събота, 22 януари 2011 г.

MicroHP - ИТ нов гигант?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8BVeyF_hlo/MicroHP-mdash-the-New-IT-Giant:
storagedude пише "Въпреки че може да остане незабелязана от повечето ИТ наблюдатели на индустрията, обяви тази седмица от Microsoft и HP, че двамата са се съчетали за комплексно оборудване за корпоративни бизнес разузнаване и електронна поща може да бъде началото на по-тесни отношения между двата IT гиганти като те се стремят да противодействат на нарастващата хардуер и софтуер за господство на IBM и Oracle От статията: "Комбиниране на Microsoft и HP - го наричат MicroHP - и това, което имаш в пълен Windows плюс Linux мащабиране на хардуер и софтуер състав.? . с изключително силна позиция както в SaaS / публични облак и центрове за данни, както и силно присъствие на бизнес десктоп Това ще позволи такъв комбинираното предприятие за производство на добре настроен уреди за такива горещи места като BI / анализи - като Microsoft и HP току-що направено. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


BMW работи върху електрически седан 5-серия за Китай, ние все още не могат да получат дизелови

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW работи върху електрически седан 5-серия за Китай, ние все още не могат да получат дизелови
Със сигурност това ще дойде друго място в крайна сметка, но за сега електрическа версия на BMW е щедро пропорции 5-серия седан изглежда, предназначени изключително за Китай. Като част от партньорството на компанията с Brilliance Китай Автомобили, BMW Brilliance Automotive планира да създаде чисто EV 5-серия и да го покаже тази година - в някакъв момент. Няма други подробности са известни за колата, въпреки че ние сме съвсем сигурни защо това се случва. Електромобилите са все по-популярен като Китай се бори да пренебрегвам масивна външна зависимостта от петрола и BMW видях подобна масивна 87% скок в ръста на продажбите си в Китай през 2010 година. Така че, има си мотив, но ние все пак ще трябва да почакате малко за останалата част от детайлите.

BMW работи върху електрически седан 5-серия за Китай, ние все още не могат да получат дизелови първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 г 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AutoBlog Зелената | източник Automotive News Europe | Изпрати | Коментари

Бетелгейзе да взриви Скоро - или не

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8PCvV_hIp70/Betelgeuse-To-Blow-Up-Soon-mdash-Or-Not:
rubycodez пише "Вълна на 2012 г., свързани с суетня е хит в интернет за звездата, която прави" дясното рамо "на Орион на ловец:.. Бетелгейзе Астрономът Фил плитка отново поставя слухове за почивка Звездата наистина ще експлодират като тип II свръхнова, и когато това стане ще бъде по-ярка от Венера, когато се наблюдава от Земята, макар и не толкова ярки като пълната луна. Той ще се вижда в нощното небе в продължение на седмици и могат да бъдат видими през деня небето за кратко време. Но това събитие може да се случи днес или 100 000 години от сега, или най-много един милион години. Тъй като Бетелгейзе е повече от 600 светлинни години от нас, неговите насилствена смърт няма да навреди на Земята по някакъв начин, но със сигурност ще осигури огромен златна мина на научната информация за свръхнови. Що отрепки, ние можем само да се надяваме, че ядрото на Бетелгейзе претърпява катастрофален срив в нашия живот. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Визуализират: състоянието на смартфон войни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/visualized-the-state-of-the-smartphone-wars/:
В AT & T в iPhone изключителност неохотно teeters на ръба на забравата , изглежда, е добър момент да взема един последен поглед към смартфон площадка, на начина, по който е пред V-Day . "Ню Йорк Таймс" е направил това handily работа за нас с таблицата по-горе, в която едновременно ни дава чувство за мащаб при сравняването на превозвачите от САЩ и излага на концентрацията на Android устройства в тези мрежи. То показва също така голяма дебела бум на IOS на AT & T, което го прави най-големия превозвач в условията на комбинирано iPhone и Android на потребителите - нищо шокиращо има, но истинско забавление ще бъде като погледнете това едни и същи данни на няколко месеца от този момент . Ще iPhone се фрагмент в цяла четири големи мрежи? Ще AT & T Android на стабилен някога да бъде уважаван? Търси в профила си в следващото предаване на "забавно, но най-вече без значение статистика", за да разберете.

Визуализират: състоянието на смартфон войни първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 15:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник NYTimes бита Блог | Изпрати | Коментари

Google не сте кораб Relicensed Java код в края на краищата

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bjel48YE4pA/Google-Didnt-Ship-Relicensed-Java-Code-After-All:
RedK пише "В продължение на вчерашни новини за Google очевидно прелицензирането поверителна Oracle кода намерен в Java по ASL, изглежда, че блогър, който първоначално отчетените въпросът е обикновен погрешно, тъй като файловете, той посочи, са в нарушение на авторските права на Oracle направи всъщност не кораб с Android. Google също заличава много от тези файлове, които основно са били използвани като единица тестове. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Apple хакер изкопава Qualcomm бейсбенд доказателство от декомпилиране качи?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-hacker-digs-up-qualcomm-baseband-proof-by-decompiling-itun/:
Ние сме малко по-кратко работи на инженери Qualcomm чипсет в момента, за да ни прости, ако не може веднага да потвърди тази приказка, но ние сме изслушване iPhone хакер Zibri е открил доказателства за на Apple / сътрудничество Qualcomm в неговия собствен изграждане на качи. Zibri твърди, че като разкъсват най-новата версия, той намери парче от кода, който съдържа файлове, които се предполага, че изключителната "градивните елементи" на радио Qualcomm фърмуер. Това не ни казва нищо за предполагаемите iPhone 5 или IPAD 2, за съжаление, тъй като това е може би само отнасящи се до този чипсет CDMA в iPhone Verizon 4 ... , но с право градивни елементи, може да се плавателни съдове произволен брой чудеса.

Apple хакер изкопава Qualcomm бейсбенд доказателство от декомпилиране качи? първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 г 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Insider | източник Zibri's Blog | Изпрати | Коментари

Biotech дружество изкопаеми горива с "библиотека" на бактерии

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZS5QLe50CyQ/Biotech-Company-Making-Fossil-Fuels-With-a-Library-of-Bacteria:
Saysys изпраща един откъс от една история в "Глоуб енд мейл:" През септември, частна и много потаен САЩ биотехнологична компания на име Джаул Unlimited получи патент за "имуществена организма" - на генното инженерство цианобактерията, който произвежда течни въглеводороди: дизелово гориво , самолетно гориво и бензин. Този пробив технология, според компанията, ще доведе до възобновяеми енергийни доставки на течни изкопаеми горива почти навсякъде по Земята, главно в неограничено количество и на по-енергийно разходите еквивалента на $ 30 (САЩ) за барел на суров нефт. ще доведе, според компанията, "изкопаеми горива при поискване." ... Джаул казва, че сега е "библиотека" на изкопаеми горива организми по време на работа в своите лаборатории Масачузетс, всеки проектиран за производство на различни горива. Той е доказан процес "е произвела етанол (например) в размер равностойни на 10 000 литра САЩ един акър годишно. Той очаква, че тази доходност може да достигне 25 000 литра един акър една година, когато мащаб за производство с търговска цел, което се равнява на около 800 барела суров един декар годишно. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Шогун Брос Chameleon X-1 рецензия: на мишка, която е геймпад, твърде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/shogun-bros-chameleon-x-1-review-the-mouse-thats-a-gamepad-t/:
Фъстъчено масло и желе. Джин с тоник. Праскови и сметана. Някои странни комбинации правят перфектни смисъл свързани, но какво ще кажеш на мишката и компютъра геймпад? Тези два продукта са това, което Хонг Конг периферни производител реши да се комбинират и резултатът е Шогун Брос Chameleon X-1 - една геймърска мишка можеш да въртиш да намерите дванадесет бутони и два миниатюрни аналогови стика на дъното. Тя работи като геймпад, разбира се, и действа като една ръка мултимедийно дистанционно също. Но това е кой да е добър? Ние сме го използвали като нашата основна периферни в продължение на една седмица, а след почивката, ще Ви кажа.

Продължавам четене Shogun Брос Chameleon X-1 рецензия: на мишка, която е геймпад, твърде

Шогун Брос Chameleon X-1 рецензия: на мишка, която е геймпад, също първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри Януари 2011 12:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Комикс кодекс Dead

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yAUrI9Y1TWM/Comics-Code-Dead:
tverbeek пише "След повече от половин век задушава на комикс индустрията книга, Комикс кодекс орган е мъртъв. Създадено в отговор на съблазняване Фредерик Wertham е на Инокентий, един от първите, че на най-детски цензура кампании и изслушвания в Конгреса, от Кодекса, посочени проверочен списък с изисквания и ограничения за комикси ще бъдат разпределени на павилион за вестници търговци, ефективно се гарантира, че в Северна Америка, само опростен приказки за деца ще бъдат уведомени, използване на средство за пореден чл. Той постепенно губи много от своите зъби, и все по-голям брой издатели се отказаха от павилион за вестници разпределение и игнорирани от Кодекса, но в началото на века на САЩ най-големите издатели на комикси все още участва. Marvel се откажат от него през 2001 г., в полза на самостоятелно приложен рейтинги стил, след като MPAA е и ЕССР. Миналата година Bongo (издатели на комикси Simpsons) тихо отпаднали. Сега DC и Арчи, последната издателите доброволно подлагане на книгите си за одобрение, са обявили, че те са преустановяване на употребата на МХА, с DC следния пример Марвел и Арчи (която наскоро въведе открито гей подкрепа характер, нещо, което категорично забранено от първоначалния кодекс) извършва в рамките свои собствени стандарти по Кодекса на братовчедите -. на MPAA и ESRB рейтинги, RIAA родителски консултации, и на смесица от предупреждения по телевизията показва - все още живи, но най-малко в Северна Америка комикс издателства вече не са обект на външна цензура ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения момент от Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Audi Auto Union Type C е-Tron изследване оценява вашите Pow Pow-Power колела за срам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Максималната скорост на 18 mph, както и набор от 15 мили? Таксите само в два часа? Не, това не е бъдещето на транспорта ние говорим за тук, това е детска играчка. А играчка от Audi , на всички места. Фирмата е създала този електрическата и половина мащаб отдих на Auto Union Type C, Гран при състезател от края на 1930, и го направи в маската е-Tron, като се прилагат прякор от възрастните, своята линия на ЕДС, като на пищен д-Tron Spyder . Това е предназначена за деца от всички възрасти - толкова дълго, колкото те са по-кратък от 5'11''- и той ще бъде изложен на Международния панаир за играчки в Нюрнберг. В този момент има не се споменава на план за неговото производство, нито цена, ако е Audi, но със сигурност това е един от тези ", ако трябва да се запитаме" неща - този орган е изцяло от въглеродни влакна, както и че нещата не е евтино.

Продължавам четене Audi Auto Union Type C е-Tron изследване оценява вашите Pow Pow-Power колела за срам

Audi Auto Union Type C е-Tron изследване оценява вашите Pow Pow-Power колела за срам първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри Януари, 2011 10:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink ElectricCarsReport | | Email този | Коментари

Имитация на Руската мисия на Марс близо до "приземяване"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/urf4cGWowZY/Russian-Simulated-Mars-Mission-Close-To-Landing:
Dthief пише с този цитат от асоциирана доклад Press: "След 233 дни в заключена стоманена капсула, шест изследователите в 520-дневен полет до Марс макет са всички чувства силен и готов за" земя "на Червената планета, мисията директор заяви в петък. Изцяло мъжки екипаж от трима руснаци, китайски, един французин и един италианец, Колумбия е вътре без прозорци капсули в изследователски център в Москва през юни. Тяхната мисия е да помогне на недвижими екипажите пространство в бъдеще се справи с раждането и стреса на междупланетното пътуване Изследователите комуникират с външния свят чрез имейли и видео съобщения -. от време на време се забави да им даде усещането, че са по-далеч от няколко метра разстояние от мисията за контрол на членовете на екипажа ядат консерви, подобен на този ял относно. Международната космическа станция и душ само веднъж седмично. Нито един от мъжете се смята изоставянето на мисията, въпреки че те са свободни да си тръгна по всяко време, директор мисията и бивш космонавт Борис Morukov пред репортери в петък. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.