събота, 22 януари 2011 г.

Мобилната широколентова връзка отвратително: AT & T гледам на диференцирани цени на данни и скорости за предстоящите LTE услуги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/mobile-broadband-shocker-atandt-looking-at-tiered-data-pricing-an/:
Ние всички знаем, AT & T просто обича своите диференцирани модели за ценообразуване , така че не е изненада да чуе, че превозвачът има намерение да превърне предстоящите си LTE услуги в подреждане-Vana на много нови детайла. BGR се е натъквал на вътрешен документ с подробно описание как AT & T планира да сегмента 4G си ценообразуване въз основа на двете скорост и данни квоти, което означава, че цената ще се отрази на размера на данните, които консумират и скоростта, с която го крякане надолу. За да добавите допълнителна гъвкавост сложност, Най-Ups ще бъде на разположение, които ще позволяват на потребителите да усилвател си скорост на връзката, за ограничен период от време или да повишат разрешените им количества емисии на глава от годишна база. Ние сме изслушване изпитвания от това ново предложение ще започне през май, което се побира в спретнато с които понастоящем се предвиждат LTE внедряването през втората половина на тази година . Така че това не е всичко, определени в камък все още, но независимо от броя на данните, опции за AT & T хвърля пътя ни, на въпрос от първостепенно значение ще бъде винаги една и съща: колко?

Мобилната широколентова връзка отвратително: AT & T гледам на диференцирани цени на данни и скорости за предстоящите LTE услуги първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 04:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Boy Genius Report | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар