауна Кеа на Хавајима праћење. запажања су направљене са Комбинованом Арраи за истраживање у милиметарских таласа Астрономија (ЦАРМА), низ радио јела у Инио планинама на југу Калифорније. Друга група на челу, од Дариусз Лисусед, користи Плато де Бесплатно интерферометар у француском Алпима да пронађе воду У 2010, овај тим серендипитоусли откривена вода у АПМ 8279 +5255, посматрање спектралне један потпис. Бредфорд тим је успео да бисте добили више информација о водама, укључујући. своје огромне масе, јер су откривени неколико спектралних потписа воде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Промишљање Листе, група и кругови

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6XwmKBGDG9U/:

Напомена уредника: Иоав Схохам је професор компјутерских наука на универзитету Станфорд и ко-оснивач Катанго , који организује Фацебоок пријатељи у групе

Недавним увођењем Гоогле + је много хране за Гоогле-против-Фацебоок дискусије. У центру разговора је кругови компонента Гоогле + , што омогућава корисницима да организују своје контакте на смислен кластера (на пример, "породица" и "рад") и деле различитог садржаја са различитих кластера. Кругови играју улогу која је скоро у потпуности аналоган Фацебоок листе, који су око је (ако нешто сахрањен у Фацебоок-УИ) за дуго времена Фацебоок-наравно има идеју групе, одвојен од (и новије од) листе.. Ево неких основних запажања на листама, група и кругова који се чине да су забашурује у разним последњих чланака.

  1. Ова недавно расправа се фокусирала на разлике између Фацебоок и Гоогле понуда, али недостаје оно што мислим да је више основних заједничких - и упечатљива - функцију. Обојица питати корисника да ручно креирате групе / листе / круговима. Ово ради добро за групе са малим и стабилног чланства; породице, на пример. Али то је не-решење за велике и / или течности група.
  2. Пре око шест месеци сам прошао кроз вежбу сортирања мог тадашњег 321 Фацебоок пријатељи на листе. То је био веома јак. Требало ми је више од сат времена да уради на пола пута пристојан посао, и нисам је било забавно да буде око када сам урадио. Сада сам и до 388 пријатеља; нисте могли да ми плате да прође кроз то вежба поново. Фацебоок статистика потврђује да нисам сам (само 5% корисника створили су листе, на пример).
  3. Фацебоок је имао креативно решење-прелазак са листе група. Идеја је била да, док само ви можете да креирате и одржавате листе, група је у сарадњи одржава од свих њених чланова. У Туист на познате дискусионе групе само-претплату, у Фацебоок-група , потребно позив; једини постојећи чланови могу да додају нове чланове. (Обе листе и групе су и даље подржане на Фацебоок-у, иако већина корисника нису свесни тих суптилности.)
  4. Али то не решава проблем. Групе нису листама. Мој листе ме је дефинисати социјално , они су моји социјални огледало. Они су моји и ја сам проклет ако вам омогућити да их дирати ћу одлучити ко је у мојој породици кругу, мој АИ кохорти, моја техника гуруа листи, мој факултетски пријатељи кластера..
  5. Наравно, мој листама преклапају са вашим. Заиста, неке су прилично дарн слични. Породице листи моје жене има 80% поклапања са мојим. То може бити збуњујуће, посебно када почну да користе ове листе да комуницира. Када је моја супруга дели фотографију са својом породицом списак и ја са мојим може бити тешко разликовати две листе; како због имена листе могу бити идентични ("Схохам породице", рецимо, уз извињење да Елиасаф бренд) , као и због два сета људи су скоро идентични. Из тог разлога видимо природни динамичан, у којој људи са доста сличним листама обично током времена да "стандардизује" на истој листи. Неформално правило да користим - не верификована на било који начин - да ће листа спојити ако је њихов преклапање је 75% или већи.
  6. Ово не значи да групе нису важни. Ово је нарочито тачно када постоји објективно дефинисан чланство критеријум. Чланство у "Стенфорд класи '02" није ствар укуса или мишљење, ти или били тамо или не (ја сам сидестеппинг суптилним питањима, као што мислимо да је дипломирао у '02 или '99 почео). Ова група може (или не могу)

Гоогле музички менаџер прашине ван Тукедо, чини Линукс деби

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/google-music-manager-dusts-off-tuxedo-makes-linux-debut/:
Квоте изгледа прилично добро да, ако сте корисник Линука који је био бол да Гоогле-Музика спина, нисте били скрштених руку седећи, чекајући да отпремите свој садржај кроз званичне канале. Ако јесте, у ствари, чекао Гоогле благослов, међутим, време је сада. Софтверски гигант је објавио званичне Линук верзију његове примене Мусиц Манагер за облак-задовољство слушања. И даље ћете морати позвати, наравно, али када је то на квадрат далеко, небо (и уплоад поклопац) је ограничење.

Гоогле музички менаџер прашине ван Тукедо, чини Линукс деби је првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 10:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид Централни | извор Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

3Д Боли Твоје Оци

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BKq4YULe9_I/3D-Hurts-Your-Eyes:
сајјадГ пише "После експеримената на 24 одраслих особа, истраживачки тим на Универзитету Калифорније, Беркли је утврдила да прегледа садржај на стерео 3Д приказ боли очи и мозак То може изазвати наводно визуелне неугодности, замор и главобоља Према. члана, 3Д садржаја посматрати у кратком растојању (као и код десктоп и смарт телефона) је визуелно непријатно када стерео садржај се поставља испред екрана у биоскопу, то је супротно:. стерео садржај који се налази иза екрана узрока више нелагодности од сцена које искочити на вас. Са експлозијом 3Д способан справице као што су телевизори и мобилни телефони, разумевање управо оно што ова врста технологије чини да наша тела могу да нам помогну да боље да га користити у будућности једини проблем. је да је технологија тежи да далеко надмашити истраживања, и док не дођемо до бољег на њене ефекте, ми смо мање-више ходања слепо у 3Д свет. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.