сряда, 15 декември 2010 г.

Swiftkey Android клавиатура отива HD, добавя нови езици и подобряване на език прогнози

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/swiftkey-android-keyboard-goes-hd-adds-new-tongues-and-improved/:
Дори най-лоялните Android Потребителят е длъжен да kvetch за фондовия клавиатурата в един момент или друг, и докато Swype е определено грабна сърцата на голяма част от потребителите Froyo, Swiftkey остава нашата трета страна клавиатура на избор. След бягство бета само преди няколко месеца, TouchType току-що Появи за "HD" изграждане, който е проектиран да се справят с много от по-висока резолюция дисплеи се използват за днешна огромен Android телефони. Освен това, ние сме се познае, че това е направено, за да изглежда малко по-добре на устройства като Galaxy Tab , и няма съмнение, че новите елементи от дизайна са реална крачка напред. Освен преобразяване, приложението е също набира пет нови езика (бразилски португалски, чешки, датски, норвежки и полски), подобрено качество език прогноза и ново оформление на САЩ, че nixes диакритични знаци. За тези, които все още да го пробвам, най-новата версия може да бъде тестван за пълен 31 дни, след което ще бъде принуден да ponying до $ 3.99 за реално сделката. Хит на източник линковете по-долу (или код QR показано тук), за да го вървим.

Продължавам четене Swiftkey Android клавиатура отива HD, добавя нови езици и подобряване на език прогнози

Swiftkey Android клавиатура отива HD, добавя нови езици и подобряване на език прогнози първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември 2010 00:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Swiftkey (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар