сряда, 15 декември 2010 г.

Марк Цукерберг име Време за личност на годината, за съжаление не Джеси Айзенберг, изброени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/mark-zuckerberg-named-time-person-of-the-year-jesse-eisenberg-s/:
Марк Цукерберг име Време личност на годината, за съжаление не Джеси Айзенберг, изброени
За съжаление, всички, вие сте не за личност на годината през 2010. За четвърти пореден път някой друг, отколкото спечели честта, и този път това е Facebook, главен изпълнителен директор Марк Цукерберг. Защо? Е, време казва, че е така, защото неговото творчество е "жични заедно 1 / 12 от човечеството", но мисля някои силно драматизирани блокбъстър филм може да има нещо общо с това. Наистина, това не е късмет на Zuck е, че голяма част през 2010 г., с изключение кажа някои неприятно истории при стартирането Непрекъснато съобщения . Лидери се включват Афганистан президентът Хамид Карзай, който е друг груб година и Wikileak на Юлиан Асанж, който в момента е с доста груб декември след разклащане на международните отношения през цялата година.

Марк Цукерберг име Време за личност на годината, за съжаление не Джеси Айзенберг, изброени първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември 2010 09:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ройтерс | източник Време | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар