събота, 22 януари 2011 г.

"Микро DSLR" JTT на Chobi Cam Един със сигурност ще отговарят на вашите очаквания микро

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/jtts-chobi-cam-one-micro-dslr-is-sure-to-meet-your-micro-expe/:
Японски търговец на дребно JTT вече се доказа, че е фен на миниатюрни камери , но това е наистина надминава себе си с най-новите му принос: на Chobi Cam One. Най-после ще може да превозва DSLR в джоба, само с някои малки компромиси в неща като качество на изображението, функция и полезност. Можете да прекарат в избора си на три различни магнитно-приложен лещи, все пак - и докато не точно получаване на добри снимки или видео от нещо, поне можете да съхранявате много от тях, благодарение на микроб карта прорез на фотоапарата. Виж за камерата се да те върна 9,800 йени (или около $ 118), с допълнителни лещи се движат между $ 30 и $ 60 (пакети също са на разположение).

Един "микро DSLR" JTT на Chobi уебкамера със сигурност ще отговарят на вашите очаквания микро първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари, 2011 16:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Akihabara News | източник JTT | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар