сряда, 15 декември 2010 г.

лико Kitara Misa Digital отива за предварителна заявка: $ 849 за един наистина уникален музикален инструмент

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/misa-digitals-stringless-kitara-goes-up-for-pre-order-849-for/:
Помнете Misa Digital китара ? Е, това се нарича Kitara сега, това е взето на нов оближе на боя, и той е готов да бъде предварително подредени сега за доставка през април. В Kitara изхвърлянето старомодна струни и ви е по дрънкане на мултитъч дисплей вместо това, населяващи fretboard с молитва на бутоните, които променят звукова мощност от вашия цифров вход. Той има на борда на синтезатор, но истинската магия ще се случи, след като го включите в собствения си аудио оборудване и започнете да експериментирате. По принцип, това е като Kinect на електронната музика - просто се нуждае от няколко находчиви души да впряга своите потенциални правилно. Те ще трябва мазнини портфейли също ли нещо против, тъй като това изобретение превръща в жизнеспособна продукт означаваше възвишени $ 849 начална цена в САЩ. Вижте видео демо версията и пълната информация за Kitara натиснете след почивката.

Продължавам четене на лико Kitara Misa Digital отива за предварителна заявка: $ 849 за един наистина уникален музикален инструмент

е лико Kitara Misa Digital отива за предварителна заявка: $ 849 за един наистина уникален музикален инструмент, първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември, 2010 година 04:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Миша Digital | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар