неделя, 3 юли 2011 г.

Дроид Биониц наизглед брише ФЦЦ, може коначно да буде на челу за (САД) славу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/droid-bionic-seemingly-clears-the-fcc-may-finally-be-headed-for/:
Да ли је ово Дроид Биониц, жељни да своје америчке деби на дуго траје? После погрешан старт , то је изгледа све више и више као Моторола следећа суперпхоне може полако приближава том неухватљива "летње издање," са новим ФЦЦ-подношења презентацијом мобилне комуникације уређаја са ЕВДО, ЛТЕ, 700МХз радио, Блуетоотх, 802.11б / г / н ВиФи и индуктивни пуњење батерије поклопац. "Наравно, неколико ствари су још увек у обавија све до 7. августа, тако да је прилично немогуће рећи са било којим степеном сигурности онога телефона смо вирите у. Трагове свакако саберете, међутим, и ако сте мислили одржавања из само ситне мало дуже, можда нацрт горе је само оно што је потребно да пронађете стрпљење (и све своје пријатеље).

Дроид Биониц наизглед брише ФЦЦ, може коначно да буде на челу за (САД) славу првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 09:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид Централни | извор ФЦЦ (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар