сряда, 15 декември 2010 г.

IR-вградени Surc случай превръща iPhone в универсален живот дистанционно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/surc-ir-embedded-case-converts-iphone-into-a-universal-learnin/:
Уау, Нели! ThinkFlood няма да се хареса това ... не ни най-малко. Ако ще се припомни, на "червени очи" универсално дистанционно устройството е добре приет, както обикновено 3.5mm адаптер добавя IR лъчезарните да е шисти Apple на iDevices. Но сега, пюре Pixel е взел интеграция с една стъпка напред, безпроблемно е гарниран с Инфрачервен излъчвател в случая. Просто поп Surc около iPhone 3G, iPhone 3GS или iPhone 4, да изтеглите (безплатно), придружаващ апартамент и програмиране начало. Не след дълго, ще се диктува забавленията настройка у дома без никакви външни принадлежности, и дяволите, вие дори може да подобри вашия телефон прием през цялото време. Единственият недостатък на този подход в сравнение с ThinkFlood е, че IPAD очевидно не се поддържа, и след като ъпгрейд на iPhone 5, си надежден случай IR става прослави преспапие. Ако сте кошер с това, обаче, можете да получите предварителна заявка в сега за $ 69,95, при първоначални превози се очаква да си пробият път в Q1 2011.

Продължавам четене IR-вградени Surc случай превръща iPhone в универсален живот дистанционно

IR-вградени Surc случай превръща iPhone в универсален живот дистанционно първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти 12, 2010 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Вземи Surc | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар