неделя, 3 юли 2011 г.

Гоогле "Пи" у лице

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A3gqRH6IW04/:

Као што смо сви свесни до сада, Гоогле-није добио права за 6000 + Нортел бежичне и мобилне патената. Уместо тога, конзорцијум садржи многе од њихових главних ривала урадио. То мора да убоде . Али, као што више детаља о самој појави аукцији, то сигурно изгледа као да Гоогле није узимање целу ствар превише озбиљно. И то је превише лоше. Јер Андроид могу краљевски пијан без тих патената.

Конкретно, Нађа Дамоуни од пренео је Ројтерс је данас да је након њиховог првог " мамац "покушају да добије лопту ваљање, Гоогле, истичу понуда од $ 1.902.160.540, $ 2.614.972.128 - и $ 3.14159 милијарди долара. Ако те бројеве изгледа познато, то је зато што си штребер. Брун константа, Меиссел-Мертенс константа, а да, Пи. То је начин на који Гоогле је реч о можда најважнији аукцији они икада били укључени ин

Није изненађујуће, они на другом крају аукције нису имали појма шта Гоогле ради. И нашли своје понашање несталан и чудно.

"Гоогле је надметања са бројевима који нису ни бројеви," извори Ројтерсу. "Или су били изузетно сигурни или су досадно", рекао је исти извор. То је довело до Ројтерс извештај:

Није било јасно шта стратегију Гоогле је запослено, да ли жели да збуни ривала понуђача, застраши њима, или једноставно изразити непоштовања која је саставни део корпоративне личност. Без обзира на разлоге, Гоогле марифетлуци нису радили.

Не, нису. А сада компанија изгледа као огроман магараца у ретроспективи.

Било би једна ствар ако Гоогле урадио ово време Аукција спектра у 2008 - који се никада није требала да победи. Они су једноставно хтели да гурнути надметања довољно високе како би се осигурало да ће влада спровести отворен правила о продао спектра (који Веризон завршио освајање највећи комад ). Али са Нортел патената Гоогле апсолутно нисам желео да победи. И многи у оквиру компаније очекује да ће. Можда који су довели до овог претерано поверење и јацкассери.

Наравно, у ове перспективе могло би се рећи да Гоогле није свеједно ће победити - Ројтерс такође наводи да Гоогле није једини спремни да иду као висок као $ 4 милијарде и најповољније понуде завршиле су 4,5 милијарди долара. Али опет, они нису знали да у то време. Мислили су да иду да победи и очигледно су мислили да могу имати неке забаве у том процесу. У међувремену, пише Ројтерс "извора, открили су такво понашање повучено и офф-стављајући. То свакако није помогло Гоогле случај.

Нортел је без сумње био срећан да прогласи конзорцијум укључујући Аппле, Мицрософт, компанија РИМ, а други као победник - чак иако су морали да знају овај резултат ће бити под надзором много више (и као таква, треба много више времена да се затвори) него ако Гоогле је победила.

Нажалост, овакво понашање изгледа да прате недавно ОТ Гоогле. Они ходају у ситуацијама са екстремним поверење кад не треба, онда они изгледају изненађени када ствари разреши. Где су те музике бави обећао пре више од годину дана? Како би било да се бави телевизијског садржаја за Гоогле ТВ? . Списак се наставља Као што сам писао пре више од шест месеци , Гоогле изгледа да живе у свет снова - и они су Ивица опасно близу заборав.

Не можете да прецењују како

Няма коментари:

Публикуване на коментар