събота, 22 януари 2011 г.

Apple хакер изкопава Qualcomm бейсбенд доказателство от декомпилиране качи?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-hacker-digs-up-qualcomm-baseband-proof-by-decompiling-itun/:
Ние сме малко по-кратко работи на инженери Qualcomm чипсет в момента, за да ни прости, ако не може веднага да потвърди тази приказка, но ние сме изслушване iPhone хакер Zibri е открил доказателства за на Apple / сътрудничество Qualcomm в неговия собствен изграждане на качи. Zibri твърди, че като разкъсват най-новата версия, той намери парче от кода, който съдържа файлове, които се предполага, че изключителната "градивните елементи" на радио Qualcomm фърмуер. Това не ни казва нищо за предполагаемите iPhone 5 или IPAD 2, за съжаление, тъй като това е може би само отнасящи се до този чипсет CDMA в iPhone Verizon 4 ... , но с право градивни елементи, може да се плавателни съдове произволен брой чудеса.

Apple хакер изкопава Qualcomm бейсбенд доказателство от декомпилиране качи? първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 г 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Insider | източник Zibri's Blog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар