сряда, 15 декември 2010 г.

Broadcom обяви двуядрен процесор BCM2157, обещава от висок клас функции за евтини телефони Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/broadcom-announces-dual-core-bcm2157-processor-for-android-phone/:
Както може би са чували , 2011 г. се очертава да бъде добра година за двуядрени смартфони , и тя изглежда като теб може вече официално в брой Broadcom за закона. Това е просто обяви своите нови двуядрени BCM2157 платформа, която предоставя както HSDPA модем за връзка и приложения обработка с любезното съдействие на някои двуядрени, 500MHz ARM11 процесори. Платформата като цяло е насочена и към подкрепа на функции, като HVGA дисплей мултитъч, 5-мегапикселова камера и мобилна горещи точки ", наред с други стандартни такси - всичко това е специално разработен за устройства с Android. Това очевидно не поставя процесор от високия клас на двуядрени спектър, но Broadcom заяви, че ще позволи на компаниите да "доставят висок клас смартфон функции на по-достъпни 3G телефони Android," и това е със сигурност една цел, която може да всички се след себе си. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Broadcom обяви двуядрен процесор BCM2157, обещава от висок клас функции за евтини телефони Android

Broadcom обяви двуядрен процесор BCM2157, обещава от висок клас функции за евтини телефони Android първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 г. 18:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Broadcom | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар