събота, 23 юли 2011 г.

Самсунг студије 3Д гледања нелагодност, сазнаје блогери не читају

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/22/samsung-studies-3d-viewing-discomfort-finds-out-bloggers-dont/:
Судећи по насловима и данас, Самсунг 3Д Р & Д одељење направио велику грешку, само их проверите: "Ко је могао да претпостави: 3Д Боли очи", "Самсунг финансира студија показује 3Д видео изазива екстра напрезања очију, замора", "Самсунг Студија открива да изазива 3Д видео напрезања очију, замора ". Изгледа очигледно да Самсунг донације за истраживање финансирања Универзитету Беркли студији објављеној у часопису Визија је изгубљено, осим једне мале питању - све те наслове у праву. "Зони комфора: Предвиђање визуелне неугодности са стерео приказује" је у ствари покушава да сазна зашто 3Д везаних очију дешава. Да она може и да се деси са слабо форматиран видео да ли је 2Д, 3Д или на други начин, је већ познато.

Скроловање на доле иза апстрактног открива проф подацима заправо указују шире зоне удобности него 3Д видео произвођачи обично претпоставља са својим проценат правило. То је петак увече и да не морате да изаберу тхумбинг кроз суву описи експеримената над год вам планови су, али то је зашто сте нас. Шокантно, компаније очајнички Хокинг 3Д технологије су заузети што боље уместо подривање сопствених производа, али бисте морали да се заиста чита студије да сазнате сигурно.

Самсунг студије 3Д гледања нелагодност, сазнаје блогери не читају првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 22 Апр 2011 21:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Часопис Визија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар