сряда, 15 декември 2010 г.

Днес WikiLeaks новини

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0tVJEvyF2cA/story01.htm:
В епизод днешното Както WikiLeaks Оказа научаваме, че главното в Мрежата WikiLeaks на сайта се завръща по-малко от 10 дни след EveryDNS прекратява името на домейна пред сигурността проблеми. А 16-годишният холандски момче, заподозрени за участие в про-WikiLeaks атаки на MasterCard и Visa е бил задържан. Но Холандски тийнейджъри не са единствените Асанж фенове в новините. Много топ журналистите в Австралия са изпратили писмо (PDF) на министър-председателя Юлия Gillard днес да изразят подкрепата си за WikiLeaks. В Сидни полицията са писали свои собствени писмо обаче организаторите на про-WikiLeaks митинг каза, че полицията се противопостави на планираната демонстрация. И накрая, специален кореспондент на "Таймс", Алекси Mostrous и на свободна практика репортер Хедър Брук получиха разрешение от съдия в процеса Юлиан Асанж да публикувате Twitter актуализации за производство.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Първо-продажба Учение Забравена Overseas

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GlRV8-PzxiQ/story01.htm:
Макс Hyre пише "С решение 4-4, Върховният съд на САЩ се оставя да престои решение на Деветия схема, според който на първа продажба доктрина (която се казва, след като си купи нещо, производителят получава не се намесва в това, което правите с него) се прилага само за стоки, произведени в САЩ. Този часовник "Омега", закупен в Швейцария миналата година? Това е твоя сега, завинаги. Вие не можете да го продаде без разрешение на "Омега". "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Windows 7 Телефон казва, че е все основно обновяване "Манго" през август или септември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/windows-phone-7-said-to-be-getting-major-mango-update-in-augus/:
Ние бихме чули, че Windows 7 Телефон е настроен да получите актуализация на някаква началото на следващата година - вероятно съвпада с Mobile World Congress през февруари - но ZD Net е Мери Джо Фоли сега съобщава, че още по-голям актуализация може да бъде следен през август или септември. Според източниците си, актуализацията е с кодово име "Mango" и е ефективно ще възлизат на Windows Phone 7.5, който казва тя може дори да бъде на точното име, когато е освободен. Актуализацията ще донесе очевидно Silverlight време на изпълнение и поддръжка HTML5 на операционната система, както и Далечния език Източна подкрепа, както и някои други неопределени характеристики и функционалност. Тя също така ще бъдат вероятно най-значимите обновяване до Windows Phone 8, който Foley казва, че е с кодово име "Аполо", и е на път за освобождаване в края на 2012 година.

[Благодаря, Джон]

Windows 7 Телефон казва, че е все големи Манго "обновяване" през август или септември първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември 2010 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MobileTechWorld | източник ZD Net | Изпрати | Коментари

Nikon Coolpix P7000 v1.1 освобождава фърмуер, подобрява RAW обработка и насочване надеждност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/nikon-coolpix-p7000-v1-1-firmware-released-improves-raw-process/:
Nikon взето критиките на приятелските си ентусиаст- P7000 компактен до сърдечни и днес обяви нов фърмуер за това стрелецът. Като цяло NRW (собствени RAW формат на Nikon) обработването пъти се казва, че са били намалени, а лещата контрол е оптимизиран да се намалят случаите на фокусиране грешки. Няколко други екстри също са били хвърлени в: един за преодоляване на рядък проблем, който ще блокира увеличение от работа, а други причиняват разпенени подчертава на фотоапарата, на LCD при Active D-Lighting е възможно и на затвора е наполовина натиснат. Това е вашето много, а ако имаш камера вече, това е, че няма мозък, и ако не, може да хвърли нова светлина върху по-щастлив на P7000 е по-рано коментари .

Nikon Coolpix P7000 v1.1 освобождава фърмуер, подобрява RAW обработка и насочване надеждност първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември, 2010 14:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nikon (Windows) , (Mac) | Изпрати | Коментари

Long Term Evolution HSPA характеристики се събират, обещават скорости от 650Mbps - и T-Mobile САЩ е на борда

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Мислех, че азбука супа от модерни безжични стандарти е доста объркващо? 1X Advanced / EV-DO Advanced, UMTS и HSPA, HSPA +, двойна превозвач HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE-Advanced , WiMAX , WiMAX две ... ние може да продължи да функционира, но бих предпочел да не. О, но ние трябва да, защото това може да получите наистина интересно: Nokia Siemens се хвалят, че спецификациите за Long Term Evolution HSPA току-що са били представени на 3GPP, обещавайки теоретична скорост от 650Mbps - число, което все още не може срамежлив на дефиницията на ITU на стандарта 4G , но лесно затъмнения почти всичко, срамежлив на LTE-Advanced или WiMAX 2.

