сряда, 15 декември 2010 г.

MetroPCS изважда на LTE мрежа в Бостън, Сакраменто и Ню Йорк

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/metropcs-brings-its-lte-network-to-boston-sacramento-and-new-y/:
Регионална превозвач MetroPCS тече още три отметки и днес, както го поддържа бутане своите текущи LTE мрежа внедряването, и те са големите: на върха на Сакраменто, че сте добавили Бостън и не друг, а Ню Йорк. Това прави превозвач секунда, за да започне LTE в Голямата ябълка - Verizon вече е там - но не може да отнеме от факта, че MetroPCS победи на големите играчи с първия си живеят търговски пазари от няколко месеца. Що се отнася до хардуера, това е същото, както обикновено: на Samsung занаятите dumbphone е единственият вариант, който означава, че ако търсите за пожар на вашия лаптоп с следващото поколение USB стик, все пак ще трябва да се отправят към Verizon така или иначе. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене MetroPCS носи своите LTE мрежа в Бостън, Сакраменто и Ню Йорк

MetroPCS изважда на LTE мрежа в Бостън, Сакраменто и Ню Йорк, първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември, 2010 година 12:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар