сряда, 15 декември 2010 г.

PrimeSense на OpenNI осигурява най-добрите шофьори Kinect все още, от някой, който да знае

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/primesenses-openni-provides-the-best-kinect-drivers-yet-from-s/:
Ние сме били толкова погълнати от хакове Kinect напоследък, че ние действително пропусна Kinect без рана, които възникнаха миналата седмица. PrimeSense, които са построили първоначалния проект Натал позоваване хардуер за Microsoft , пусна своя собствена отворени шофьори източник за Kinect. PrimeSense работи с Уилоу гараж (най-известен с отвори източник РОС операционна система робот ) и Side-Kick (предложение стартиране игри) чрез въвеждането на нова организация OpenNI го създаде, и тримата ще се обединят своите сили за добро. Рамката OpenNI ще обхваща ниско ниво хардуерна поддръжка (драйвери за реалните камери и други сензори), и на високо ниво визуално проследяване (превръщането на тялото в 3D аватар, че започва задника във виртуалния свят). Това трябва да бъде от голяма полза за вече живи Kinect хакерски общност, и ако видеото по-горе е някакъв показател, че не сме далеч от Kinect ниво взаимодействието и игра на нашия смирен компютри.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

PrimeSense на OpenNI осигурява най-добрите шофьори Kinect все още, от някой, който да знае първоначално се появи на Engadget Сря, 15-ти декември 2010 13:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар