неделя, 3 юли 2011 г.

Декларација осигурања независности

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Даве Чејс је оснивач и генерални директор Авадо , ТецхЦрунцх финалиста ремете Њујорку. Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре је и сам био оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. То је део од два дела поруке. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

Скали од ли-ит-иоурселф (уради сам) покрет Хеалтх Царе је драстично већи него што сам схватио када су писали о томе како тај покрет могао да утиче на таленте рата који се одвија у Тецх заједници. Толико да сам убеђен да смо на врхунцу треће, а далеко највећи, главни талас здравља ИТ-а. Први талас био је увођење мејнфрејм / миникомпјутер бази одељења решења. Други талас карактерише клијент-сервер система и већи степен интеграције кроз здравствене предузећа, али још увек ограничена између здравствене организације.

Ниједна од прва два таласа драматично мења пејзаж за здравство. Насупрот томе, трећи талас ће из темеља променити конкурентне пејзаж. Здравство је хиперинфлације је потпалио уради здравља реформатори да се изјасни шта износи Декларације о независности осигурања . Док реформатори призна осигурање игра виталну улогу за управљање високог ризика догађаја (кућа пожара, саобраћајне несреће, рак), накнада за услугу модела у основи осигурања у дан у дан здравство је створио оно претвара у 40% "осигурање бирократа порез "који желе слободу од.

У знак протеста Здравство опорезивања у бирократизације

Резиме Декларације о независности осигурања је следећа:

Здравство је перверзно подстицаја и пратећи гуши бирократије вођени оптерећују дана у дан здравственог осигурања са изазвала хиперинфлацију која је дробљење породице, послодавац и владиног буџета и кочи раст запослености. То мора бити заустављен. Грађани и здравствених услуга су управо то раде, међутим контра-продуктивно прописе осигурања угрози способност да се прошири на здравље планови показали да смање трошкове за 40% или више.

Зато, ми изјављујемо да:

  • САД су, као и право треба да буде слободних и независних осигурања и самодовољни у приступу дана у дан здравству;
  • да су ослобођен од свих верност осигурање бирократије;
  • и да су све везе које укључују осигурање куповина дана у дан здравству, јесу и треба да буде потпуно распуштен;
  • као слободне и независне државе имају пуно право да истражују спектар ефикаснијих начина приступа дана у дан здравствене заштите, и да учине све друге акте и ствари које независне државе могу да права не.

Нови Нега и плаћања Модели подстицање Нови или здравље Категорије

Узбудљива ствар за технолошки заједница ће трансформисати умору сектору технологије (здравље, она) је катализатор целе нових категорија софтвера захтева нове бриге и плаћања модела који се уради здравство реформатори агресивно спроводи. У то време сам написао уради Хеалтх Царе комад, био сам свестан неких од иновативних модела и организација. Јер сам сазнао много, а то је појачано традиционалне електране у осигурању и фармација успостављање нових подела да настави суштински измењени пејзаж (нпр., осигуравајућих друштава постављање више линија пословања које нису за осигурање понуде усмерене на велнес, 97 нове иницијативе у фармацеутске индустрије у 201

Няма коментари:

Публикуване на коментар