Интересното е, че T-Mobile USA е изрично упоменато в Nokia Siemens "съобщение за пресата, както в подкрепа на развитието, свидетелство за факта, че превозвачът е твърдо решен да изстискване всичко възможно от наследството 3G стандарти, преди да преминат - те просто като" Вече прави с агресивни 21Mbps HSPA + внедряването . Като се има предвид, че днешните LTE върховете някъде в 300Mbps до 400Mbps диапазон, не можем да кажеш, че сме против, още повече че новата технология ще бъде обратно съвместим с мрежи, днес HSPA. Да, отпускат: "Long Term Evolution HSPA" е ужасно име предвид, че LTE вече означава Long Term Evolution (и LTHSPAE не е акроним slickest все пак) - но ние ще се тревожи за именуване на логистиката по-близо до пускането на пазара, което е все още на години разстояние. Вижте пълната информация за медиите след почивката.

Продължавам четене Long Term Evolution HSPA характеристики се събират, обещават скорости от 650Mbps - и T-Mobile САЩ е на борда

Long Term Evolution HSPA характеристики се събират, обещават скорости от 650Mbps - и T-Mobile САЩ е на борда на първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември, 2010 година 13:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | | Email този | Коментари

Използване на Интернет догонва телевизията в САЩ

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vy2joMbjMEs/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Исус Brustein пише, че според проучване на Forrester Research за колко време хората прекарват в Интернет се е увеличил 121% през последните пет години американците прекарват толкова време, при използване на интернет, тъй като те са пред телевизора. И докато хората по-млади от 30 години са прекарали повече време в Интернет от телевизията в продължение на няколко години, проучване на Forrester показва, че това е първата година, че хората в възрастови групи са това, както добре. проучване на Forrester също така показва значително увеличение на броят на хората, които използват интернет, за да гледат стрийминг на видео с 33 на сто от анкетираните възрастни тази година твърдят, че те използват интернет, за да гледате видео, спрямо 18 процента през 2007 година. Въпреки възхода на интернет не е задължително, което води до спад в потреблението телевизия защото в интернет, и по-специално на мобилния интернет, трябва само да създава повече възможности за хората да консумират медиите, казва анализатор Жаклин Андерсън с по-млади зрители все по-комфортно в интернет като място, за да гледате техните телевизия. "За по-младото население, на телевизия е все още важни, но когато получавате това съдържание се променя от ", казва Андерсън." За поколения, които идват нагоре, това е, когато ние ще видим границата. ""

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




PrimeSense на OpenNI осигурява най-добрите шофьори Kinect все още, от някой, който да знае

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/primesenses-openni-provides-the-best-kinect-drivers-yet-from-s/:
Ние сме били толкова погълнати от хакове Kinect напоследък, че ние действително пропусна Kinect без рана, които възникнаха миналата седмица. PrimeSense, които са построили първоначалния проект Натал позоваване хардуер за Microsoft , пусна своя собствена отворени шофьори източник за Kinect. PrimeSense работи с Уилоу гараж (най-известен с отвори източник РОС операционна система робот ) и Side-Kick (предложение стартиране игри) чрез въвеждането на нова организация OpenNI го създаде, и тримата ще се обединят своите сили за добро. Рамката OpenNI ще обхваща ниско ниво хардуерна поддръжка (драйвери за реалните камери и други сензори), и на високо ниво визуално проследяване (превръщането на тялото в 3D аватар, че започва задника във виртуалния свят). Това трябва да бъде от голяма полза за вече живи Kinect хакерски общност, и ако видеото по-горе е някакъв показател, че не сме далеч от Kinect ниво взаимодействието и игра на нашия смирен компютри.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

PrimeSense на OpenNI осигурява най-добрите шофьори Kinect все още, от някой, който да знае първоначално се появи на Engadget Сря, 15-ти декември 2010 13:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

IRS служител използва Outlook правила, за да прихване д шеф поща, осъдени за подслушване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS служител използва Outlook правила, за да прихване д шеф поща, осъдени за подслушване
Ето един интересен въпрос към вас: ако се създаде правило в Microsoft Outlook да изпраща съобщения от една сметка в друга, а вие го направите без знанието на собственика на акаунта, който сте спедиция от, нали прихващане или просто копиране поща? Тя може да изглежда като спорен въпрос, но за Дейвид Szymuszkiewicz, бивш работник в IRS, това е важна разлика. Давид се уплаши, че са уволнени, след свидетелството му е било спряно за шофиране в пияно състояние (има нужда да карам до домовете на престъпно данъкоплатците), така че той тайно се създаде това правило за машина шефа си, за да видите това, което светът казваше за него. Правилото е бил открит и не би ти го знаеш, той е в беда. Единственият въпрос сега: дали да го таксува по Wiretap Закона за прихващане на съобщения или Stored Communications Закона за просто копиране на тях.

Така че, това, което е отговора на въпроса по-горе? Вие може да се изкуши да каже, че е просто създаване на копие, а всъщност това беше аргументът Szymuszkiewicz, но всяка размяна администратор ще ви каже, че Outlook правилата се изпълняват на сървъра, а не към клиента, което означава, тези съобщения по електронна поща бяха наистина се прихваща . Szymuszkiewicz е осъден за подслушване, но изглежда, че е избегнат тежки присъди, с 18 месеца пробация са издадени. Лек наказание за подслушване, а тежък за diddling менюта в Outlook.

IRS служител използва Outlook правила да се намеси на електронната поща шеф, осъдени за подслушване първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември 2010 г 12:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ars Technica | Изпрати | Коментари

Учим се от неизпълнение на Gawker

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fmsgHjtbHp0/story01.htm:
Gunkerty Джеб пише "The Gawker рана е напълно обезправените потребителите си, да не говорим за нарушение на доверие, че може да се окаже невъзможно да се възстанови. Потребителите настояват да им бъде позволено да изтриете сметките си веднага, а след въвеждането на такъв механизъм, тя е вероятно Gawker системи ще трябва да бъдат ремонтирани от самото начало да се избегнат бъдещи хакове. И така, какво е да се научи от тази перфектна буря от ругатни и перчене? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




MetroPCS изважда на LTE мрежа в Бостън, Сакраменто и Ню Йорк

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/metropcs-brings-its-lte-network-to-boston-sacramento-and-new-y/:
Регионална превозвач MetroPCS тече още три отметки и днес, както го поддържа бутане своите текущи LTE мрежа внедряването, и те са големите: на върха на Сакраменто, че сте добавили Бостън и не друг, а Ню Йорк. Това прави превозвач секунда, за да започне LTE в Голямата ябълка - Verizon вече е там - но не може да отнеме от факта, че MetroPCS победи на големите играчи с първия си живеят търговски пазари от няколко месеца. Що се отнася до хардуера, това е същото, както обикновено: на Samsung занаятите dumbphone е единственият вариант, който означава, че ако търсите за пожар на вашия лаптоп с следващото поколение USB стик, все пак ще трябва да се отправят към Verizon така или иначе. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене MetroPCS носи своите LTE мрежа в Бостън, Сакраменто и Ню Йорк

MetroPCS изважда на LTE мрежа в Бостън, Сакраменто и Ню Йорк, първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември, 2010 година 12:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Google Chrome стартира за Щото диск, дарява за всеки раздел открита до 19-ти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/google-launches-chrome-for-a-cause-drive-donates-for-each-tab-o/:
Google явно не е наясно колко разделите ни са отворени в момента.

Проверете източник връзка за разширение, което ще ви позволи да дари за благотворителност по ваш избор въз основа на колко раздели отворен всеки ден.

[Благодаря ти, Джош]

Google Chrome стартира за Щото диск, дарява за всеки раздел открита до 19-ти първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември, 2010 г 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Chrome за една кауза | Изпрати | Коментари

"Tron: Legacy" директор Обяснява Tron Светът

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pnv1wjXOTDw/story01.htm:
Анонимен читател пише "Ние само трябваше да чакат 28 години за втората вноска на" Трон "- продължението," Tron: Legacy ", излиза в петък, че се очаква да има по-малко awesomely лоши графики 80-те години и по-awesomely страхотно хилядолетна. CGI. В очакване на откриването, Открийте е интервю с режисьора Джо Kosinski, в която той говори за преоткриването на светлината цикъл и обяснява, че светът Tron прилича на Галапагоските острови, където всичко еволюира в изолация. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google TV получава основно обновяване с нови Netflix, движими Dual View, Android дистанционна поддръжка ап

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/google-tv-gets-a-major-update-with-new-netflix-movable-dual-vie/:
Първата актуализация на телевизия Google платформа, тъй като пускането му в момента е достъпна на Logitech и Sony устройства, и взема големи крачки към решаването на въпроси, посочиха в нашия преглед . В стария апартамент Netflix вече спортни нов HTML5 базирани потребителски интерфейс , че прилича на видян на PlayStation 3 , а Dual View е разгледала един от най-големите ни жалби, като позволява на потребителите да се движат и да промените размера на прозореца видео на воля. друг основен ъпгрейд е подкрепа за Android дистанционно ап пристигат днес с iPhone версия "очаквайте скоро." Последното голямо актуализация трябва да бъдат оценени от Бейкън стъбло Кевин ентусиасти с нова страница информация за филми, които дърпат в много полезна информация и онлайн достъпността и от всички обяви на една страница. Нашите Sony Google телевизия имаше 218 MB актуализация изтеглени и готови да го инсталирате, когато се оказа, че също така обеща на няколко други актуализации на върха на Google, както се вижда по-горе. Ние ще провери отново след време, за да видите как нещата работят - няма вест от Google все още на никакъв напредък разбиване на стени мрежи са представени около стрийминг съдържанието им - надникнем актуализираната Dual View и видео на новото дистанционно контрол ап след почивката.

Продължавам четене Google телевизия получава основно обновяване с нови Netflix, движими Dual View, Android дистанционна поддръжка ап

Google TV получава основно обновяване с нови Netflix, движими Dual View, Android дистанционна поддръжка ап първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември 2010 г 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink The New Republic телевизия | източник Официален Google Блог TV , BLogitech | Изпрати | Коментари