неделя, 3 юли 2011 г.

(Оснивач прича) МакерБот је бре Петтис: "Почели смо са 3 Момци, ласер цуттер, и сан"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AZNFUGzNB5w/:
Дакле, хајде да разговарамо мало о покретању овом послу.

Право.

Ово је ваш први покретању.

Иеах.

Знате, оно што мислим само генерално какав о томе шта сте се утврди да кључни изазови? Да ли је то ивица. Ви сте један од ретких компанија са којима смо разговарали овде да је хардверски старт-уп. Мислим да је посебно Изазов је тамо као не воле да раде ствари у Кини Та врста ствари..

Иеах.

Дакле, прво, шта вас то изненађује највише? Да ли је било тешко? Да ли је било лако?

Мислим, ствар која ме изненадила највише у почетку је био да се све не на форуму, посебно у производњи Као и већина производње је и даље каталог и телефонски позив и факс машина инфраструктуре..
Дакле, да би се Тхи

Тоиота Сцион ИК Елецтриц Цар за лансирање у 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7_YUY8UOogg/Toyota-Scion-IQ-Electric-Car-To-Launch-In-2012:
Мигхтее пише "Тоиота званично је објавила на годишњем састанку дилера у Лас Вегасу да све-електричног Сцион иК-а ће бити покренут следеће године у Сједињеним Америчким Државама према Тоиота. Сцион иК може само да иде 50 миља са једним пуњењем због тога. , то ће се суочити са оштром конкуренцијом од 73 километара Ниссан лист и 85 километара Митсубисхи И. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Музичари, подешавање тастатуре: игра у лаптопу оркестар

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OEKpftzorVM/laptop-orchestras-what-are-they-and-where-did-they-come-from.ars:

Речи "лаптоп оркестар" може дочарати визије зомби налик играчи седе на својим рачунарима Бежични интернет страна стил-контролу електронске звуке које чине неку врсту музичких перформанси. Стварност је много више узбудљиво, према композитор, извођач и професор Ден Труеман, суоснивач Принстон Лаптоп Оркестар (такође познат као ПЛОрк ) у 2005 и од тада водио ширење лаптопа оркестара широм света.

Према Труеман, лаптопа оркестри Трансценд "стари свет" наступе нуди нови начин за људе да направе музику заједно. Они су такође изазов традиционално схватање о томе шта се сматра музички инструмент.

Да ли је ово само нови хир за музику хипстерс? Труеман би рекли: можда, али кога је брига?

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Некус С мини игру додаје видјети на листу морате имати спецификације

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/nexus-s-mini-game-adds-whimsy-to-list-of-must-have-specs/:
У настојању да помогне силу своју амбивалентан руку на каси, Гоогле узима одлучно каприциозан приступ Некус С маркетинга. Крајњи резултат: интерактивни, ИоуТубе -домаћин мини игра која вам омогућава да одскок и ударац четири Гоогле Апп-ознаку лопте кроз левак да Некус С. Звук забавно? То је врста, али пре него што се питате где је последњих пола сата је, имајте на уму да нема слободног телефона на крају овог Андроид дуге - само чиста забава. То је сладак одвлачи пажњу која вероватно неће сте заборавили дуал цоре процесора у скорије време, али још увек могла утицај вашу кредитну картицу, ако сте глупо типа. Проверите извор испод да бисте добили свој Гоогле играње на.

Некус С мини игру додаје видјети на листу морате имати спецификације првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 14:14:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Некус Цонтраптионс | Емаил тхис | Цомментс

Може да САД још увек Олово ин Спаце Схуттле је поред Крај?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eaGI09Y3ds8/Can-the-US-Still-Lead-In-Space-Despite-Shuttles-End:
Хју Пицкенс пише "НАСА-админстратора Цхарлес Ф. Болден каже да је будућност светла и обећава да ће једног дана људи земљишта на Марсу" америчко вођство у простору. Наставити за најмање следећих пола века, јер смо поставили темеље за успех, 'простор шеф националне рекао је у говору у Националном прес клубу. "Када чујем људи кажу да коначно шатл лет означава крај САД о људским свемирских летова, сви морају бити живи на другој планети. Ми нисмо крај људских свемирских летова. Ми се поновног на њега. ' Болден каже да у року од годину приватних предузећа могу преузети процес слања карго пошиљке у орбиту и до 2015 индустрије може преузети астронаута превоз, ослобађајући НАСА-у да се фокусирају на дугорочне циљеве за постизање ван сенке Земље ". Да ли желите да задржите понављања себе или желимо да погледамо велики хоризонту? " каже Болден "Моја генерација дотакао месец данас, НАСА-е, и нације, жели да додирне астероида, и на крају послати људски на Марс.". Група бивших космонаута и других критичара су разорили агенције и Обамина администрација за окончање 30-годишњи Програм шатла, када камен темељац НАСА људских НАСА свемирски лет програма. Је у знатном нереду без јасне мисије у пучина. нећемо имати ракете да носе људи са ниским Земљиној орбити и даље на неодређено низ година ", пише Нил Армстронг, Џим Ловел и Џин Цернан." Након пола века изузетан напредак, кохерентан план за одржавање Америке вођство у истраживање свемира више није очигледна. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Галаки ИИ постаје најбрже продаје компаније тел: три милиона долара у 55 дана

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/samsungs-galaxy-s-ii-becomes-companys-quickest-selling-phone/:
Самсунг продала три милиона телефонских свој првобитни Галаки у 85 дана. Неколико месеци касније, пуну десет милиона је премештена. Сада, изгледа као да правилно наследника суперпхоне може ставити да други статистички на срамоту. Одећу пре неколико дана најавио да је већ 55 дана да се креће од три милиона Галаки ИИ телефона , који ради из једног телефона сваких 1,5 секунди. То је Самми је брискест продавани смарт телефона икада, а ми смо нагађања да ће она пратити темпо једном да је АТ & Т варијанта земље на америчком тлу. Која је ускоро , зар Самсунг?

Наставити читање Самсунг Галаки ИИ постаје најбрже продаје компаније тел: три милиона долара у 55 дана

Самсунг Галаки ИИ постаје најбрже продаје компаније тел: три милиона долара у 55 дана првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 13:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански , ОЛЕД инфо | извор Самсунг Сутра (Флицкр) | Емаил тхис | Цомментс

Снага Повуците

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sP3c71PFkv0/:

Напомена уредника: Овај пост је написао Алекс Рампелл , директор ТриалПаи . Рампелл је редовни сарадник ТецхЦрунцх - погледајте његов претходни поруке гост овде.

Оно што чини е-маил, Фацебоок и Гоогле тако вредне? Одговор: Посета их је у великој мери непотпомогнут, без обзира синапси да пожар у вашем мозгу који чине проверите вашу е-маил, Фацебоок хране, или одлучити да истраживања нешто на Гоогле-у. Другим речима, људи повуците садржај себе, уместо да тај садржај се гурају - или фоистед - на њих.

Најбољи начин гледања на пријава потрошача интернет је као комплекс гомилу "вуче" и "гура". Да не буде ових услова мешати са претходне генерације пусх : "пулл" је нежељена акцију од стране корисника, док " притиском "је тражење од стране продавца / продуцент. Потрошача на крају "вуче" из мобилног телефона или рачунара. Све остало је "гурнуо" до потрошача, преко огласа, е-маилове или друге маркетиншке напоре компаније желе да добију посао и саобраћаја.

Највећи трик који је икада Фацебоок-"повукла" је сама по себи трансформишући са притиском платформе (зависи од е-маил да се удвара корисницима назад) у де факто повуците платформу. Фацебоок тоутс да 50% + од својих корисника за пријављивање на сваки дан, и мој претпоставка је да велика већина то урадили без навело. Притисните је и даље вредно, али једноставно допуњује масивне повуците да је Фацебоок развио.

Зашто је Повуците тако од суштинског значаја за интернет компанији? Пресецају снаге људске психологије и економије.

Прво, психологија: размислите о томе како већина људи мрзе се "продао" да. "Бити продата" је форма пусх. Потрошачи добијају стотине нежељених понуде и у исто време да их сваке недеље. Они уче да подесите ове солицитатионс напоље, поготово ако нису у куповину начин размишљања. Релевантност је функција понуде-потрошача уклапају параматеризед временом.

Друго, економије: повуците платформа не треба да троше новац да достигне или стекну купаца; притиском платформу ради. Фацебоок маркетинг троше по кориснику мора бити најмањи од свих компанија познатих човеку. Наравно, Фацебоок је суштински вирусне и натоварене мреже ефекте, али непотпомогнут повуците феномен је од кључног значаја за доминантност Фацебоок.

Вредност повуците није само за потрошачке компаније. Свака Бизнис-то-бусинесс фирме зна вредност "захтев генерације": катализатор "повући" од стране купаца. Најбржи и најјефтинији продаје циклуса почети са повуците стране потенцијалних корисника.

За било коју уеб предузећа, подстицање Повуците је од суштинског значаја за стварање вредности и ангажовање. Не постоји мањак од велике апликација и невероватна технологија, које стагнирају због недостатка повуците Али највећи економски успех да буде "пулл" платформа је да постане механизам на основу кога, "пусх" компаније морају ангажовати са публиком, плаћају лепо да. урадили. Ово очекивање је разлог зашто се компанија као што су Твиттер се вреднује у милијардама са минималним приходима.

Ево неколико начина размишљања о подстицању повуците:

План Око Догађаји

Гроупон Сада је Гроупон покушај да додате Повуците своје традиционално Пусх услуге. Желим да једе, где да идем? Гроупон. Свако људско жеља је природна тенденција повући. Бити "први одговарача" да људска жеља је невероватно вредан.

Пронађи Ван Аналогије

Већини облика повуците уклапају унапред друштвени образац, по коментар на "људску жељу" изнад. Пре него што Гоогле-у, људи су телефонски именици (непотпомогнут) да нађете услуге. Пре него што е-маил, људи би да провере своје поштанске поштанско сандуче, углавном у датом тренутку (после маи

Самсунг престаје Цоунтер тужбу против Аппле-

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B2FY78BmaXM/Samsung-Withdraws-Counter-Suit-Against-Apple:
текгоблин пише "Самсунг је повукао контра-тужбу против Аппле у својим текућим правну битку која се тиче сличности у ИОС уређаја линију против линију Галаки Самсунг контра-тужбу у питању дизајн корисничког интерфејса су врло слична. Самсунг: 'у вези са истраживањима које повећавају поузданост мобилних уређаја, ефикасност и квалитет, и побољша кориснички интерфејс у ​​мобилним телефонима и другим производима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сексуалне активности прати Фитбит појављује у Гоогле резултатима претраге

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:


Иикес. Корисници фитнес и калорија трацкер- Фитбит можда морати да буду опрезни при креирању профила на сајту. Сексуална активност многих корисника Трацкер компаније и онлине платформа може се наћи у Гоогле резултатима претраге, што значи да ови профили корисника су јавни и претраживати. Ви можете да кликнете овде за приступ овим резултатима.

Као што можда знате, Фитбит Трацкер је компактан уређај који ношење клипови на одећу или стаје у џеп и снима, преко акцелерометар технологије, информације о дневним здравствене делатности, као што су кораци, пређене дужине, сагорелих калорија, вежбе интензитет нивоа и квалитет сна. Корисници такође могу да се пријавите исхране, тежину, додатне активности (укључујући и сексуалне активности) и других здравствених информација на сајту како би добили потпуну слику свог здравља.

Дакле, зашто су профили Фитбит корисника у стању да се претраживати у Гоогле-у? То није стварно Фитбит кривица. Када креирате профил, подразумевано подешавање приватности омогућава профили се могу наћи у резултатима претраге (Гоогле, Бинг, итд). Ако не унцлицк ову поставку, очигледно учиниће ваш јавни профил за свакога да пронађе.

Дакле, ови корисници се могу несвесно деле најинтимније детаље (нпр. љубљењем, грљењем и више) када се снима своје сексуалне активности за израчунавање колико калорија имају запалили у одређеном временском периоду.

Наравно, секс не рачуна као вежба, али ћете можда желети да два пута размисле пре него што се снимање на Фитбит и чинећи ваш профил отворен за јавност (ТМИ, некога?). И да се ублажи овај проблем, можда треба да промените свој Фитбит подразумеване приватност.

Захваљујући Енди Баио за савет.


Куадроцоптерс: Блоопер Реел издање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/quadrocopters-blooper-reel-edition/:
Имамо осећај у стомаку ово је видео који ће играти кад 'кошнице " преузима - сентиментални, "погледајте како далеко смо дошли" победу намотати за Куадротор нације. Али за сада, само би фокус на мекше стране обуке соба наша будућност непријатеља 'фоиблес. Играње као У Бер-Геек верзију од најсмешнијих Почетна Америке Видео записи смо признали ми испуцале осмех гледање ових инсеката као ботови са Универзитета у Пенсилванији је схвати лаб потрајати неколико тешко куца у понизности прстен. Страх од рој страну, то је духовит обрт на иначе дронинг истраживачки пројекат . Одузети? Сцхаденфреуде - то није само за људе.

[Хвала, Данијел]

Куадроцоптерс: Блоопер Реел издање првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 11:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Универзитета у Пенсилванији | Емаил тхис | Цомментс

Човек Тврдећи Половина Фацебоок-пати неуспехе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b0xEGe6P89U/Man-Claiming-Half-of-Facebook-Suffers-Setbacks:
итвбеннетт пише "Сласхдот читаоци ће се сетити Павла Цеглиа, човек који каже Марк Цукерберг се сложили да поделе Фацебоок-са њим и има е-маил да га докажу. Па, његов случај је окренути на горе ове недеље две адвокатске канцеларије га заступа поднео оставку. Судија одбио да одложи саслушање како би његов нови адвокати да се ухваћени, а судија му је наредио да преда рачунара и електронских и папир доказе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Декларација осигурања независности

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Даве Чејс је оснивач и генерални директор Авадо , ТецхЦрунцх финалиста ремете Њујорку. Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре је и сам био оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. То је део од два дела поруке. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

Скали од ли-ит-иоурселф (уради сам) покрет Хеалтх Царе је драстично већи него што сам схватио када су писали о томе како тај покрет могао да утиче на таленте рата који се одвија у Тецх заједници. Толико да сам убеђен да смо на врхунцу треће, а далеко највећи, главни талас здравља ИТ-а. Први талас био је увођење мејнфрејм / миникомпјутер бази одељења решења. Други талас карактерише клијент-сервер система и већи степен интеграције кроз здравствене предузећа, али још увек ограничена између здравствене организације.

Ниједна од прва два таласа драматично мења пејзаж за здравство. Насупрот томе, трећи талас ће из темеља променити конкурентне пејзаж. Здравство је хиперинфлације је потпалио уради здравља реформатори да се изјасни шта износи Декларације о независности осигурања . Док реформатори призна осигурање игра виталну улогу за управљање високог ризика догађаја (кућа пожара, саобраћајне несреће, рак), накнада за услугу модела у основи осигурања у дан у дан здравство је створио оно претвара у 40% "осигурање бирократа порез "који желе слободу од.

У знак протеста Здравство опорезивања у бирократизације

Резиме Декларације о независности осигурања је следећа:

Здравство је перверзно подстицаја и пратећи гуши бирократије вођени оптерећују дана у дан здравственог осигурања са изазвала хиперинфлацију која је дробљење породице, послодавац и владиног буџета и кочи раст запослености. То мора бити заустављен. Грађани и здравствених услуга су управо то раде, међутим контра-продуктивно прописе осигурања угрози способност да се прошири на здравље планови показали да смање трошкове за 40% или више.

Зато, ми изјављујемо да:

  • САД су, као и право треба да буде слободних и независних осигурања и самодовољни у приступу дана у дан здравству;
  • да су ослобођен од свих верност осигурање бирократије;
  • и да су све везе које укључују осигурање куповина дана у дан здравству, јесу и треба да буде потпуно распуштен;
  • као слободне и независне државе имају пуно право да истражују спектар ефикаснијих начина приступа дана у дан здравствене заштите, и да учине све друге акте и ствари које независне државе могу да права не.

Нови Нега и плаћања Модели подстицање Нови или здравље Категорије

Узбудљива ствар за технолошки заједница ће трансформисати умору сектору технологије (здравље, она) је катализатор целе нових категорија софтвера захтева нове бриге и плаћања модела који се уради здравство реформатори агресивно спроводи. У то време сам написао уради Хеалтх Царе комад, био сам свестан неких од иновативних модела и организација. Јер сам сазнао много, а то је појачано традиционалне електране у осигурању и фармација успостављање нових подела да настави суштински измењени пејзаж (нпр., осигуравајућих друштава постављање више линија пословања које нису за осигурање понуде усмерене на велнес, 97 нове иницијативе у фармацеутске индустрије у 201

Гоогле шест фронта рат

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:

Напомена уредника: Гост сарадник Семил Шах је предузетник заинтересован за дигиталне медије, потрошачки интернет и друштвених мрежа. Он је базиран у Пало Алту и можете га пратити на Туиттер @ семилсхах .

Док тецх света је зујање око лансирања и импликације новог Гоогле социјалне мреже, Гоогле + , вреди напоменути да Гоогле није само у рату са Фацебоок- , то је у рату са више предузећа на више индустријама. У ствари, Гоогле је борба више фронта рат са мноштвом технологије гиганата за контролу над неким од највреднијих дела некретнина у технологији. Било да је друштвени, мобилни, претраживање, локалне, предузеће, или чак за претрагу, Гоогле је нападнут из свих углова. И да не буде забуне о томе, они су поново боре и боре се назад, тешко. Предузетник који је постао вентуре капиталиста Бен Хоровиц поставио темеље за то у свом посту Пеацетиме директор / Ратни генерални директор , каже Лари Пејџ "као да је одредила да ће Гоогле креће у рат и он је јасно намерава да буде рата директор. Ово ће бити дубоке промене за Гоогле и целе хај-тек индустрије "Хоровиц је потпуно тачно..

Пре него што сам истражити сваки првој борбеној у рату, то је важно нагласити чињеницу да можда ниједна друга технолошка компанија у овом тренутку могао да издржи такав вишеструки напад, а камоли бити у стању да ефикасно освети. Наравно, Аппле може да се гура около Фацебоок-у, тако да је интегрисана Твиттер у иОС5, и сигурно, Амазон и Аппле имају своје тусслес преко дигиталних медија и плаћања, али на крају дана, Гоогле је у овом јединственом и потенцијално веома рањиви став да ће тестирати срчаност компаније и способности да не само да се поново измисли, али и да можда ојача своју језгра. Хајде да Кратак поглед на Гооглеплек , што може сада личе више војних комплекса, планирања из стратегије и тактике за овај рат. Гоогле мора битке на најмање шест фронтовима у исто време.

Претраживач Напред: Корисници имају избор између Интернет Екплорера ( Мицрософт ), Фирефок ( Мозилла ), Сафари (Аппле), као и Гоогле нуди, хрома . Спекулација је да је Фацебоок је заинтересована за претраживача, такође, пошто Мозила суоснивач Блејк Рос је запослени, али то се није догодило. У скорије време, друштвени претраживач РоцкМелт је заробио интереса неких људи, а прошле недеље обезбедио 30 милиона долара у финансирању, додајући Фацебоок-чланови одбора Џим Бреиер и Марк Андреессен свог одбора. Андреессен очигледно зна ствар или две о претраживачима. Иако је већина претраживача омогућавају корисницима да власт своју претрагу Гоогле као опцију, Гооге Цхроме нуди није води бровсер удео на тржишту, и

Дроид Биониц наизглед брише ФЦЦ, може коначно да буде на челу за (САД) славу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/droid-bionic-seemingly-clears-the-fcc-may-finally-be-headed-for/:
Да ли је ово Дроид Биониц, жељни да своје америчке деби на дуго траје? После погрешан старт , то је изгледа све више и више као Моторола следећа суперпхоне може полако приближава том неухватљива "летње издање," са новим ФЦЦ-подношења презентацијом мобилне комуникације уређаја са ЕВДО, ЛТЕ, 700МХз радио, Блуетоотх, 802.11б / г / н ВиФи и индуктивни пуњење батерије поклопац. "Наравно, неколико ствари су још увек у обавија све до 7. августа, тако да је прилично немогуће рећи са било којим степеном сигурности онога телефона смо вирите у. Трагове свакако саберете, међутим, и ако сте мислили одржавања из само ситне мало дуже, можда нацрт горе је само оно што је потребно да пронађете стрпљење (и све своје пријатеље).

Дроид Биониц наизглед брише ФЦЦ, може коначно да буде на челу за (САД) славу првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 09:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид Централни | извор ФЦЦ (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

ПлаиСтатион магазину вам омогућава да погледате јапанске глумице у "ултра високе" резолуције

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/playstation-magazine-lets-you-look-at-japanese-actresses-in-ult/:
Шта је убиство часописа индустрији? Може ли бити недостатак ПлаиСтатион компатибилност или можда одсуство "ултра високе" резолуције? Ово су питања Луцента Пицтурес Ентертаинмент планира да стави на пробу са својим предстојећим иКуеен магазин, публикација дистрибуирана за ПС3 преко ПлаиСтатион Сторе, нудећи на слике јапанске глумице Масами Нагасава у невероватних 4,096 од 2,160 резолуција - то је сигурно чине прави живот изгледа веома ло-рес у поређењу. Часопис ће бити доступан у августу за око $ 25 или тако - што је мало украде на по пикселу основи.

ПлаиСтатион магазину вам омогућава да погледате јапанске глумице у "ултра високе" резолуције је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 03:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | извор Плуп | Емаил тхис | Цомментс