събота, 23 юли 2011 г.

Див тело воде се налазе у простору, црна рупа тврди да је био само хидратантни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Да ли је то интергалактички талас базен, или само гладан, гладан квазара? Испоставило се да је то мало и - добро, не таласа базен мало, али је водене. НАСА је финансирала Пееп у најудаљеније космоса је открио овај "храни црну рупу" далеко 12 милијарди светлосних година. АПМ 08279 +5255, јер то збијен маса неизбежном пропасти милоште је познато, је горгинг на водену пару и спевинг ван енергије. Колико Х2О тачно? То је само "највећи и најдаље резервоар воде икада откривена у универзуму", а тежак је 140 трилиона пута износ у нашим океанима. Смештен путем сарадње два тима астронома и њихове звезде гледање опрему - З-Простор инструмент на Калифорнијском институту за технологију Субмиллиметер опсерваторије у Хавајима и Платеау де Бесплатно интерферометар у француском Алпима - ово откриће доказује воденом мокре ствари више универзално свеприсутан него што смо се некад мислило. Такође, сурфовање ванземаљци, зар не?

Див тело воде се налазе у простору, црна рупа тврди да је био само хидратацију првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 12:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор НАСА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар