сряда, 15 декември 2010 г.

DirecTV проучване загатва NFL неделя продажба на билети на Apple TV, Boxee и Roku играчи?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/directv-survey-hints-at-nfl-sunday-ticket-on-apple-tv-boxee-and/:
Притежател на научните изследвания са доказали добър източник за още-към-бъда обявени информация в миналото и скорошна от DirecTV може да бъде добър знак за тези, които предпочитат NFL неделя продажба на билети по интернет, вместо спътник. Според типстъри, някои от въпросите, питам за потенциални настройки на ценообразуване, посочени в цифрова версия ще бъде достъпна чрез момента неподдържани устройства, включително интернет, свързани плейъри Blu-Ray & телевизори ", игрални автомати," Apple TV, Roku и Boxee. Друга нова бръчка е $ 19.99 за уикенд ценообразуване план за стрийминг NFL неделя продажба на билети достъп на други възможности. В момента, неделя продажба на билети потоци в HD за персонални компютри и орляк на мобилни платформи ( дори и без телевизионни услуги DirecTV е ), но това е възможно ние да видя този списък разширява до няколко, ако не всички, свързани платформи телевизия в близко бъдеще - поемане това не е не просто пай в небето сънувам, разбира се. В НБА, НХЛ и MLB, вече играят топката с някои, но не всички стрийминг телевизионни приставки, ако NFL ги следва чрез добавяне на заместник опции за гледане - поемане на нов курс на труда се достига и ние всъщност виждаме по футбол играе в края на 2011 - ще го накара да е по-вероятно да се абонирате?

[Благодаря ти, Анонимен]

Продължавам четене DirecTV проучване загатва NFL неделя продажба на билети на Apple TV, Boxee и Roku играчи?

DirecTV проучване загатва NFL неделя продажба на билети на Apple TV, Boxee и Roku играчи? първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември 2010 08:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар